Grada Jawa Californian - Jiří Bartuš
Nejprodávanější učebnice/Odborná literatura
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Fitiren Whey Protein Isolate 90 Instant 1000g Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Whey Protein Isolate (WPI 90) je jemný, nadýchaný, vysoce kvalitní instantizovaný syrovátkový protein od renomovaného globálního výrobce Fonterra s obsahem bílkovin 90 %. Protein je vyrobený z čerstvé syrovátky za použití cross-mikrofiltrace a ultra-filtrace [1], díky níž nedenaturuje a neztrácí svou vysokou výživovou hodnotu. Perfektní rozpustnosti v celém rozsahu pH je dosaženo přídavkem sójového lecithinu (1%), díky čemuž netvoří hrudky a to i bez použití shakeru nebo mixéru. Pro získání lahodného nápoje stačí lehce zamíchat lžící! Produkt je bez příchutě, vyniká přirozenou jemnou mléčnou chutí, díky níž mnozí uživatelé nepotřebují nápoj ochucovat. Pro případné dochucení stačí malé množství běžného ovocného sirupu a tím pádem můžete mít každý den jinou příchuť. Jedná se o jeden z nejlepších instantních proteinů bez příchutě na trhu. Tento protein jako surovinu používají mnozí renomovaní výrobci, kteří jej po dochucení prodávají s vysokou přirážkou. Instantní WPI je ideální pro každodenní konzumaci a také pro přípravu suchý nápojový směsí díky jeho vysoké výživové hodnotě, vynikající rozpustnosti v rámci celého rozsahu a zvýšenému rozptylu bílkovin a suspenzí v připraveném nápoji. Tento protein můžete míchat s celou řadou dalších práškových doplňků jako například s L-glutaminem, kreatinem, HMB nebo s dalšími proteiny jako například Optipep 80 DH32 a získat tak suchou nápojovou směs podle svých představ. Vlastnosti produktu: Nízký obsah laktózy, tuku a cholesterolu Čistá chuť Vynikající šlehatelnost/šlehací schopnost netvoří hrudky Působení WPI na organismus: Výhodou WPI je jeho velmi dobrá stravitelnost [2,3], vysoká výživová hodnota a vysoký obsah esenciálních aminokyselin BCAA a L-lysinu [2] Ve srovnání se sójovým proteinem obsahuje syrovátkový protein vyšší množství leucinu, je mnohem rychleji vstřebáván. Pozitivně ovlivňuje tvorbu svalové hmoty [4]. Požití WPI po tréninku zabraňuje svalovému katabolismu [5]. Odkaz na studie: [1] Huffman LM, Processing whey protein for use as a food ingredient. Food Technol50:49–52 (1996). [2] Séverin Sindayikengera and Wen-shui Xia, Nutritional evaluation of caseins and whey proteins and their hydrolysates from Protamex, J Zhejiang Univ Sci B. 2006 Feb; 7(2): 90–98. [3] Jean Farup, Stine Klejs, Rahbek, Adam C. Storm, Soren Klitgaard, Henry Jorgensen, Bo M. Bibby, Anja Serena, and Kristin Vissing, Effect of degree of hydrolysis of whey protein on in vivo plasma amino acid appearance in humans, Springerplus, 2016; 5: 382. [4] Volek JS, Volk BM, Gómez AL, et al. Whey protein supplementation during resistance training augments lean body mass. J Am Coll Nutr. 2013;32:122–135. [5] Lollo PCB, Amaya-Farfan J, Faria IC, et al. Hydrolysed whey protein reduces muscle damage markers in brazilian elite soccer players compared with whey protein and maltodextrin. A twelve-week in-champion
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Učebnice/Odborná literatura Oxford University Press
- Učebnice/Odborná literatura Wolters Kluwer
- Učebnice/Odborná literatura Grada
- Učebnice/Odborná literatura Klett
- Učebnice/Odborná literatura Fraus
- Učebnice/Odborná literatura STU
- Učebnice/Odborná literatura Lingea
- Učebnice/Odborná literatura Ikar
- Učebnice/Odborná literatura Penguin
- Učebnice/Odborná literatura ACADEMIA
- Učebnice/Odborná literatura Fontána
- Učebnice/Odborná literatura CPress
- Učebnice/Odborná literatura TRITON
- Učebnice/Odborná literatura INFOA