ETA 1493 90010 cena od 0 Kč

ETA 1493 90010

Hodnocení: 10x
  • 3.2

S bezsáčkovým vysavačem ETA Andare Animal dostane váš byt novou tvář. Tvář, zbavenou prachu. A nespokojí se jen s obyčejnými nečistotami; ETA Andare Animal zatočí se srstí, která zbyla po vašich domácích mazlíčcích, jeho oku neuniknou ani vlasy. Odpadní nádoba pojme 2,2 litru smetí, do čista vysaje koberec i podlahu. Rádius 9 metrů dovolí úklid i toho nejvzdálenějšího rohu, pro různá zákoutí je připravena sada nástavců. Kartáčová, polštářová nebo štěrbinová hubice? Máte je mít! ...a dál?

      Na chlupy  
      Turbokartáč  
      HEPA filtr  
      Elektrické  
      Síťové  

Recenze ETA 1493 90010

Martin Šlesinger, 18. prosince 2017


PRO:   Vysavač má super výkon,dokonce s ním vysávám i já a to vysávání nesnáším.Spousta šikovných nástavců.Skvěle vysává chlupi z gauče veškerých bytových textilií a jiných povrchů.Za tu cenu je to fakt super násoska 😂
PROTI:   Nic.....

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petra Soukupová, 21. listopadu 2016


PRO:   Spokojenost,perfektni vyrobek za prrijatelnou cenu.Velka spokojenost.

Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

kaali, 24. srpna 2016


PRO:   odchlupí komplet veškerý nábytek v domácnosti, sací výkon odpovídá nasávání tryskového motoru, snadná manipulace s příslušenstím pěkny design
PROTI:   když se vám do kartáčů dostane plastový obal od cigaret, vysavač zní jako strunová sekačka, výrobci by na tom měli zapracovat

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaro, 19. srpna 2016


PRO:   Vybírali jsme podle recenzí a podařilo se. Při prvním vyjetí ohromující výsledek. Prachová nádoba plná. Prašnost v bytě se snížila o 100%. Koupi tohoto vysavače můžu doporučit.
PROTI:   Zatím nic. Při vysypávání prachu se musí dávat pozor, ale to jsme věděli. Výkon vysavače toto ngativum bohatě vyvažuje.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vera Marxsen, 19. srpna 2016


PRO:   mela jsem v USA SHARK a tento vacuum cleaner is as good as Shark. Good.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lukopoulos, 31. července 2016


PRO:   Dobrý sací výkon, malá hlučnost, bohaté příslušenství.
PROTI:   Jednotlivé části odpadové nádoby jsou při čištění hůř přístupné.

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavel D., 31. července 2016


PRO:   Splnil očekávání od vysavače této cenové kategorie.
PROTI:   Doposud jsem nazaznamenal nevýhody nebo problémy..

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lubos, 27. července 2016


PRO:   Super vysavac. Otocne sberne kartace v hubici jsou proste skvele !!!! Je to napad, na vzduchovy podtlak, a jak krasne pracuji !!!

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Iva, 27. července 2016


PRO:   Koupila jsem vysavač na základě recenzí k využití na chatu. Nezklamal, parametry odpovídají nabídce na internetu. S ohledem na cenu výborný pomocník.
PROTI:   Snížila jsem o jednu hvězdičku manipulaci s odpadovou nádobou. Ale myslím, že jde o zvyk a časem se to podá.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdeněk Jirák, 7. července 2016


PROTI:   domnivam se že výsuvná tyč je poměrně krátká při naší výšce do 170cm musíme být v předklonu

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomisová, 6. července 2016


PRO:   S ochotou pracovních při objasňování manipulace při začátečním použiti. Dodatečně DĚKUJI - Tomisová

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

n, 12. června 2016


PRO:   Výkkoný, ale nehlučný stroj, dlouhý kabel- je výborný.
PROTI:   Trochu nešikovné odnímání a nasazení hepa-filtru

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

iveta, 19. dubna 2016


PRO:   dobry vyrobek

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ivet, 12. ledna 2016


PRO:   Super cena, skvěle vysává

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vlastimila, 4. ledna 2016


PRO:   Sací výkon,dopadová nádoba,doplňková výbava.
PROTI:   Nemám co popsat.

Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

R. Mejzlíková, 1. ledna 2016


PRO:   Vysavač je tichý, lehký, dobře se s ním manipuluje, snadno se vysypává prach ze zásobníku, poměrně dobře vysává i kočičí chlupy z koberce:-)

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

smutnaryba, 28. prosince 2015


PRO:   Byl to dárek. Jenom přenesené informace.
PROTI:   ????

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Adel, 23. prosince 2015


PRO:   Jsem maximálně spokojená,takhle vysáto jsem po zvářatech dlouho neměla :-) Vřele doporučuji......
PROTI:   zatím o ničem nevím

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

stetom, 20. prosince 2015


PRO:   Kvalita, poměr cena
  Design
  Funkčnost

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

rocker, 15. prosince 2015


PRO:   žádný sáčky
PROTI:   zbytečně moc příslušenství- mohlo by být volitelné (doma se mi povalují už dvě sady od předchozích vysavačů)...

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michal S., 27. září 2015


PRO:   Již vyzkoušený výrobek, šel jsem na jistotu. Velký sací výkon, hlučnost odpovídající.
PROTI:   Vzhledem k velikosti přístroje je i menší odpadová nádoba, takže častější vynášení,ale s tím se počítá..

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ondra.s, 22. srpna 2015


PRO:   na celkové hodnocení je ještě brzo

Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Klára, 20. srpna 2015


PRO:   Turbo kartáč je nejlepší věc co kdy byla vyrobena!
  Odpadová nádoba je maximálně veliká a jen při prvním čištění jsem měla strach abych ji nějak nepoškodila při otvírání. Naštěstí je vše děláno blbuvzdorně, takže vše ok.
  Vysavač není ani moc težký, takže přemisťování i po schodech není problém.
  Sací výkon je natolik velký, že mi nadzvedává koberce a pvc :)
  Máme doma perského kocoura, který momentálně tvoří cestičky ze svých chlupů. A teď už to není žádný problém :)
  Dostatečně dlouhá přívodní šňůra.
  Vše ok a maximálně všem doporučuji!!!!!

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

jakr, 11. srpna 2015


PRO:   s výrobkem jsem velice spokojena,
PROTI:   nic nemám

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další

Přidat recenzi pro ETA 1493 90010

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Nejoblíbenější vysavače:

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.