G21 Blender Perfect smoothie

Hodnocení: 10x
  • 3.1

Semele, našlehá a naseká takřka vše. Multifunkční mixér G21 Blender Perfect smoothie učiní z vaší kuchyně továrnu na dobroty. Je libo domácí zmrzlinu, dezert, přesnídávku nebo krém? A co takhle lahodné smoothie? Příkon 1500 W a 35 000 otáček za minutu umožní připravit delikátní zmrzlinu již za 30 vteřin. Máte to rádi přírodní a syrové? RAW strava není žádný problém. Mixér naseká a pomele vše. Od syrového masa až po ořechy. Mixovací nádoba s objemem 2,5 l přitom bezpečně zpracuje i horké pokrmy. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Recenze G21 Blender Perfect smoothie

Martina, 14. února 2017


PRO:   Kvalitní mixer, který rozmixuje opravdu vše.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jan Kozák, 9. května 2016


PRO:   doporučuji bez kompromisů, splnil očekávání, doporučení prodejce vynikající

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jitka Veselá, 4. října 2015


PRO:   Maximální spokojenost, doporučuji
PROTI:   snad velký hluk, ale mixér je výkonný, tak hluk k tomu asi patří :-)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marie, 16. července 2015


PRO:   maximální spokojenost, doporučuji
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jitka, 26. června 2015


PRO:   S výrobkem jsme spokojeni, doporučuji
PROTI:   Při výkonu jde mírně citit ;)

Mixér máme koupený chvílí, ale po doporučení kamarádky jsem i celá rodina spokojení :)
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana Nováková, 21. června 2015


PRO:   Dlouho jsem mezi mixéry vybírala, až jsem se rozhodla pro G21 a jsem velice spokojena....vše krásně dohladka, mandlové mléko bez nutnosti cezení, paráda! Doporučuji.
PROTI:   trochu hůř se myje (po mixování hustějších pokrmů), ale manžel přišel na způsob jak i toto ulehčit - stříkneme do nádoby trochu "jaru", přidáme horkou vodu a zapneme na chvíli na nízké otáčky - krásně se vymyje i pod noži, kde je to jinak těžko přístupné a mohou zůstávat zbytky.... Myčka by to jistě také zvládla dobře, ale mixér používáme často a myčku teda 2-3x denně rozhodně nezapínám :-)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martin Trnovec, 20. května 2015


PRO:   Perfektní mixér, jsem velmi spokojen
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jan Kozderka, 14. května 2015


PRO:   Výtečný...

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Milada Prošková, 3. května 2015


PRO:   zatím vše ok
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jan Ondra, 30. dubna 2015


PRO:   Mixer zatím co jsme měli velká 1, neskutečně rozmixuje vše i kořenovou zeleninu na buněčnou úroveň. Je to špička mezi mixéry-doporučujeme všem.
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdenka Nepomucká, 23. dubna 2015


PRO:   výborný produkt, splnil mé očekávání

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

MProš, 8. dubna 2015


PRO:   Zatím vše OK,mám pouze krátce
  Super pro děti-každý den zmrzlina z čerstvého ovoce
PROTI:   zatím nic

Doporučuji i když cena není zanedbatelná
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jiří Dostál Dostál, 6. prosince 2014


PRO:   Poměr cena výkon
  Kvalitní zpracování
  Perfektní pro smoothie
  Maximální spokojenost

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro G21 Blender Perfect smoothie

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.