Srovnání cen » Obchody » Eobuv.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.2225
(72x)

Eobuv.cz

Eobuwie.pl S.A.        Certifikovaný e-shop

Filtrovat:

Uživatelské recenze Eobuv.cz

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Katka , 19.2.2019


PRO:
  • při nákupu rychlé jednání i doručení
PROTI:
  • kupovala jsem si boty od zn. GANT a určitě to nebyl originál, měla jsem je párkrát na noze a pak jsem je vyhodila, to se nedalo nosit

v životě bych si tam už nic nekoupila, kdyby to byly ceny jak v čínských intern. obchodech, tak OK, ale za to co to prodávají, to je děs

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Anabel , 13.2.2019


PRO:
  • Spokojenost s klientským servisem. Rychle vyřízení me objednavky

nakoupila jsem už podruhé a určitě ne naposledy,jsem spokojená

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Pavel , 12.2.2019

PROTI:
  • Přidávám se k ostatnim. Je to faik a padělek a prodavaji to za značku a velice draze. Když si budete zboží objednávat, tak budou milý. Pokud ho budete reklamovat nemáte šanci. Obracejte se na inspekci a klidně na soud. Je to nezákonné brát znacku a prodávat to jako originál. Jednání je nejhorší jaké může být. Vůbec s vámi nekomunikuji a jen vše zamitaji.

Nedoporučuji si tady vůbec nic objednat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Zdena , 12.2.2019

PROTI:
  • Velice dráha a nekvalitní obuv. Vyřízení reklamace je na dlouho a i když to není vaše vína zamítnout to. Dohoda příšerna. Už nikdy víc. Drahé a nekvalitní. Nejhorsi jednání

Nedoporučuji nikomu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Andy , 11.2.2019


PRO:
  • Pokud si chcete něco koupit a objednat,není žádný problém,vše funguje.
PROTI:
  • Pokud ale chcete něco reklamovat,nemáte téměř šanci!
  • Zakoupené boty "Martens",které stály 3000,- Kč,což není vůbec málo, nejspíš nejsou ani kožené a po roce nošení se objevily na "kůži" praskliny.
  • Reklamace?....zamítnuta!
  • Prý je neodůvodněná....

Už nikdy více! Dražší věci a obuv kor už jen v kam. obchodech. Inu...co může člověk od PL čekat ;-)...(stačí,jaké sem vozí potraviny).

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

Irma , 9.2.2019

PROTI:
  • Vypadá jako dobrý obchod, pokud ovšem nechcete výrobek reklamovat.

Naprosto nekvalitní výrobky, které tento obchod prodává.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Irena , 9.2.2019

PROTI:
  • Nekvalitní věcí za vysokou cenu, hlavně značkové. Prostě Polsko no!
  • Špatné zkušeností s reklamaci.

Nenakupujte na eobuv

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 4.2.2019


PRO:
  • Po druhé maximálně spokojený díky

Doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Robert , 31.1.2019


PRO:
  • -tovar bol doručený bez chyby a až som sa divil ako rýchlo
  • -komunikácia so zákazníckým servisom super, nasmerovali ma, kde si nájdem notifikační email o objednávke
  • -nosím roky jednu značku, nechcem ju menovať, ale bol som prekvapený kvalitou, moje obavy, že tovar ide z Poľska sa týmto vytratili
  • -verím, že si z Eobuv ešte zopár objednávok zrobím
PROTI:
  • žiadna

Keď som čítal tunajšie recenzie, trošku som dostal strach, že si objednávám tovar za tak veľké peniaze, aby tá cena tomu zodpovedala. Bol som milo prekvapený, z toho vyplývá, že čo človek to názor a skúsenosť. Ja mám príjemný pocit z tohoto nákupu. Pochváliť vie málokto, nadávať každý. Já takto nadávám na iné spoločnosti, kde som zadával reklamáciu, spoločnosti, kde im svieti všade reklama a nakoniec človeka okradnú. Páči sa mi, že Eobuv je nenásilná, neparazituje na reklamách v TV. Len tak ďalej :)

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Luisa , 31.1.2019


PRO:
  • Spokojenost s klientským servisem. Rychle vyřízení me objednavky
PROTI:
  • Asi nic

Celkově spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Janka Goldová , 31.1.2019


PRO:
  • - vrátenie tovaru zadarmo
  • - veľmi ochotný zákaznícky servis
  • - veľký výber svetových značiek
  • - prehľadné stránky
  • - časté zľavové akcie
PROTI:
  • -

