Srovnání cen » Obchody » Datart.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.52394
(33382x)

Datart.cz

Datart International, a.s.        Certifikovaný e-shop

Internetový obchod Datart.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií kuchyňské spotřebiče, chladničky, kuchyňské náčiní nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod Datart.cz má v nabídce 21 883 produktů, z toho 13 204 s dopravou zdarma a 1 094 za výprodejové ceny. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, internetový obchod Datart.cz jich nabízí hned 33800, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Datart.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Datart.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Datart.cz

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

Kubík , 18.9.2018


PRO:
  • cena
PROTI:
  • dlouhá doba doručení

průměrné

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Datart.cz

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

uz ne zakaznik , 17.9.2018


PRO:
  • nic
PROTI:
  • Neuznána reklamace na vadnou novou tv...

uz nikdy vice , tenhle obchod stornuju..

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Adam , 6.8.2018


PRO:
  • personál
  • doprava
PROTI:
  • vyšší ceny než u konkurence

S Datartem mám skvělou zkušenost. Hlavně jejich doprava je výborná. Dovezou vám nový spotřebič, vybalí ho, zapojí a starý si odvezou. Veškeré obalové materiály odvezou. Je to bez starosti. Mohu doporučit prodejnu na Andělu - https://www.recenzer.cz/obchod/datart-cz/#prodejny

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

prochazjan , 1.8.2018


PRO:
  • ano
PROTI:
  • nic

výborné

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Vlasta , 11.7.2018


Super výběr,rychlé doručení.Celková spokojenost.Mohu jen doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Valentyn , 24.6.2018


PRO:
  • Umí okrádat lhář
PROTI:
  • Mám jen nejhorší nákupy v datart. Už tam nekoupim nic. A ani Vám nedoporučuji.

To je moje pervni recenze v životě,ale nemohl sem ji nenapsat. Budu krátké. Datart je nejhorší nebo jeden z nejhorších obchodech co se týká záruku a pozaručni záruku. Pořad mají výmluvy a nejhorší je to že časové vám to fakt roztáhnou. Nebudu psát všechny případy napíšu jen poslední. Myslím ze v dnešní době nechat člověka bez pračky na měsíc je magorina, nebaví se s vama nigdo i pračka byla jedna z nejdražší. Ptal sem se na náhradní,ale mne poslali do prde&&. Není to řádná reklama ale třeba v alze vám to všechno dokážou daleko richlej nebo lepším spusobem vymnenit.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Andrea , 1.6.2018

PROTI:
  • Nedobíji se baterie v mobilu,reklamace bez důvodů zamítnuta.

Nemůžu doporuči.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 1.5.2018


PRO:
  • profesionalni pristup

profesionalni pristup

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Jana K. , 27.4.2018

PROTI:
  • Vyřízení reklamace po svém-co se hodí Datartu.

V Datartu jsem zakoupila kávovar Gaggia za cenu 4049 kč. Předtím jsem srovnala ceny i v jiných prodejnách na tento výrobek.Cena byla všude podobná.
Kávovar přišel poštou-po vybalení nastalo překvapení, sice kávovar stejné značky, ale na jiné nižší úrovni, mněl jenom 2 ovládací knoflíky na panelu a zapínal se bohužel v zadní části. Ten objednaný mněl 3 knoflíky, zapínal se na předním panelu.Vyhledala jsem cenu, za kolik se prodáva ten , co mi byl dodán-2640 kč.
Podala jsem reklamaci a nabídla Datartu , že jsem ochotná si ponechat tento kávovar, ale budu požadovat vrátit rozdíl v ceně. Dodala jsem všechno, co požadovali foto, štítky a pod.
Výsledek reklamace: omylem byly zaměněny štítky, omlouváme se, ale ten doručený kávovar stojí taky 4049 kč-neuvěřitelné jak byl rychle přeceněn. A jako omluvu vám můžeme dát 200 kč poukázku na další nákup v Datartu. Aha, takže byla jsem okradená a ještě jednou musím u nich nakoupit, abych dostala slevu. Nikdy!!!! toto byl můj opravdu poslední nákup, je pátek a ještě mám zkaženou náladu.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

JV , 24.4.2018


PRO:
  • Expedice
PROTI:
  • Uznání reklamace, klamavá reklama

Využil jsem nabídky na koupi telefonu Samsung s 2 letenkami po Evropě. Na letišti mi bylo sděleno, že letecká společnost ruší let bez náhrady (Transavia). Nulová komunikace ohledně reklamace, náhrady stornopoplatků atd. Nákup u tohoto eshopu nedoporučuju.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

karel , 1.3.2018


Jako všude v elektru daji akci 10% sleva a pak jdeš do obchodu a zboži je o 10% drahe přiklad samsung tv ue55mu6402 stala 20500kč a jak přišla akce tak najednou stoji 23500kč to pěkně podvadi zakazniky a neni to jedine elektra unas co to dělaji sem si všim.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 24.11.2017


OK

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Pavel , 10.11.2017


PRO:
  • Asi nic
PROTI:
  • Je to prolhaná společnost, včera psali televize bude 10.11. a dnes píšou zboží nedostupné ale na stránkách mají napsáno ,zboží skladem. SENCOR SLE 3219

Jsou to jen podvodníci aby člověk zavítal na jejich www stránky

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Kristýna , 31.7.2017


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Co se týče reklamace hrůza!!!!
  • nedoporučuju a nikdy si už nic nekoupim.

