Hama teploměr pro potraviny
Hama teploměr pro potraviny

Hama teploměr pro potraviny

od 390 Kč
Xavax Digitální teploměr pro potraviny se sondou 13,3 cm   Digitální teploměr pro potraviny vám rychle a snadno změří teplotu nápojů, vnitřní teplotu potravin i teplotu smažených, pečených a dušených pokrmů, jako jsou ryby, maso nebo zelenina. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření je -45°C až +200°C. Výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout a do 4 nebo 10 sekund znáte…
Nipponcec.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
390 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Hama teploměr pro potraviny
Výrobce: HAMA
Minimální cena: 390 Kč
Maximální cena: 506 Kč
Ušetříte až: 116 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Xavax Digitální teploměr pro potraviny se sondou 13,3 cm   Digitální teploměr pro potraviny vám rychle a snadno změří teplotu nápojů, vnitřní teplotu potravin i teplotu smažených, pečených a dušených pokrmů, jako jsou ryby, maso nebo zelenina. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření je -45°C až +200°C. Výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout a do 4 nebo 10 sekund znáte přesnou teplotu upravovaných potravin. Přesnost měření je 0,1°C a délka sondy dosahuje 13,3 cm. Baterie jsou součástí balení. pro rychlé a přesné rozpoznání správné teploty nápojů (čaj, víno, sekt)vnitřní teploty potravinpečené, smažené a dušené pokrmy (ryba, maso, zelenina)digitální teploměr 2v1účel 1: měření teploty v trouběúčel 2: pečenínení třeba potraviny krájet digitálním displejinenarušuje stálost potravinodnímatelný silikonový uzávěr k uchovávání a uzavření otevřených lahvípřesnost: 0,1°Cdélka sondy: 13,3 cmrozsah měření: -45°C až +200°Crychlá reakce: 4 až 10 sekundbaterie: 1,5 V LR44, součástí baleníDoporučené teploty:dětské pokrmy: 37°Cvoda na čaj: 60 až 90°Colej na pečení: 150 až 190°Colivový olej: max. 160°Chovězí maso medium: 60 až 65°Cdrůbež: 80 až 90°Cčervené víno suché: 14 až 16°C Je libo rare, medium nebo well done? Pro úspěšnou přípravu pokrmů je nutné mít přehled o teplotě vařených ingrediencí. Dvakrát tolik to platí pro grilování masa. Někdo má rád steak well done, někdo medium a někdo rare (též zvaný jako krvavý steak). Mezi těmito druhy steaků je velmi tenká hranice a snadno se z well done může při nesprávném odhadu teploty stát rare steak. A přitom pro správné propečení stačí znát správné teploty. Pro rare steak musí být teplota uprostřed masa rovna 52°C, pro medium 58 - 60°C a pro well done 71°C.  - pro rychlé a přesné rozpoznání správné teploty nápojů (čaj, víno, sekt) - pro měření vnitřní teploty potravin (není třeba potravinu rozkrojit) - pro pečené, smažené a dušené pokrmy (ryba, maso, zelenina) - rychlý a přesný ukazatel na digitálním displeji (přesnost 0,1°C) - nenarušuje stálost potravin - odnímatelný silikonový uzávěr k uchovávání a uzavření otevřený…

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.