Srovnání cen » Obchody » Fotolab.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.66667
(3x)

Fotolab.cz

CeWe Color, a.s.       

E-shop Fotolab.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií digitální fotoaparáty, brašny a pouzdra na elektro, foto doplňky a příslušenství nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod Fotolab.cz nabízí 939 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 47 ve výprodeji. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, e-shop Fotolab.cz jich nabízí hned 14, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Fotolab.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Fotolab.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Fotolab.cz

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Jaromír , 20.6.2017


PRO:
  • výborná kvalita fotek,
  • dostačující rychlost zpracování
PROTI:
  • odstoupení od tisku názvu snímku a datumu na zadní straně fotky 2009-2011
  • vyšší cena fotek (při menším množství

Ve FOTOLABU nakupuji a nechávám dělat různé předměty více jak 15 let až na drobnosti jsem spokojen

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Fotolab.cz

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 10.5.2017

PROTI:
  • - účtují něco, co nedělají
  • - HotLine tento úkaz nevysvětlí

Účtovat si za vyvolání fotografií také dopravu, když si pro ně sám jdu do kamenného obchodu, je pozoruhodná drzost. HotLine nevysvětlí, je arogantní. Nikdy více

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Růžička , 13.12.2016


spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Mirda , 9.8.2015


PRO:
  • standardní přístup, rychlost vyřízení
PROTI:
  • nic

spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Evelyn , 8.5.2015


PRO:
  • Ochota a trpělivost pracovnic zákaznického centra
PROTI:
  • Problémy se softwearem
  • Příplatek i za vyzvednutí zakázky na prodejně (Fotostar doručí až domů bezplatně).

Hodnotit mohu až po obdržení cewe fotoknihy. Zatím je jen objednaná. Včasné doručení zatím rovněž nelze hodnotit, ale doufám...Bez vyplnění pole nelze recenzi uložit, takže se projevím jako optimista.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

d , 23.4.2015


doporucil

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Daniela , 18.2.2015


PRO:
  • Výborná obsluha
  • Opravdu nakupování u odborníka
PROTI:
  • Nic

Vše nej

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 11.9.2014


PRO:
  • nic
PROTI:
  • nedoporučuji - neochota na zákaznickém servisu, předražené

opravdu nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Turek Josef , 13.2.2014


PRO:
  • Jsem stálý zákazník. Přehled spolehlivost a levnější zboží oproti jiným obchodům.
PROTI:
  • Nemám důvod k nedoporučení.

Objednal jsem si zboží přes eshop a dle dohody jsem ho mohl vyzvednout později než je obvyklé protože nám z důvodu odcizení platební karty trvalo delší dobu vydání nové.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Pepe , 28.11.2013


PRO:
  • dobrá webová podpora a možnost výběru
PROTI:
  • přišli mi už dvakrát po sobě úplně jiné rozměry fotek :-(

S tímto obchodem končím. Nevím kde je problém jestli tam sedí nějaký s prominutím vůl co neumí vyřešit objednávku dle zadaných informací zákazníka nebo mají problémy se strojovým zpracováním objednávky. Je to škoda :-(

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Pavel , 15.6.2013


PRO:
  • To, že při výběru fotoaparátu mně bude radit opravdový profesionál jsem opravdu nečekal.Perfektní přístup a nadšení se jen tak opravdu nevidí. Super.

Naprostá spokojenost.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Honza1987 , 28.2.2013


PRO:
  • ---
PROTI:
  • špatně vyřízená objednávka

pokud si objednáte něco úplně jiného než nakonec dostanete tak asi je něco špatně....

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Jana , 6.10.2012

PROTI:
  • Dodán jiný rozměr fotografií, než byl objednán.

Když objednám fotografie v rozměru 10x15 cm a dostanu zásilku, kde každý rozměr fotografie je jiný, jsem velice nespokojena. Fotky jsou mi k zlosti.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

martin , 28.9.2012


PRO:
  • vůbec nic
PROTI:
  • Dodají jiný rozměr fotografií kvalita špatná a ještě jsou arogantní

Tomuto obchobu se vyhněte!!!!!!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.

Přidat recenzi pro Fotolab.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.