Ve vašem obchodě jsem zakoupila telefon zopo zp1000s. 1 reklamace mi byla uznana z důvodu že vypadává neustale signál ,někde sem se nemohla ani dovolat i přesto že jiní měli signál plný.Ze 2 reklamace mi byl telefon vrácen jako opraveny, ale když jsem si telefon převzala za 10min jsem se vracela zpět do obchodu jelikož problém byl furt stejný a nic opraveno mi nebylo. Když jsem dávala telefon reklamovat po 3 a chtěla odstoupit od kupni smlouvy bylo mi řečeno že musí byt 3 stejný závady.Ze 3 reklamace mi byl telefon vrácen udajne jako plně funkční ,vyzkoušela sem s Vašim kolegou telefon hned na prodejně a nešel ani zapnout!!! Nechali jsme ho cca 45min na nabijecce abychom zjistili zda není vybity,vybity nebyl takže jsme ho posílali zpět na 4 reklamaci.Ze 4 reklamace mi byl telefon vrácen jelikož se prý žádná závada nenašla .Tak to mi teda řeknelěte mobil se mi vrati z reklamace nejde zapnout ale žádná zaváda se nenašla?!Přijde mi to jak když jste si to vymysleli aby jste mi nemuseli vracet peníze protože jsem reklamovala telefon 4x a se stejnou zavadou!!! signál vypadá doteď!jelikož se reklamace táhli tak dlouho a nebyli jste schopný mi vyhovět ted uz v záruce neni .Pouze mám od vás zaplacené pojištění.Mám už toho dost !!! Člověk čeká měsíc na vyjádření reklamace a pak mi ho 2x vrátíte nefunkční ?? Tohle jsem ještě nikdy nezažila .Nikdy už bych si od Vás nic nekoupila protože takovýdle jednani to je už na mě dost!!! Takže telefon který sem si zakoupila se táhl dobu po reklamacich a nakonec stejně blbne! Takže sem jen tak 5000 vyhodila z okna protože telefon se nedá používat!! Kdo by taky chtěl telefon ze kterého se nedá dovolat......

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 27.6.2017


PRO:
  • dobrá dostupnost, super parkování
PROTI:
  • žádnénamám

super skvělé

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jirka , 6.6.2017

PROTI:
  • Ulhaný arogantní personál
  • Neochota
  • Už nikdy Datart

Dnes jsem koupil v Datartu na Novodvorské zastřihovač vlasů. Aniž by mi vybraný zastřihovač prodavač ukázal s veškerým příslušenstvím, dal mi kód zboží ať zaplatím na pokladně. Koupené zboží jsem si v autě před nákupním centrem prohlédl a zjistil jsem, že toto kopyto co mi prodali je pro mě nevyhovující. Šel jsem do obchodu nevyhovující zboží vrátit, ale drze mi řekli, že je zboží používané a proto ho nemohou vzít zpět. Nesmyslnými argumenty mě odbyli a peníze nevrátili, přestože jsem si chtěl koupit podobný střihač, dražší, ale vyhovující. Pokud se opravdu rozhodnete v Datartu něco kupovat, dobře si to rozmyslete a důkladně si zboží prohlédněte, protože zboží nelze vrátit.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Jana Procházková , 12.4.2017

PROTI:
  • Negativní recenze na servis společnosti Datart

Koupila jsem si zde fotoaparát-zrcadlovku Nikon,který jsem 3x reklamovala se stejnou závadou,nikdy se dle záručního servisu žádná neprojevila,až po skončení záruky tam najednou je,samozřejmě mi ji velmi rádi opraví,ale opravu si již musím zaplatit sama.Je divné,že v záruce zde žádná závada nebyla.Jsem velmi nespokojená a u této spolećnosti si již nekoupím vůbec nic.Jana Procházková

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

Jan Hämerle , 11.2.2017


PRO:
  • v DATARU mají výhodné odeslání,a již jsem tam kupoval.
PROTI:
  • měl jsem zaplacenou instalaci,ta nebyla provedena,byla zima a TV musí aspon hodinu stát v pokojové teplotě,dále jsem mél původní kabel na anténu-značky.TOSHIBA.ale ta tam podle nic nešla,koupil jsem u nich jiný obyčejný,po dni jsem tam zapojil ten můj původní.asi měli naspěch.

jinak až na provozce co tento televizor dovezl,DATAR hodnotím jako výborné,za dopravce nemohou.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

Jan Bílek , 23.1.2017

PROTI:
  • Když je většina z vás tak nadšená kvalitou služeb, tak proč Datart nabízí televizi Philips 32 PFS4131cenu za 5490,- Kč, když po rozkliknutí je na na stránkách Datartu uvedena částka 6990,-

Klamavá reklama.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Zdeněk , 8.1.2017


PRO:
  • Rychlé vyřízení objednávky, včetně dopravy a vynesení pračky do třetího poschodí a odvozu staré pračky.
PROTI:
  • Nic.

V Datartu jsem už nakoupil více výrobku, vždy jsem byl naprosto spokojen. zakoupené výrobky (především elektronika) výborně fungují. Doufám, že v tomto případě pračka Whirlpool bude taky dobře sloužit. Doporučuji všem k nakupování.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 .. 1690Další

Přidat recenzi pro Datart.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.