El Dorado Display 12 let 15 let 21 let 3x0,7 l
El Dorado Display 12 let 15 let 21 let 3x0,7 l

El Dorado Display 12 let 15 let 21 let 3x0,7 l

Sada prémiových třtinových rumů, dřevěný prezentér obsahuje 3 ks El Dorado Rum - 12 Y.O, 15 Y.O a 21 Y.O, dodává se v designovém kartonu.   12 Y.O: Prémiový rum z jihoamerické Guyany vyznačující se jemnou, vyzrálou a lahodnou chutí. Ve sklepích Demerara Distillers zrál v dubových sudech po dobu 12 let. Základ 12ti letého El Dorado rumu je míchán z rumu pocházejícího z unikátní sudové kontinuální   destilace (WoodenCoffey Continuous Still),…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Rumy Nejlevnější rumy

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: El Dorado Display 12 let 15 let 21 let 3x0,7 l
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Sada prémiových třtinových rumů, dřevěný prezentér obsahuje 3 ks El Dorado Rum - 12 Y.O, 15 Y.O a 21 Y.O, dodává se v designovém kartonu.   12 Y.O: Prémiový rum z jihoamerické Guyany vyznačující se jemnou, vyzrálou a lahodnou chutí. Ve sklepích Demerara Distillers zrál v dubových sudech po dobu 12 let. Základ 12ti letého El Dorado rumu je míchán z rumu pocházejícího z unikátní sudové kontinuální   destilace (WoodenCoffey Continuous Still), kterou dnes používá pouze DemeraraDistillers, a   z rumu připraveného kotlíkovou destilací. Pro dosažení žádané finální chuti, komplexnosti a bohatosti přidává sklepmistr další vybrané rumy. Staření rumu probíhá v dubových sudech v Guyaně, jejíž tropické klima poskytuje ideální podmínky pro zrání. Při teplotě 30-34 stupňů Celsia je oxidační proces rychlejší a vytváří delikátnější aroma. Při těchto podmínkách jsou též nežádoucí látky absorbovány dřevem sudu. Tento proces se nazývá „měknutí“ a probíhá tak dlouho, jak dlouho je rum v přímém kontaktu   se dřevem sudu. Pro staření jsou používány starší dubové sudy převážně po bourbonu. Středně hluboká zlatavá barva. Velmi atraktivní vůně cukrové třtiny, medu, karamelu a   hrozinek. V chuti krásně bohatý, vyvážený a vyzrálý, s tóny kůže, koření a pomerančové kůry. Po počátečním nasládlém charakteru přichází nádherný, suchý konec. Velmi elegantní rum.   15 Y.O: Prémiový rum z jihoamerické Guyany vyznačující se jemnou, vyzrálou a lahodnou chutí. Ve sklepích Demerara Distillers zrál v dubových sudech po dobu 15 let. Základ 15ti letého El Dorado rum je míchán z rumu pocházejícího z unikátní sudové kontinuální   destilace (WoodenCoffey Continuous Still), kterou dnes používá pouze DemeraraDistillers, a   z rumu připraveného kotlíkovou destilací. Pro dosažení žádané finální chuti, komplexnosti a bohatosti přidává sklepmistr další vybrané rumy stařené 15 a více let. Staření rumu probíhá v dubových sudech po dobu minimálně 15ti let v Guyaně, jejíž tropické   klima poskytuje ideální podmínky pro zrání. Při teplotě 30-34 stupňů Celsia je oxidační proces   rychlejší a vytváří delikátnější aroma. Při těchto podmínkách jsou též nežádoucí látky absorbovány dřevem sudu. Tento proces se nazývá „měknutí“ a probíhá tak dlouho, jak dlouho je rum v přímém kontaktu se dřevem sudu. Pro staření jsou používány starší dubové sudy   převážně po bourbonu. Degustace: Středně hluboká zlatavá barva. Plná bohatá vůně tmavé kávy, kandovaných pomerančů, mandlí, tmavé čokolády a vanilky. Překrásně kulatý a osvěžující s nádherně se rozvíjející chutí. Hluboký,   s bohatými ovocnými podtóny, super harmonický. Vynikající, dlouhý s vyrovnaným dozvukem.   21 Y.O: Prémiový rum z jihoamerické Guyany vyznačující se jemnou, vyzrálou a lahodnou chutí. Ve sklepích Demerara Distillers zrál v dubových sudech po dobu 21 let. Základ 21ti letého El Dorado rumu je míchán z rumu pocházejícího z unikátní sudové kontinuální   destilace (WoodenCoffey Continuous Still), kterou dnes používá pouze DemeraraDistillers, a z rumu připraveného kotlíkovou destilací . Pro dosažení žádané finální chuti, komplexnosti a bohatosti přidává sklepmistr další vybrané rumy. Staření rumu probíhá v dubových sudech v Guyaně, jejíž tropické klima poskytuje ideální podmínky pro zrání. Při teplotě 30-34 stupňů Celsia je oxidační proces rychlejší a vytváří   delikátnější aroma. Při těchto podmínkách jsou též nežádoucí látky absorbovány dřevem sudu. Tento proces se nazývá „měknutí“ a probíhá tak dlouho, jak dlouho je rum

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.