Srovnání cen » Obchody » Fantasyobchod.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.8915
(149x)

Fantasyobchod.cz

Jiří Reiter       

E-shop Fantasyobchod.cz

Fantasyobchod.cz nabízí zboží z kategorií knihy, hračky a dalších, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm osvědčené značky, jakými jsou HASBRO, Teddies nebo ALBI a 40 % produktů je přímo na skladě, tedy prakticky ihned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 1 025 recenzí od zákazníků, je jich 1 021 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Fantasyobchod.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Fantasyobchod.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Fantasyobchod.cz

Neznámý , 23.5.2018


PRO:
  • Příjemná komunikace, bezproblémová reklamace kvalitní zboží
PROTI:
  • Ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Fantasyobchod.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 21.2.2018

PROTI:
  • ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 19.2.2018


PRO:
  • -rychlost
  • -spolehlivost
  • -výběr
  • -kvalita
PROTI:
  • -nepřehlednost kvůli velkému množství produktů
  • -v detailech produktů mi schází podobné produkty (nabídka: "ostatní zákazníci u nás také nakoupili" je pro mě nezajímavá)

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 14.2.2018


PRO:
  • Přehledností a bohatostí sortimentu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.33333
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 14.2.2018


PRO:
  • Skutocne rychle vybavenie

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 13.2.2018


PRO:
  • vše OK

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 12.2.2018


PRO:
  • :-)

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 11.2.2018


PRO:
  • Nakupuji zde pravidelně. Každý nákup je bez problémový a ihned odeslaný.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 10.2.2018

PROTI:
  • Žádné

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 9.2.2018


PRO:
  • rychlost, spolehlivost
  • široký sortiment
PROTI:
  • žádné
  • ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 8.2.2018


PRO:
  • Rychlým dodáním.
PROTI:
  • Není nic, čím bych byla zklamána.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 3.2.2018


PRO:
  • široký sortiment, spolehlivost, rychlá komunikace

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 2.2.2018


PRO:
  • přehlednost komunikativnost při řešení
PROTI:
  • nic

stránky přehledné, dobré kvalitní zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 31.1.2018


PRO:
  • výborná komunikace ,rychlost dodání

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 30.1.2018


PRO:
  • Sehnala jsem knihu,která nebyla již v prodeji v obchodě.
  • Je zde zajímavé a originální zboží.

Líbí se mi,že jsem si mohla zboží objednat i když nebylo zrovna na skladě a zaslali mi jej později,po jeho obdržení.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 27.1.2018


PRO:
  • Rychle dodani, opakovana skvela zkusenost
PROTI:
  • Vubec nic

Obchod muzu ostatnim urcite doporucit

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 22.1.2018


PRO:
  • rychlá odpověď
PROTI:
  • nezklamal ničím

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 21.1.2018


PRO:
  • přehlednost, zajímavé zboží, rychlost dodání
PROTI:
  • ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 20.1.2018


PRO:
  • rychlost vyřízení objednávky.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 3
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 19.1.2018

PROTI:
  • Nepodařilo se mi zadat odlišnou dodací a fakturační adresu. U fakturační adresy si nutí IČO

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 .. 52Další

Přidat recenzi pro Fantasyobchod.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.