Srovnání cen » Mobily a komunikace » Mobilní telefony » Smartphone » Recenze Huawei Y5 II

Smartphone

Huawei Y5 II

Hodnocení: 10x
  • 3.1

Je libo smartphone za úžasnou cenu? Mobilní telefon Huawei Y5 II vydá za dva. Má 2 sloty pro SIM karty a podporuje funkci Dual SIM, takže ušetří výdaje za firemní telefon. Nabízí skvělý výkon se 4jádrovým procesorem. Plynulé hry i videa si užijete na 5palcovém HD dispeji s technologií IPS. Fotit a natáčet videa umožní dvě kamery s rozlišením 2 a 8 MPx. Přední foťák s LED bleskem navíc zajistí perfektní selfie i potmě. Rychlý přístup k aplikacím umožní jediný stisk tlačítka Easy Key. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Recenze Huawei Y5 II

milan, 20. června 2017


PRO:   milana murka

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Laco, 16. dubna 2017


PRO:   nemám dostatečné informace
PROTI:   video zmatečné a tím pádem k ničemu ten člověk absolutně neví co s ním.Reakce na dotyk nesmyslná.A jak dlouho vydrží baterie ?

Pro nákup nedostatečné informace.
Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jakel, 2. března 2017


PRO:   Ľahký, a ľahko ovladatelný
PROTI:   Veľmi slaba vydrž baterie strašne

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

David Křivohlávek, 8. ledna 2017


PRO:   Perfektní,všem doporučuji.Super obchod,rychlé a ochotné jednání.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Mirek, 27. prosince 2016


PRO:   Rychlost
  Váha
  Displej
PROTI:   Dioda
  Baterie

Super telefon v poměru kvalita/cena. Uživatelsky jednoduchý a rychlý.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 31. srpna 2016

terezamarsik, 18. srpna 2016


PRO:   Mobil ma skvele rozliseni a dobry fotak, je rychly, zatim se neseka. Proste pomer cena/vykon je vyborny.
PROTI:   Chybi oznamovaci dioda, take pamet telefonu nic moc, ale to se da vyresit pametovou kartou. Trochu horsi otevirani krytu.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Luboš, 12. srpna 2016


PRO:   Zatím naprostá spokojenost.
PROTI:

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Daniel, 12. srpna 2016


PRO:   Telefon funguje přesně jak má, nemáme s ním žádný problém.
PROTI:   Nic takového jsme zatím neobjevili.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie, 9. srpna 2016


PRO:   Telefon mám krátce, ale zatím jsem velmi spokojena!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Angelika, 8. srpna 2016


PRO:   Velmi pekny telefon, jednoduchy, rychly. Skvely vykon za malo penez!
PROTI:   Zatim nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 7. srpna 2016


PRO:   Telefon mam kratce, ale zatim spokojenost.
PROTI:   Zatim jsem nic neshledala.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenci 6, 6. srpna 2016


PRO:   Mám ho krátce ale zatim vše funguje jak má....:-)

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Luk7nk4, 27. července 2016


PRO:   Výborný poměr cena/výkon
  Vypadá dobře
  Bohatě stačí na surfování po netu a hravě zvládne i 3D hry
  Čistý a jasný zvuk při telefonování i poslechu médií
PROTI:   Jediné co můžu vytknout je nešťastně umístěný reproduktor na spodní hraně telefonu. Při držení na šířku si reproduktor zakrývám rukou.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pitris, 16. července 2016


PRO:   Jsem spokojen se vším
PROTI:   O ničem nevím

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

H.Melicharová, 11. července 2016


PRO:   zatím jsem spokojená
PROTI:   Chybí mi podrobný manuál,který nikde neseženu

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.77762
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Huawei Y5 II

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.