Eva Svobodová: Angličtina v gastronomii / English in Gastronomy
Nejprodávanější učebnice/Odborná literatura
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Angličtina v gastronomii / English in Gastronomy - Eva Svobodová. Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání. Publikace: Angličtina v gastronomii / English in Gastronomy - Eva Svobodová. Učebnice anglického jazyka pro SŠ - AJ - Angličtina v gastronomii. Příručka odborných výrazů a textů, která je určena studentům středních a vyšších hotelových škol, SOU a všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. 144 stran, formát A4, ilustrováno English in Gastronomy - INFORMATORIUM - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 144 str. - ISBN: 978-80-86073-94-1 - K Eva SvobodováOdesíláme 03.02.2014English in GastronomyINFORMATORIUM 2009Kniha, čeština, 144 stran
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Učebnice/Odborná literatura Oxford University Press
- Učebnice/Odborná literatura Grada
- Učebnice/Odborná literatura Wolters Kluwer
- Učebnice/Odborná literatura Klett
- Učebnice/Odborná literatura Fraus
- Učebnice/Odborná literatura STU
- Učebnice/Odborná literatura Lingea
- Učebnice/Odborná literatura Ikar
- Učebnice/Odborná literatura Penguin
- Učebnice/Odborná literatura ACADEMIA
- Učebnice/Odborná literatura Fontána
- Učebnice/Odborná literatura CPress
- Učebnice/Odborná literatura TRITON
- Učebnice/Odborná literatura INFOA