ETA 1493 90010

Hodnocení: 6x
  • 4

S bezsáčkovým vysavačem ETA Andare Animal dostane váš byt novou tvář. Tvář, zbavenou prachu. A nespokojí se jen s obyčejnými nečistotami; ETA Andare Animal zatočí se srstí, která zbyla po vašich domácích mazlíčcích, jeho oku neuniknou ani vlasy. Odpadní nádoba pojme 2,2 litru smetí, do čista vysaje koberec i podlahu. Rádius 9 metrů dovolí úklid i toho nejvzdálenějšího rohu, pro různá zákoutí je připravena sada nástavců. Kartáčová, polštářová nebo štěrbinová hubice? Máte je mít! ...a dál?

Recenze ETA 1493 90010

Martin Šlesinger, 18. prosince 2017


PRO:   Vysavač má super výkon,dokonce s ním vysávám i já a to vysávání nesnáším.Spousta šikovných nástavců.Skvěle vysává chlupi z gauče veškerých bytových textilií a jiných povrchů.Za tu cenu je to fakt super násoska 😂
PROTI:   Nic.....

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petra Soukupová, 21. listopadu 2016


PRO:   Spokojenost,perfektni vyrobek za prrijatelnou cenu.Velka spokojenost.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

kaali, 24. srpna 2016


PRO:   odchlupí komplet veškerý nábytek v domácnosti, sací výkon odpovídá nasávání tryskového motoru, snadná manipulace s příslušenstím pěkny design
PROTI:   když se vám do kartáčů dostane plastový obal od cigaret, vysavač zní jako strunová sekačka, výrobci by na tom měli zapracovat

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaro, 19. srpna 2016


PRO:   Vybírali jsme podle recenzí a podařilo se. Při prvním vyjetí ohromující výsledek. Prachová nádoba plná. Prašnost v bytě se snížila o 100%. Koupi tohoto vysavače můžu doporučit.
PROTI:   Zatím nic. Při vysypávání prachu se musí dávat pozor, ale to jsme věděli. Výkon vysavače toto ngativum bohatě vyvažuje.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vera Marxsen, 19. srpna 2016


PRO:   mela jsem v USA SHARK a tento vacuum cleaner is as good as Shark. Good.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lukopoulos, 31. července 2016


PRO:   Dobrý sací výkon, malá hlučnost, bohaté příslušenství.
PROTI:   Jednotlivé části odpadové nádoby jsou při čištění hůř přístupné.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavel D., 31. července 2016


PRO:   Splnil očekávání od vysavače této cenové kategorie.
PROTI:   Doposud jsem nazaznamenal nevýhody nebo problémy..

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lubos, 27. července 2016


PRO:   Super vysavac. Otocne sberne kartace v hubici jsou proste skvele !!!! Je to napad, na vzduchovy podtlak, a jak krasne pracuji !!!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Iva, 27. července 2016


PRO:   Koupila jsem vysavač na základě recenzí k využití na chatu. Nezklamal, parametry odpovídají nabídce na internetu. S ohledem na cenu výborný pomocník.
PROTI:   Snížila jsem o jednu hvězdičku manipulaci s odpadovou nádobou. Ale myslím, že jde o zvyk a časem se to podá.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdeněk Jirák, 7. července 2016


PROTI:   domnivam se že výsuvná tyč je poměrně krátká při naší výšce do 170cm musíme být v předklonu

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomisová, 6. července 2016


PRO:   S ochotou pracovních při objasňování manipulace při začátečním použiti. Dodatečně DĚKUJI - Tomisová

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

n, 12. června 2016


PRO:   Výkkoný, ale nehlučný stroj, dlouhý kabel- je výborný.
PROTI:   Trochu nešikovné odnímání a nasazení hepa-filtru

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

iveta, 19. dubna 2016


PRO:   dobry vyrobek

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ivet, 12. ledna 2016


PRO:   Super cena, skvěle vysává

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vlastimila, 4. ledna 2016


PRO:   Sací výkon,dopadová nádoba,doplňková výbava.
PROTI:   Nemám co popsat.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

R. Mejzlíková, 1. ledna 2016


PRO:   Vysavač je tichý, lehký, dobře se s ním manipuluje, snadno se vysypává prach ze zásobníku, poměrně dobře vysává i kočičí chlupy z koberce:-)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

smutnaryba, 28. prosince 2015


PRO:   Byl to dárek. Jenom přenesené informace.
PROTI:   ????

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Adel, 23. prosince 2015


PRO:   Jsem maximálně spokojená,takhle vysáto jsem po zvářatech dlouho neměla :-) Vřele doporučuji......
PROTI:   zatím o ničem nevím

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

stetom, 20. prosince 2015


PRO:   Kvalita, poměr cena
  Design
  Funkčnost

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

rocker, 15. prosince 2015


PRO:   žádný sáčky
PROTI:   zbytečně moc příslušenství- mohlo by být volitelné (doma se mi povalují už dvě sady od předchozích vysavačů)...

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michal S., 27. září 2015


PRO:   Již vyzkoušený výrobek, šel jsem na jistotu. Velký sací výkon, hlučnost odpovídající.
PROTI:   Vzhledem k velikosti přístroje je i menší odpadová nádoba, takže častější vynášení,ale s tím se počítá..

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ondra.s, 22. srpna 2015


PRO:   na celkové hodnocení je ještě brzo

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Klára, 20. srpna 2015


PRO:   Turbo kartáč je nejlepší věc co kdy byla vyrobena!
  Odpadová nádoba je maximálně veliká a jen při prvním čištění jsem měla strach abych ji nějak nepoškodila při otvírání. Naštěstí je vše děláno blbuvzdorně, takže vše ok.
  Vysavač není ani moc težký, takže přemisťování i po schodech není problém.
  Sací výkon je natolik velký, že mi nadzvedává koberce a pvc :)
  Máme doma perského kocoura, který momentálně tvoří cestičky ze svých chlupů. A teď už to není žádný problém :)
  Dostatečně dlouhá přívodní šňůra.
  Vše ok a maximálně všem doporučuji!!!!!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

jakr, 11. srpna 2015


PRO:   s výrobkem jsem velice spokojena,
PROTI:   nic nemám

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.63627
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další

Přidat recenzi pro ETA 1493 90010

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Nejoblíbenější vysavače:

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.