S obchodom som veľmi spokojná, vrelo doporučujem. Keď som potrebovala poradiť s postupom ako vrátiť tovar, na zákazníckej linke bola veľmi milá pani, ktorá mi ochotne poradila. Majú úžasné topánky, nakupujem už len u Eobuv. Negatívne recenzie ma prekvapujú, ja sama mám len tie najlepšie skúsenosti a teším sa na ďalší nákup!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Marta-Eva , 31.1.2019


PRO:
  • Mám pouze slova chvály, měla jsem 4 objednávky a vše bylo naprosto v pořádku a zboží bez chyby.
PROTI:
  • nemám žádnou výtku

Značkovou obuv budu kupovat přes Eobuv.cz, jelikož se mi zboží rozpadne stejně jako když jsem ho koupila jinde v renomovaných značkových prodejnách.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Radka00 , 31.1.2019


PRO:
  • Nakupovani na eobuv.cz je ve všech směrech super,skvělý a spolehlivý obchod

Rychlé Spolehlive Profesionalni přístup

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Janka Goldová , 31.1.2019


PRO:
  • - vrátenie tovaru zadarmo
  • - veľmi ochotný zákaznícky servis
  • - veľký výber svetových značiek
  • - prehľadné stránky
  • - časté zľavové akcie
PROTI:
  • -

S obchodom som veľmi spokojná, vrelo doporučujem. Keď som potrebovala poradiť s postupom ako vrátiť tovar, na zákazníckej linke bola veľmi milá pani, ktorá mi ochotne poradila. Majú úžasné topánky, nakupujem už len u Eobuv. Negatívne recenzie ma prekvapujú, ja sama mám len tie najlepšie skúsenosti a teším sa na ďalší nákup!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Radka00 , 30.1.2019


PRO:
  • Nakupovani na eobuv.cz je ve všech směrech super,skvělý a spolehlivý obchod

Rychlé Spolehlive Profesionalni přístup

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

František Netušil , 29.1.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Nekvalitní a nejspíš padělky

Dobře si rozmyslete, než si u nich něco objednáte. Nad provedením obuvi hořce zaplakal opravář obuvi - a to se jednalo o první závadu. Škoda že jsem toto forum nenavštívil dřív!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Monika R , 29.1.2019


PRO:
  • Levné boty a rychlé doručení
PROTI:
  • velice věrohodné padělky

Tak nějak potichu jsem si myslela, že jsou boty padělek a teď čtu recenze i ostatních. Sandále Tommy Hilfiger jsou z takového toho jakoby nepromokavého šustivého materiálu a moc nesedí. Další mám zimní boty "kožené" - to těžko, mám doma jiné kožené z Humanic a nedá se to srovnat už pouhým okem. Ale oboje dvoje vypadají pěkně, skoro to nepoznáte. Skoro! A jsem zvědavá jak dlouho mi vydrží.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Lukáš , 19.1.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Vše snad.
  • Nemožnost zrušení kupní smlouvy skoro hned.
  • Arogantní klietský servis.
  • Fejky s nápisem made in Vietnam, navíc smrdí jako chemička.

Škoda že jsem si nepřečetl recenze dříve.
No co chtít po Polácích.
Boty Tommy Hilfiger, haha.
Originál fejk s nápisem made in Vietnam. Ani to nijak nemaskují.
V pátek večer zadaná objednávka už nejde zrušit v neděli, protože už je prý akorát odeslali poštou. Boty vůbec nesedí na noze a po otevření krabice strašně smrdí.
Bohužel zaplaceno předem.
S veškerými doklady jsem je postoupil celní správě, doufám že si na ně pěkně došlápnou.
Už nikdy více tady, prostě Poláci.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

JANA , 17.1.2019

PROTI:
  • Je to plagiát není to pravá značka obuvi.Objednala jsem Tamaris a je to šunt.Pravý Tamaris vypadají úplně jinak i kůže.

Velké zklamání.Už nikdy jindy.Jak si vůbec můžou dovolit pančovat tyto značky.Když vietnamcům dělají štáry a platí za to pokuty a vše jim seberou.A tyto si klidně napodobují známé značky.Když porovnáte boty tak jsdou tan jiné detaily jiný materiál atd.Vše mám prozkoumaný.Mám ráda kvalitní boty a tady jsem bohužel naletěla ale brzo jsem na to přišla.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Jana , 15.1.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Nekvalitní boty. Dvoje kozačky. U známých každá jibak barevná. U druhých po týdnu prasklý sev na pate. Ani jedno neuznano. NEDOPORUCUJI. Nekvalitní a žádná domluva. Nikdy více!!!

NIKDY VICE Eobuv

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

1 2 3 4 .. 6Další

Přidat recenzi pro Eobuv.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.