Srovnání cen » Obchody » Eobuv.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 2.70067
(30x)

Eobuv.cz

Eobuwie.pl S.A.        Certifikovaný e-shop

Internetový obchod Eobuv.cz

Chystáte se k nákupu zboží z kategorií pánská obuv, dámská obuv, módní doplňky nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod Eobuv.cz nabízí 4 098 produktů, z toho 4 012 s dopravou zdarma a 205 za výprodejové ceny. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si hodnocení ostatních, e-shop Eobuv.cz jich nabízí hned 53, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Eobuv.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Eobuv.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Eobuv.cz

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Alena , 16.2.2018


PRO:
  • Pouze rychlé dodání
PROTI:
  • Koupila jsem si v prosinci Emu-válenky.Po prvním nošení jsem zjistila,že se jedna nohavice přetáčí,což musíte každou chvilku nohavici srovnat-velice nepříjemné!!! Jasná výrobní vada!Nicméně jsem boty reklamovala-podotýkám,že boty stály 4200 Kč což není malá částka.Odpověď zněla(2 x jsem posílala zpět) neopodstatněná a ještě v POLŠTINĚ-u nás v České republice.

Na tomto e-shopu nikdy více!!!!!!!!!!.....Všechny známí jsem obeznámila s jejich jednáním

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Eobuv.cz

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Foly , 15.2.2018


PRO:
  • Včasné dodání při nákupu
PROTI:
  • Nedodržují reklamační lhůtu!!!!! Lhůta byla překročena a ze zákaznického servisu psali jen spoustu výmluv.

Nedoporučuji, zejména při koupi bot pro děti (rostou jim nohy). Reklamovala jsem dětské zimní boty. Jelikož 30ti denní lhůta pro vyřízení reklamace uplynula (mezitím jsem samozřejmě musela koupit jiné zimní boty) a reklamace stále nebyla vyřízená, požádala jsem o vrácení peněz. Rozjela se zhruba týdenní emailová přestřelka výmluv a nakonec mi boty prý budou posílat opravené zpět. Takže boty neměl syn (krom prvních 3 rýdnů) na noze, zima končí a za rok už budou malé. Tato investice se opravdu "vyplatila". Takže za mě.... tady nákup už nikdy víc!!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Gába , 24.1.2018

PROTI:
  • Pozor, neakceptuje reklamace.

Mám od nich několikatery boty a vždy jsem byla spokojená. Dceři jsem koupila zimní kožačky za 1.800,-, krásné, kožené. Bohužel po 2měsíčním nošení se u jedné vytrhl zip. Reklamaci neuznali, napsali, že je neopodstatněná. Nenechali boty ani opravit. Jsem zklamaná a naštvaná.Pozor, je to nákup na vlastní nebezpečí.Pokud budete mít smůlu a narazíte na šmejd, oprava je na Vás. Reklamaci nezkoušejte. Vyhozené peníze.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 5

Ivana , 16.1.2018

PROTI:
  • Byl zaslán jiný typ kabelky, než byla na obrázku.

Nedoporučuji, opakovaně se mě stalo, že byl zaslán jiný výrobek, než na fotografii, obuv byla na první pohled i po obutí kazová - nešlo o jeden případ, ale o více objednávek.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Sailerová , 12.1.2018


PRO:
  • rychlá expedice
PROTI:
  • společnost mi nejen že nevrátila peníze za vrácené boty, ještě ani nekomunikuje. Volala jsem již x a psala 2x.Prý mi nejde odeslat email s přílohou v jakém jsem vrátila stavu boty. Vzhledem k tomu, že mám francouzské hole a vycházím pouze na rehabilitace, boty jsem ani neobula přes úzký nárt, velmi by mě zajímalo " v jakém jsem je vrátila stavu". Doložit mi odmítají. Obracím se na ČOI.

nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Michaela , 3.1.2018


PRO:
  • Jedině rychlost dodání objednaného zboží
PROTI:
  • Výrobní vada bot, která je vidět na první pohled každá bota jiná-neuznání reklamace nechápu???
  • Polské sídlo

Již nikdy tento eshop !!!!! Boty, které jsem objednala jsou na první pohled každá jinak šitá, výrobní vada, ke všemu jedna bota šíleně tlačí. Po té, co jsem je zaslala na reklamaci, nebyla uznána, což opravdu nechápu. Po tom, co jsem četla recenze na tento portál jsem opravdu zvědavá, zda mi boty vůbec dorazí zpět! Opravdu se nenechám okrást, boty za 4 tis a kvalita šílená !!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

Zuzka Caislova , 22.12.2017


PRO:
  • Levná obuv
PROTI:
  • Boty Pepe jeans se po dvou měsících úplně vysisovaly, byly sedrene paty. Poslali jsme je k reklamaci, kterou kromě toho, ze ji zamítli, tak poslali vyhodnocení v polštině.

Raději si příště koupím boty jinde. To co jsem ušetřila jsem stejně zaplatila za reklamace

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 26.10.2017

PROTI:
  • Tato stranka predava fejky!!! A este maju tu drzost, ze predavaju vymysene dizajny. Ked si podla nazvu topanok date vyguglit niektory model, napr. Hilfiger, zistite, ze taky model nikdy neexistoval, ani neexistuje v originaly od tej znacky. Nechapem, ze ludia kupuju tak predrazene fejky.

Typicky klamarsky obchod, ktory moze takto beztrestne existovat len vo vychodnej Europe :(

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vera , 20.10.2017


PRO:
  • Dekuji vsem za hodnoceni tohoto obchodu.
PROTI:
  • Okamzite jsem zrusila objednavku. Boty byly za 4.000,kc, pokud fejk a nekvalitni, radejk NE.

