Emile Henry Set na pečení chleba 33 x 28 x 16
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Keramická forma na pečení výborného domácího chleba s klenutým víkem a plochým podnosem. Tato forma je výsledkem dvouletého bádání Emile Henry. Tvar formy na chléb v kombinaci s keramikou Emile Henry zajišťuje, že během doby pečení je uvnitř formy konstatní teplota a ideální stupeň vlhkosti. Díky tomu bude upečený chleba krásně nadýchaný a bude mít křupavou kůrku. Forma má široké rukojeťi pro jednoduchou manipulaci. Výrobní technologií Ceradon je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat. Kvalitní burgundská hlína je vypálena při 1100°C společně s glazurou. Vhodné do trouby do 300 °C. Chleba můžete po upečení ve formě rovnou i porcovat, díky speciální keramice Flame nedojde k poškození. Nádobí Emile Henry je možné používat v mikrovlnce, troubě, mrazáku (do -20°C) a lednici. Ihned po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí vložit do mikrovlnky nebo do trouby. Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče. Lze mýt v myčce nádobí. Ideální na přípravu i servírování pokrmů. Rozměry: 33 x 28 x 16 cm Balení obsahuje: Pekařský nůž s keramickou čepelí pro naříznutí těsta a recepty ve francouzštině a angličtině Rodinná firma Emile Henry, která již přes 150 let čerpá z toho nejlepšího z tradiční burgundské keramiky a zdokonaluje ji za používání technologií moderní doby. Výsledkem je velmi kvalitní a pěkné nádobí na pečení, vaření a stolování, které si zamiluje mnoho zákazníků, kuchařů a konzumentů. Každý kus je vyráběn ručně a z přírodních materiálů, a proto se dá říct že je každý autentický originál. technologií Ceradon je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat.
Keramická forma Cloche na pečení chleba je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Zaoblený tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Váš chléb bude mít během pečení ideální vlhkost. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčný a jemný uvnitř . Upečte si svůj domácí chléb, nebude už vám jiný chutnat.
Ve formě lze připravovat i maso nebo zeleninu. Spodní díl formy je vhodný i na pizzu. Chléb je možné ve formě i porcovat, keramika je odolná i ostří nože.
Příprava a vaření Těsto a necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Na přípravu je ideální bochník kolem 1,2 kg, což odpovídá asi 750 g mouky. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůře a umožňuje mu stoupat. Umístěte uzavřený chléb do předehřáté trouby - obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během vaření. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte chleba vychladnout tak, aby byla kůra krás
Recenze
Podobné Pečící formy a pekáče
Nejoblíbenější výrobci
- Pečící formy a pekáče SILIKOMART
- Pečící formy a pekáče Berlinger Haus
- Pečící formy a pekáče ORION
- Pečící formy a pekáče Ibili
- Pečící formy a pekáče TESCOMA
- Pečící formy a pekáče Nordic Ware
- Pečící formy a pekáče Banquet
- Pečící formy a pekáče Lékué
- Pečící formy a pekáče Emile Henry
- Pečící formy a pekáče Zenker
- Pečící formy a pekáče Kela
- Pečící formy a pekáče Kaiser
- Pečící formy a pekáče TORO
- Pečící formy a pekáče Decora