Srovnání cen » Obchody » Eobuv.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.28
(81x)

Eobuv.cz

Eobuwie.pl S.A.       

Filtrovat:

Uživatelské recenze Eobuv.cz

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Z. Lišková , 17.6.2019


PRO:
  • 0
PROTI:
  • Objednany dvoje pantofle Birkenstock Big Buckle. Téměř ortopedicka obuv. Prý. Bohužel pantofle se díky velké prezce zaryvají do nartu a po krátké chvíli jej tak zhmozdi, že v nich nelze chodit! Bohužel, reklamace neuznana. Stejný problém má i kamarádka, ktera si koupila ty druhé.

Nedoporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Jana , 8.6.2019


PRO:
  • nic
PROTI:
  • Koupené dvě kabelky značky Guess. Cena 3600 kč a 2818 kc i s doručením. Obě přišly poškrábané. Na jedné cca 2 cm a na druhé škrábance dva kolem cca 10 cm. Vrácení zboží nebo reklamace problém... Už nikdy u nich nic nekoupím

Nikdy nenakoupím,hodně špatná zkušenost...Rozhodně nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Lukáš , 2.6.2019

PROTI:
  • Nejhorší obchod co vůbec je absolutně žádná komunikace při reklamaci už nikdy víc

Nejhorší obchod co vůbec je absolutně žádná komunikace při reklamaci už nikdy víc

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 4

Ivana , 14.5.2019


Nazouváky černé Siebel, brutálně pouští barvu i po použití doporučených přípravků, reklamace neuznána. Pakliže nechcete mít černé nohy, jsou nenositelné.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Ivana , 7.5.2019


PRO:
  • Sortiment, cena
PROTI:
  • Zákaznický servis je otřesný! Špatná komunikace, neschopnost zaměstnanců!!!

Obdržela jsem poškozenou kabelku. Výměna zboží neexistuje. Musíte vrátit a koupit znovu! Proto jsem požádala o slevu. Řádně jsem poslala kopii faktury, kde je vše uvedeno! Dále jsem poslala několik fotografií kabelky (kabelka byla vidět celá na 90%). Paní Kateřina Struská, nebyla schopná fakturu ani přečíst a začala nesmyslně buzerovat, že chce číslo objednávky a další a další fotografie. Vše měla již v prvním mailu!!! Když jsem přistoupila na slevu, chtěli číslo účtu. To jsem řádně poslala jako přílohu mailu (ofotila jsem hlavičku výpisu z účtu). Nastala opět buzerace ze strany paní Struské!!! Prý to požaduje přímo v mailu, nesmí to být v příloze. Neschopnost této paní, která dělá servis, je do nebe volající!!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Jana Černá , 21.4.2019


PRO:
  • Rychlost dodani
PROTI:
  • Poslední objednávka v tomto obchodě. Už nikdy více. Důvod: pokud budete reklamovat boty s opodstatnenym důvodem,stejně vám bude reklamace zamítnuta.

Objednávka poprvé a taky naposled.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Veronika , 17.4.2019


PRO:
  • Vše v naprostém pořádku, zboží doručeno bleskovou rychlosti
PROTI:
  • Žádné

Doporučuji ????

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Maro , 9.4.2019


PRO:
  • Kvalitní e-shop
  • příjemné nakupování
  • rychlá expedice

Skvělá komunikace a přehledný obchod.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 4

LenkaS , 9.4.2019


PRO:
  • Dobrá cena
PROTI:
  • Reklamace zamítnutá, peněženka Tommy hilfiger za 2000,- ošuntělá po dvou měšicích použivání..

Reklamace zamítnutá, peněženka Tommy hilfiger za 2000,- ošuntělá po dvou měšicích použivání.. nedoporučuji!!! Chtěla jsem si koupit obuv, ale nebudu riskovat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 1

Miro , 29.3.2019


PRO:
  • Široký výber
  • Výhodné akcie a ceny
PROTI:
  • Doručenie

Mali by ste sa trošku zamyslieť nad tým čo uvádzate na stránkach. Keď pri výrobku mám že odoslanie je do 24 hodín, a ešte ku tomu sa na stránke chválite že z pravidla vždy všetko stíhate do 24 hodín, tak to skúste plniť. Objednal som v Sobotu, Utorok mi prišiel mail že objednávku riešite, Stredu večer že ju odosielate a vo Štrvtok mi ráno pošta písala, že balík je na mieste. Zhrnuté a podčiarknuté, 4 a pol dňa u vás, 12 hodín pošta. Buď to stíhajte alebo sa tým nechváľte.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Veronica , 23.3.2019


