Srovnání cen » Mobily a komunikace » Mobilní telefony » Smartphone » Recenze Huawei P9 Lite

Smartphone

Huawei P9 Lite

Hodnocení: 25x
  • 3.72

Chcete mít telefon, co nemá každý? Zkuste dotykový telefon Huawei P9 Lite s úhlopříčkou displeje 5.2 palců, s rozlišením displeje 1920 x 1080. Disponuje velkou spoustou reálných barev. Osmijádrový procesor Frekvence procesoru 1700 MHz. Dual SIM s interní pamětí 16 GB a velikost paměti RAM 2GB. Kapacita baterie 3000 mAh. Tento mobilní přístroj má rám z leteckého hliníku a čtečku otisku prstů. ...a dál?

Recenze Huawei P9 Lite

Jan Bartoš, 11. září 2017


PRO:   kvalitní provedení, nic nevrže, všechno pasuje, i do originál pouzdra
  brilantní displej
  rychlé odezvy, neseká se, všechny funkce fungují (předchozí negativní zkušenost s Xiaomi redmi 2)
PROTI:   po aktualizaci android je vše jinak, plocha, funkce, barvy :-(
  spousty fotek se mi nějak zprznilo, nejdou otevřít, nebo s chybami, lhostejno, jestli uloženo na kartě nebo v paměti telefonu.
  nemožnost odstranit nějaké aplikace, které překážejí
  nelze vrátit implicitní nastavení plochy

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Bobkova Marie, 24. listopadu 2016


PRO:   svizny,hezky,lehky,vse jak jsem od mobilu cekala.Krasne foti nemam co vytknout.Jsem maximalne spokojena.
PROTI:   nic jsem neshledala

Je to skvely telefon za tu cenu.Jenom sama chvala.Vybral me ho syn
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Věra H., 2. září 2016


PRO:   Jsem spokojená celkově. Zatím si nemohu stěžovat.
PROTI:   Zatím nic nenacházím.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martin, 1. září 2016


PRO:   Rychlost odezvy. Display jeho viditelnost i na slunci je skvělá.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Naďa, 26. srpna 2016


PRO:   cena/výkon

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vladimír, 21. srpna 2016


PRO:   Skvělý přehled mezi sim kartami. Pěkný vzhled a zpracování. Velmi povedený telefón
PROTI:   Jsem velmi zklamaný z fotoaparátu. Displej špatně reaguje na dotyk

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

IVETA, 14. července 2016


PRO:   je super
PROTI:   jediný mínus je, že když dám dvě sim karty, už nedám paměťovou kartu

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radka, 7. července 2016


PROTI:   chybí mi možnost použít paměťovou kartu, pokud mám dvě SIMky

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 2. července 2016


PRO:   telefon mám, velmi krátkou dobu, abych mohla objektivně hodnotit. Zatím jsem velmi spokojená.
PROTI:   zatím jsem nic nenašla.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lubomír Harazdovič, 28. června 2016


PRO:   Odemknutí telefonu pomocí otisku prstu.
  Podopora 4G LTE
  Velký displej
  Hodně RAM - 3 GB
  Velká výdrž baterie

Super fotak na focení.
Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michy, 28. června 2016


PRO:   Foťák
  Rychlost
  Baterka
PROTI:   Zvuk
  Mikrofon

Ideální telefon v poměru cena - výkon
Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

mikuláš, 26. června 2016


PRO:   supermoderní telefon
  cena
  když pro ně dělá reklamu Jágr, tak to sra*ka nebude

škoda že lite vezre nemají taky odlehčenou úhlopříčku :D
Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Slávek, 26. června 2016


PRO:   Rychlost. Výdrž baterie.
PROTI:   zatím nic.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

David, 24. června 2016


PRO:   Super fotky
  Výdrž baterie
  Full HD
PROTI:   Nic

Phone vypadá dost odolně, uvidíme v praxi. Také na mě působí celkem luxusním dojmem (mám ho v bíle barvě).
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

jabezch, 24. června 2016


PRO:   cena
  výkon
  rychlost
PROTI:   plast
  baterka

Jeden z lepších výrobků od této značky.
Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Patrik, 24. června 2016


PRO:   - rychlý
  - neseká se
  - kvalitní fotoaparát
PROTI:   - zatím nevím

Huawei P9 Lite mám 2 měsíce a jsem s ním maximálně spokojený. Hledal jsem telefon s nejlepším poměrem cena/výkon, který by měl kvalitní fotoaparát a našel jsem :-)
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucasson, 24. června 2016


PRO:   Baterie
  Rychlost
  Baterie
  Rychlost
  Otisk prstu
  Fotak
  Lehky
  Tenky
  Pěkný design
  Otisk prstu
  Super foťák
  Lehky
  Tenky
PROTI:   svítivost

Telefon mam zatím dva týdny, ale je to naprostá pecka. Ve střední třídě podle mě nemá v porovnání cena/výkon konkurenci. Jen mi přijde, že minimální svítivost není úplně minimální :) .. resp. v noci za tmy to není nejlepší počteníčko.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lukáš, 24. června 2016


PRO:   Super foťák
  Rychlý
  Hezký vzhled
  Poměr cena/výkon
PROTI:   Zatím vůbec nic

Telefon má fakt hezký vzhled, je rychlý, neseká se. Fotky z něho jsou lepší než z kdejakého foťáku. Za ty prachy, super telefon. Doporučuji.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 21. června 2016

Gabriel Vykopal, 20. června 2016


PRO:   Skvělý poměr cena výkon :)
PROTI:   U tohoto produktu se mi zdá plastový rámeček kolem fotoaparátu trochu volnější a jde poznat vůle, ale není to nic hrozného co by nějak vadilo. Možná jen u mojeho kusu.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.29667
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Huawei P9 Lite

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.