Egon Binger: Udírny a uzení
Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby
Udírny a uzení, Binder Egon
Udírny a uzení /maso - masné výrobky - ryby/ - Binder Egon
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Egon Binder
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Udírny a uzení /maso - masné výrobky - ryby/ - Binder Egon
Udírny a uzení, Binder Egon
Udírny a uzení - Egon Binder
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Egon Binder
Udírny a uzení
Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby
Udírny a uzení - Binder Egon
Udírny a uzení
Udírny a uzení
Udírny a uzení
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působíDruhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzeníUzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty. z kategorie Knihy | Kuchařky | Maso, grilování, steaky od Grada naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! Anotace: Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.