Radeji nakupovat v obchode, kde si mohu zbozi vyzkouset a prohlednout.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Ester , 4.10.2017

PROTI:
  • Objednala jsem si boty značky CK. Mám jich doma již poměrně hodně. Boty z tohoto serveru jsou bez pochybností padělky. Budou se kontrolovat účtenky za jednu ředkvičku na trzích a tady jede zřejmě padělání ve velkém. Je to drzost.

Prodávají bezostyšně padělky!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 89% zákazníků z 9.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

jana , 5.8.2017


PRO:
  • Relativně rychlé dodání zboží, tedy cca do týdne.
PROTI:
  • Velikost kožených bot zn. Tamaris neodpovídá. Mám velikost 40, tu jsem objednala, na botách je vel. 40 uvedena, ale odpovídá vel. 38,5. Kvalita kůže je také horší, než jsem u této značky zvyklá. Výměnu jsem nezkoušela, dle četných recnzí s tím je problém.

U tohoto e-shopu se už bojím nakupovat, resp. nakupovat už nebudu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Mace , 31.7.2017

PROTI:
  • Guess boty určitě nejsou original,po prvním obutí upadlo písmenko G

Již nikdy není to original zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

ppp , 26.7.2017


PRO:
  • nic
PROTI:
  • důrazně nedoporučuji tento eshop, po měsíci se obuv zakoupená zde takřka rozpadla, eshop se k věci postavil tak, že reklamaci odůvodnil jako neopodsatněnou

nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Nespokojený zákazník , 16.6.2017

PROTI:
  • Zákaznická podpora naprosto nefunguje. Na telefon nikdo nereaguje, na písemný kontakt také ne. Za přihlášení do newsletteru slíbená odměna na první nákup 250 Kč je zřejmě podvod. Ke koupi nedošlo.

Nevím co bych dodala. Co to je za službu?

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Tomáš , 2.6.2017


PRO:
  • Velký výběr,rychlost dodání
PROTI:
  • Pozor : POLSKÝ OBCHOD !!!
  • NEKVALITNÍ ZBOŽÍ !!!

Koupil jsem partnerce jako dárek peněženku ARMANI.Bohužel to byl dárek nestihl jsem již lhůtu odstoupení od smlouvy.Po rozbalení jsem totiž zjistil,že je pěněženka po zapnutí celá zkřivená.Po mé reklamaci se obchod v Polsku vyjádřil : NEOPODSTATNĚNÁ REKLAMACE.
Takže suma sumárum 2,500 Kč za ,,značkový polský šmejd,,Již nikdy víc.Zde skutečně nenakupujte.Radím dobře po osobní zkušenosti.T.K.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Petr , 10.5.2017


PRO:
  • Já měl problém již od začátku. Dlouhio jsem čekal na své zboží , po několikanásobných urgencích a přeposlání výpisu z banky se uráčili poslat obj. zboží. Komunikace šaptná , ale přesto nějaká.
PROTI:
  • Bohužel boty , které jsem si objednal byly dost drahé, ale kvalita neodpovídá ani značce ani ceně. Po nějaké době ne zrovna častého nošení praskla podrážka u paty na levé i pravé botě. několikrát jsem psal o dotaz v rámc reklamace i emailem i na přímo portál e obuv a bohužel stále bez odpovědi. Bohužel opět si PL dělá vlastní reklamu. Tento rádoby dobrý eschop určitě nedoporučuji. Smutná vizitka prodejců.

Vyhnout se tomuto podniku obloukem.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

JoLi , 3.5.2017


PRO:
  • Rychlé dodání, široký výběr. Bezproblémová komunikace.
PROTI:
  • Snad jen by mohla být udávána šířka bot.

Objednané boty přišly běhen týdne, byly pěkné, kvalitní, pečlivě zabalené. Bohužel mi ale byly úzké, s velkou lítostí jsem je musela vrátit. Po pár dnech jsem dostala informaci, že se v pořádku vrátily, peníze jsem dostala zpět po 9 dnech od vrácení. Nechápu proto zdejší negativní zkušenosti. Musím se obchodu zastat, já jsem byla maximálně spokojena a určitě tu budu nakupovat dále.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 12.4.2017


PRO:
  • Když jsem prvně objednávala, bylo vše v pořádku.Zásilka přišla včas a vrácení proběhlo taky v pořádku.
PROTI:
  • Moje další objednávka po více jak týdnu vůbec nedorazila a když jsem se snažila zjistit, kde to vázne, tak se ani nikdo neobtěžoval mi odpovedět.

Podivný obchod tvářící se seriozně, příště se mu asi vyhnu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 19.3.2017


Už nikdy více!!!
Objednala jsem si kozačky, asi po pul roce se mi rozjel zip, tak jsem je reklamovala, boty mi přišli a zip se rozjel asi po 2 minutách znovu, tohle se opakovalo ještě 3 krát a teď mi odepsali, že mi reklamaci neuznávají.
Boty mi vrátí a jsou mi úplně k ničemu, když v nich nemůžu chodit.
Jen samé výmluvy. ¨
Opravdu strašné jednání.
Obchod nedoporučuji!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Agata Polcarová , 8.3.2017


PRO:
  • rychlé dodání
PROTI:
  • Botyna obrázku vypadají pohodlně,mokasíny a letní sandále,ani u jedněch není uváděná šířska,tak musím oboje boty vrátit,dúfam,že na peníze nebudu čekat dlouho,abych si mohla koupit boty,nebo budu chodit bosá

Mám vztek, kdyby byli boty označené šířkou tak se mi tohle nestane,zkratka kupovat v kameném obchodě.Zas mě to bude stat akorát další peníze.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

1 2 3 Další

Přidat recenzi pro Eobuv.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.