Srovnání cen » Obchody » Eobuv.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 2.55254
(67x)

Eobuv.cz

Eobuwie.pl S.A.       

Začít nakupovat v Eobuv.cz

Do obchodu »

Filtrovat:

Uživatelské recenze Eobuv.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Lina , 5.2.2021


PRO:
  • - dodání do 2 dnů od objednání zboží
  • - velký výběr
  • -dobré ceny
  • - úžasná komunikace
PROTI:
  • - nic

S obchodem jsem naprosto spokojená. Dalo by se říci, že jsem již stálým zákazníkem a nikdy jsem neměla s ničím problém. Mají přehledné stránky, obrovský výběr, dobré ceny. Komunikace je rychlá, úžasná, dodání opravdu do max. čtyř dnů od objednání.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Eobuv.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Alena , 7.1.2021


PRO:
  • -
PROTI:
  • Podvodníci!!!!!Objednala jsem a zaplatila zboží 11.12.2020,dosud nemám zboží ani peníze. Nereagují na emaily.

Česká obchodní inspekce by měla zakázat činnost obchodu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Boštík , 26.12.2020


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Lháři
  • 0% ochoty

Pred 3 mesici jsem si objednal boty, velikost 47,5 ktera byla k dispozici
O mesic pozdeji email ze jejsou k dispozici a ze kvuli me je znovu naskladni
Nevim jestli se toho doziju ale do nynejsiho dne kdy je to ctvrt roku jsem stale bez odpovedi i bez bot i bez naskladneni
Proste profesionalita jak se patri

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 1

Roman Panuška , 9.12.2020


PRO:
  • 0
PROTI:
  • Dodací lhůta 1 měsíc
  • Dodáno jiné zboží
  • Ještě k tomu poškozené

REakce: omlouvámese zboží pošlete zpět. Nedoporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Lama , 8.12.2020


PRO:
  • Cena
  • Možnost zdarma vrátit, hradí poštu
PROTI:
  • Občas delší dodání

My máme zkušenost dobrou. Žena ode mě dostala boty, které vracela, protože na poprvé neseděla velikost. Stejný problém i na podruhé a v obou případech poměrně rychlé vyřízení a vrácení zdarma. Shop je obecně dobře hodnocen odborníky viz https://www.vybero.cz/eobuv-cz a za mě je rozhodně kvalitní.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

lenkasoukupova@email.cz , 26.11.2020


PRO:
  • Rychlost dodání,
  • výborná komunikace,
  • ochota a vstřícnost na zákaznické lince,
  • vždy jsem se dovolala, peníze na účtu do tří dnů, jsem pravidelná zákaznice, kabelky, obuv,
  • nikdy jsem nemusela reklamovat, jsem spokojená, doporučuji
PROTI:
  • Nic

Doporučím přátelům, opět nakoupím

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Pce , 8.11.2020


PRO:
  • NIC
PROTI:
  • naprosto otřesný přístup k zákazníkům

boty neodpovídaly velikosti, odeslala jsem zpět, vrátily mi ty samé se zamítnutím. Tento obchod JIŽ NIKDY!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Danka Tomaskova , 20.10.2020


PRO:
  • Lepsi internetovy obchod neznam,velka spokojenost

Nikdy zadny problem, ani s reklamaci, s manzelem uz ani jinak nenakupujeme

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Bauerová , 20.8.2020


PRO:
  • Rychlé dodání,botky jsou pěkné ,lehké,vypadají dobře na noze.
PROTI:
  • Boty nejsou vhodné pro širší nohu.Jsou úzké.

dobrý.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Sabina Chytilová , 14.8.2020


PRO:
  • -botky přišly do dvou pracovních dnů
  • -přesně jako na obrázku, jsou krásné + fajn cena

určitě objednám znovu!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Honza , 4.8.2020


PRO:
  • super rychlost dodání (nechápu špatné recenze, ale u mně vše ok)2 dny dodání boty stejné jako a obrázku.Spokojenost na 100%.
PROTI:
  • Nic

První nákup a vše ok.Doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 5

Petr , 24.7.2020


PRO:
  • Rychle dodani..
PROTI:
  • Objednal jsem si panske boty Bugaty. Krabice byla oznacena pozadovanou velikosti(41) ovsem po vyndani bot z krabice jsem zjistil obuv ma jinou velikost nez je uvedeno na krabici. Takze na krabici c. 41 a uvnitr obuv c. 44....

Na zakaznicke lince mi pan oznamil ze zrejme nekdo udelal chybu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Martina , 25.6.2020


PRO:
  • Rychlé dodání
  • Dobrá komunikace - telefon, e-mail
PROTI:
  • NAPROSTO NEODPOVÍDALA
  • velikost bot s tabulkou velikostí, boty vráceny, koupeny menší a stejně jsou velké. už je vracet nebudu. Škoda

pokud již nabízí velikostní tabulku - více se zaměřit aby odpovídala danému produktu !

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Michal , 16.6.2020


PRO:
  • Boty naprosto dokonalé. Dodání do2pracovnich dnů.
PROTI:
  • Nic

S botami jsem velice spokojený. Velikost souhlasí. Rychle dodání.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Kuncová , 10.6.2020

PROTI:
  • Koupila jsem si zateplené botasky s honosným názvem "sneakers". Do bot teče. Reklamace zamítnutá. Poslali mně vyjádření zamítnutí v polštině na špinavém papíru. Totální nezájem o komunikaci.

Důrazně nedoporučuji obchod. Nikdy už zde nenakoupím a budu dělat "reklamu", aby se nenapálili další zákazníci.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Dagmar , 27.5.2020


PRO:
  • Výborný obchod,žádný problém nenastal,rychlost v doručení i výměně,doporučuji

Za mě určitě doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Monika , 26.5.2020


PRO:
  • Rychlé dodání

I přes hrůzné scénáře a kritiku na obchod,které jsem si přečetla až po objednávce,má objednávka potvrzena do dvou dnů a za týden balík doma. Zboží v pořádku, velká spokojenost.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Eva , 7.5.2020


PRO:
  • Telefonicky jsem stornovala zaplacene zbozi, bez problémů storno prijato, zaslan mail o stornu a peníze vraceny.

Nevim, proc jim to obcas neklape a jsou problemy, za me super vyreseni vzniklé situace.A to je duvod si i příště objednat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 6.5.2020

PROTI:
  • Dlouhá doba dodání, chybná zásilka obratem vrácena po termínu 5 prac.dnů peníze nejsou vráceny

Objednávka dvou párů, po zaplacení přišel email o odeslání dopravci, po víc jak týdnu dorazila zásilka někoho jiného, chybná zásilka vrácena a do dnešního dne čekám na vrácení peněz zatím marně

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Neznámý , 5.5.2020

PROTI:
  • Objednavala jsem si dvoje boty jedny přišli v pořádku a druhé katastrofa dali mě úplně jiné na peníze pořád čekám zatím se k tomu nijak nemaji

Obchod nedoporučuji chci vrátit peníze a ignorují mě mají tam tel číslo a už ho nezvedaji jsou to zlodejove

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 .. 11Další

Přidat recenzi pro Eobuv.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.