DNM Zelená káva 50 g
Nejprodávanější káva
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Zelená káva je lahodný instantní bezkofeinový přírodní kávovinový nápoj, obsahující extrakt ze zelené kávy, který je určený nejen pro příznivce zdravého životního stylu. Zelená káva�je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy. SLOŽENÍ (100g):�Čekanka lékařská (Cichorium intybus) 85,6g, kávovník arabský (Coffee arabica) nepražená zelená zrna - výtažek 10g, berhávie rozkladitá (Boerhaavia diffusa) - výtažek 2g, gurmar (Gymena sylvestris) - výtažek 2,4g. Dávkování:�1 šálek připravený dle návodu max. 4 x denně. Návod na přípravu:�¼ až ½ čajové lžičky kávovinové směsi na 1 šálek (150 ml) nápoje – nasypte do šálku a zalijte z 2/3 horkou vodou. Zbylou 1/3 dolijte horkým (ale ne vařícím) mlékem a dle chuti doslaďte. Nesypte směs do šálku s mlékem či vodou.� �Skladujte:�při pokojové teplotě na suchém místě, mimo dosah dětí. �Upozornění:�Není vhodné pro děti a těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nenahrazuje léky ani lékařskou péči.� �Země původu:�Indie �Obsah balení:�50g � Máte rádi pravou zelenou kávu?�Rádi byste ochutnali lahodnou kávu tak trochu jinou?�Chcete pohostit své, přátele netradičním nápojem?�Víte, že můžete upéct výborný dezert, či linecké cukroví� ochucené zelenou kávou?�Pili jste někdy kávu s příchutí vanilky, skořice, kardamomu či�kokosu? �V tom případě ochutnejte náš přírodní lahodný kávovinový nápoj vhodný na každý den, který je určený nejen pro vás příznivce zdravého životního stylu, kteří nechcete přijít o úžasné chvíle strávené s šálkem dobré kávy. Zelená káva�je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy. �Základem je čekanka a do ní je přidán extrakt ze zelené kávy, tedy ze zrn nepražené zelené kávy �Coffee� arabica. Výrobním procesem, je však extrakt zbaven kofeinu a�naopak jsou přidána přírodních aromata skořice, vanilky, kokosu či�kardamomu. Samozřejmě nabízíme zelenou kávu i čistou, bez výše zmíněných příchutí. �Kávu lze připravit klasickým způsobem, ale také jako Latte, Cappuccino, Macchiato nebo všemi milované Frappé. �Jak na to? �Příprava klasické kávy a espresa: �Do šálku vložte 1/2 čajové lžičky zelené kávy, zalijte horkou vodou ideální je teplota 90°C. Pak dle chuti můžete přisladit. Pokud chcete espreso, přidejte do šálku� 1/3� mléka, či smetany. Podává se v optimálním množství 30 ml v šálku. Pokud si k přípravě espresa vyberete kávu s příchutí vanilky, skořice, kardamomu nebo kokosu -� lahodné espreso je na světě. � �Příprava Macchiata: �Do vysoké sklenice dejte 1/3 mléka a vyšlehejte až po okraj. Rozmíchejte 1/2 čajové lžičky kávy ve 100ml horké vody a pomalu vlévejte do napěněného mléka. � �Příprava Cappuccina: �Připravíme espreso. A potom pomocí šlehání vytvoříme pěnu z mléka.� Nemá se používat mléko plnotučné, které ve finále zastírá chuť kávy a nesmí se přivést k varu. Správně se používá mléko studené, jehož pěna déle vydrží a je i chutnější, ovšem jeho vyšlehání trvá příliš dlouho a proto se používá mléko předehřáté. Na naše espreso vám do