Srovnání cen » Obchody » Eobuv.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 2.77038
(26x)

Eobuv.cz

Eobuwie.pl S.A.        Certifikovaný e-shop

Internetový obchod Eobuv.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií dámská obuv, pánská obuv, módní doplňky nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod Eobuv.cz nabízí 4 891 produktů, z toho 4 766 s dopravou zdarma a 245 za výprodejové ceny. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, e-shop Eobuv.cz jich nabízí hned 46, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Eobuv.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Eobuv.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Eobuv.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 26.10.2017

PROTI:
  • Tato stranka predava fejky!!! A este maju tu drzost, ze predavaju vymysene dizajny. Ked si podla nazvu topanok date vyguglit niektory model, napr. Hilfiger, zistite, ze taky model nikdy neexistoval, ani neexistuje v originaly od tej znacky. Nechapem, ze ludia kupuju tak predrazene fejky.

Typicky klamarsky obchod, ktory moze takto beztrestne existovat len vo vychodnej Europe :(

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Nejprodávanější produkty eshopu Eobuv.cz

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vera , 20.10.2017


PRO:
  • Dekuji vsem za hodnoceni tohoto obchodu.
PROTI:
  • Okamzite jsem zrusila objednavku. Boty byly za 4.000,kc, pokud fejk a nekvalitni, radejk NE.

Radeji nakupovat v obchode, kde si mohu zbozi vyzkouset a prohlednout.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Ester , 4.10.2017

PROTI:
  • Objednala jsem si boty značky CK. Mám jich doma již poměrně hodně. Boty z tohoto serveru jsou bez pochybností padělky. Budou se kontrolovat účtenky za jednu ředkvičku na trzích a tady jede zřejmě padělání ve velkém. Je to drzost.

Prodávají bezostyšně padělky!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

jana , 5.8.2017


PRO:
  • Relativně rychlé dodání zboží, tedy cca do týdne.
PROTI:
  • Velikost kožených bot zn. Tamaris neodpovídá. Mám velikost 40, tu jsem objednala, na botách je vel. 40 uvedena, ale odpovídá vel. 38,5. Kvalita kůže je také horší, než jsem u této značky zvyklá. Výměnu jsem nezkoušela, dle četných recnzí s tím je problém.

U tohoto e-shopu se už bojím nakupovat, resp. nakupovat už nebudu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 83% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Mace , 31.7.2017

PROTI:
  • Guess boty určitě nejsou original,po prvním obutí upadlo písmenko G

Již nikdy není to original zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

ppp , 26.7.2017


PRO:
  • nic
PROTI:
  • důrazně nedoporučuji tento eshop, po měsíci se obuv zakoupená zde takřka rozpadla, eshop se k věci postavil tak, že reklamaci odůvodnil jako neopodsatněnou

nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Nespokojený zákazník , 16.6.2017

PROTI:
  • Zákaznická podpora naprosto nefunguje. Na telefon nikdo nereaguje, na písemný kontakt také ne. Za přihlášení do newsletteru slíbená odměna na první nákup 250 Kč je zřejmě podvod. Ke koupi nedošlo.

Nevím co bych dodala. Co to je za službu?

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Tomáš , 2.6.2017


PRO:
  • Velký výběr,rychlost dodání
PROTI:
  • Pozor : POLSKÝ OBCHOD !!!
  • NEKVALITNÍ ZBOŽÍ !!!

Koupil jsem partnerce jako dárek peněženku ARMANI.Bohužel to byl dárek nestihl jsem již lhůtu odstoupení od smlouvy.Po rozbalení jsem totiž zjistil,že je pěněženka po zapnutí celá zkřivená.Po mé reklamaci se obchod v Polsku vyjádřil : NEOPODSTATNĚNÁ REKLAMACE.
Takže suma sumárum 2,500 Kč za ,,značkový polský šmejd,,Již nikdy víc.Zde skutečně nenakupujte.Radím dobře po osobní zkušenosti.T.K.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Petr , 10.5.2017


PRO:
  • Já měl problém již od začátku. Dlouhio jsem čekal na své zboží , po několikanásobných urgencích a přeposlání výpisu z banky se uráčili poslat obj. zboží. Komunikace šaptná , ale přesto nějaká.
PROTI:
  • Bohužel boty , které jsem si objednal byly dost drahé, ale kvalita neodpovídá ani značce ani ceně. Po nějaké době ne zrovna častého nošení praskla podrážka u paty na levé i pravé botě. několikrát jsem psal o dotaz v rámc reklamace i emailem i na přímo portál e obuv a bohužel stále bez odpovědi. Bohužel opět si PL dělá vlastní reklamu. Tento rádoby dobrý eschop určitě nedoporučuji. Smutná vizitka prodejců.

Vyhnout se tomuto podniku obloukem.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

JoLi , 3.5.2017


PRO:
  • Rychlé dodání, široký výběr. Bezproblémová komunikace.
PROTI:
  • Snad jen by mohla být udávána šířka bot.

