Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5

od 167 Kč
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními…
Alza.cz
Skladem
172 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5
Minimální cena: 167 Kč
Maximální cena: 206 Kč
Ušetříte až: 39 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. z kategorie Knihy | Učebnice | SŠ, SOŠ a Gymnázia | Odborné předměty | Gastronomie od FORTUNA naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! Autor : Hana Sedláčková, Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. Druh sortimentu : Kniha, Technologie přípravy pokrmů 5, Jazyk : Čeština, Počet stran : 144 Podtitul: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyAutor: Hana SedláčkováRok vydání­: 2009Vazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7373-026-0Počet stran: 144Rozměry: 300,0 x 205,0 x 9,0

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.