PRO:
  • Velký výběr sortimentu
PROTI:
  • Nekvalitní zboží
  • Žádná komunikace
  • Neprofesionální jednání při reklamaci

Už NIKDY nic od těchto šmejdů. Špatná zkušenost! NEDOPORUČUJI!!!!
Koupila jsem si u nich boty značky Tommy Hilfiger - po 2 měsících nošení se z bílé boty stala žlutohnědá (mapy všude po botě), šev prasklí v ohybu. Boty byly poslány 2x na reklamaci a samozřejmě obě zamítnuté - z důvodu opotřebení. Vady neopravily a ještě mi boty byly zaslány zpět zašpiněné černou barvou. Takže drahé boty nejsou nositelem.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 9.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

David , 20.3.2019


PRO:
  • Rychlé vyřízení objednávky a doruceni
PROTI:
  • Nemyslím si, že Guess by dělal tak nekvalitní logo jaké bylo na botách.
  • Vráceno z důvodu špatné velikosti a po týdnu žádná reakce!!!

Nedoporučuji, žádná sleva není zadarmo

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 8.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Romana , 15.3.2019


PRO:
  • Rychle dodání, objednala jsem si už druhé tenisky a za mě super!

Určitě objednám i příště! ???? Mohu jen doporučit ????

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Katka , 19.2.2019


PRO:
  • při nákupu rychlé jednání i doručení
PROTI:
  • kupovala jsem si boty od zn. GANT a určitě to nebyl originál, měla jsem je párkrát na noze a pak jsem je vyhodila, to se nedalo nosit

v životě bych si tam už nic nekoupila, kdyby to byly ceny jak v čínských intern. obchodech, tak OK, ale za to co to prodávají, to je děs

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 9.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Anabel , 13.2.2019


PRO:
  • Spokojenost s klientským servisem. Rychle vyřízení me objednavky

nakoupila jsem už podruhé a určitě ne naposledy,jsem spokojená

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Pavel , 12.2.2019

PROTI:
  • Přidávám se k ostatnim. Je to faik a padělek a prodavaji to za značku a velice draze. Když si budete zboží objednávat, tak budou milý. Pokud ho budete reklamovat nemáte šanci. Obracejte se na inspekci a klidně na soud. Je to nezákonné brát znacku a prodávat to jako originál. Jednání je nejhorší jaké může být. Vůbec s vámi nekomunikuji a jen vše zamitaji.

Nedoporučuji si tady vůbec nic objednat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 16.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Zdena , 12.2.2019

PROTI:
  • Velice dráha a nekvalitní obuv. Vyřízení reklamace je na dlouho a i když to není vaše vína zamítnout to. Dohoda příšerna. Už nikdy víc. Drahé a nekvalitní. Nejhorsi jednání

Nedoporučuji nikomu

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 15.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Andy , 11.2.2019


PRO:
  • Pokud si chcete něco koupit a objednat,není žádný problém,vše funguje.
PROTI:
  • Pokud ale chcete něco reklamovat,nemáte téměř šanci!
  • Zakoupené boty "Martens",které stály 3000,- Kč,což není vůbec málo, nejspíš nejsou ani kožené a po roce nošení se objevily na "kůži" praskliny.
  • Reklamace?....zamítnuta!
  • Prý je neodůvodněná....

Už nikdy více! Dražší věci a obuv kor už jen v kam. obchodech. Inu...co může člověk od PL čekat ;-)...(stačí,jaké sem vozí potraviny).

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 14.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

Irma , 9.2.2019

PROTI:
  • Vypadá jako dobrý obchod, pokud ovšem nechcete výrobek reklamovat.

Naprosto nekvalitní výrobky, které tento obchod prodává.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 11.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Irena , 9.2.2019

PROTI:
  • Nekvalitní věcí za vysokou cenu, hlavně značkové. Prostě Polsko no!
  • Špatné zkušeností s reklamaci.

Nenakupujte na eobuv

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 9.

1 2 3 4 .. 7Další

Přidat recenzi pro Eobuv.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.