Objednané boty přišly běhen týdne, byly pěkné, kvalitní, pečlivě zabalené. Bohužel mi ale byly úzké, s velkou lítostí jsem je musela vrátit. Po pár dnech jsem dostala informaci, že se v pořádku vrátily, peníze jsem dostala zpět po 9 dnech od vrácení. Nechápu proto zdejší negativní zkušenosti. Musím se obchodu zastat, já jsem byla maximálně spokojena a určitě tu budu nakupovat dále.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 12.4.2017


PRO:
  • Když jsem prvně objednávala, bylo vše v pořádku.Zásilka přišla včas a vrácení proběhlo taky v pořádku.
PROTI:
  • Moje další objednávka po více jak týdnu vůbec nedorazila a když jsem se snažila zjistit, kde to vázne, tak se ani nikdo neobtěžoval mi odpovedět.

Podivný obchod tvářící se seriozně, příště se mu asi vyhnu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 19.3.2017


Už nikdy více!!!
Objednala jsem si kozačky, asi po pul roce se mi rozjel zip, tak jsem je reklamovala, boty mi přišli a zip se rozjel asi po 2 minutách znovu, tohle se opakovalo ještě 3 krát a teď mi odepsali, že mi reklamaci neuznávají.
Boty mi vrátí a jsou mi úplně k ničemu, když v nich nemůžu chodit.
Jen samé výmluvy. ¨
Opravdu strašné jednání.
Obchod nedoporučuji!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Agata Polcarová , 8.3.2017


PRO:
  • rychlé dodání
PROTI:
  • Botyna obrázku vypadají pohodlně,mokasíny a letní sandále,ani u jedněch není uváděná šířska,tak musím oboje boty vrátit,dúfam,že na peníze nebudu čekat dlouho,abych si mohla koupit boty,nebo budu chodit bosá

Mám vztek, kdyby byli boty označené šířkou tak se mi tohle nestane,zkratka kupovat v kameném obchodě.Zas mě to bude stat akorát další peníze.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Nicole93 , 15.2.2017


PRO:
  • Výběr zboží, přehledné webové stránky, rychlé dodání
PROTI:
  • nedostatečné zabalení zboží
  • Polský výrobce

Dnes mi došla kožená kabelka....nebyla dostatečně zabalená, takže kovové prvky mám poškrábané a musím říct, že nebyla zrovna levná...Taky mi chybí štítek na kabelce, že je opravdu kožená, protože napodobeninu kůže nechci za ty peníze
Jsem dost zklamaná - protože komunikace se zaměstnanci byla rychlá, nemluvím o dodání zboží...Ale kvalita je opravdu hrozná...jsem zvědavá jak mi ona kožená kabelka dlouho vydrží. Příště bych už zde nenakupovala

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 4.2.2017

PROTI:
  • Neuznávají reklamace ani na zjevné výrobní vady.
  • Nedodržují obchodní zákoník.
  • Klamou nabídkou kožené obuvi, která kožená není.

V žádném případě nedoporučuji. Nekalé praktiky a obchodní jednání.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 83% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

babi , 30.12.2016


PRO:
  • Velký výběr zboží
PROTI:
  • Neakceptují reklamaci. Obuv mi vrátili jako opravenou (vrže špička, ale hodně), ale opravená nebyla. Při druhé reklamaci mi sdělili, že bylo opraveno při první reklamaci. Posílám zpět potřetí. Každé odeslání stojí na poště 115,- Kč.

Obchod mě zklamal. Už nebudu od něj nic objednávat.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Barbora , 3.12.2016


PRO:
  • velký výběr kvalitních značek za relativně dobré ceny, příjemný formulář pro vracení nepadnoucího zboží
PROTI:
  • někdy nepříliš srozumitelné akce (malilinkými písmeny někdy kdovíkde na stránce vysvětlení a pod.) a celkově poměrně nepřehledné stránky - otevírá se moc odkazů najednou

do obchodu se vracím nakupovat, takže celkově hodnotím jako dobrý obchod

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

zákazník , 30.10.2016

PROTI:
  • velice nekvalitní zboží

Můj nákup byl první a zároveň poslední, boty značky Vagabond jsem obula šestkrát, rozlepené podrážky. Reklamace vyřízena nekvalitní opravou, následovala reklamace nekvalitní opravy, prodejce ovšem zničené boty nevidí, které se prostě nedají z estetických důvodů používat. Podle recenzí nemá cenu spor řešit posouzení soudním znalcem tento obchodník je prostě .......

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 5

Pavla , 20.10.2016


PRO:
  • Boty byly dodány rychle .
PROTI:
  • Spatná kvalita,čekám už měsíc na vracení peněz ,ale pořad se jen vymlouvají

Nikdy víc.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 16.10.2016


PRO:
  • rychle objednani
PROTI:
  • klasika kdyz boty nesedi poslat zpet - trva dloho nez prevezmo+ vraceni penez cca mesic od odeslani

klasika kdyz boty nesedi poslat zpet - trva dloho nez prevezmo+ vraceni penez cca mesic od odeslani

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 7.

1 2 3 Další

Přidat recenzi pro Eobuv.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.