Srovnání cen » Obchody » Datart.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.52442
(33371x)

Datart.cz

Datart International, a.s.        Certifikovaný e-shop

E-shop Datart.cz

Chystáte se k nákupu zboží z kategorií kuchyňské spotřebiče, chladničky, kuchyňské náčiní nebo jim podobným? Pak jste na správné adrese. Internetový obchod Datart.cz nabízí 9 317 produktů, z toho 6 372 s dopravou zdarma a 466 ve výprodeji. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, e-shop Datart.cz jich nabízí hned 33789, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Datart.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Datart.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Datart.cz

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 24.11.2017


OK

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Pavel , 10.11.2017


PRO:
  • Asi nic
PROTI:
  • Je to prolhaná společnost, včera psali televize bude 10.11. a dnes píšou zboží nedostupné ale na stránkách mají napsáno ,zboží skladem. SENCOR SLE 3219

Jsou to jen podvodníci aby člověk zavítal na jejich www stránky

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Kristýna , 31.7.2017


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Co se týče reklamace hrůza!!!!
  • nedoporučuju a nikdy si už nic nekoupim.

Ve vašem obchodě jsem zakoupila telefon zopo zp1000s. 1 reklamace mi byla uznana z důvodu že vypadává neustale signál ,někde sem se nemohla ani dovolat i přesto že jiní měli signál plný.Ze 2 reklamace mi byl telefon vrácen jako opraveny, ale když jsem si telefon převzala za 10min jsem se vracela zpět do obchodu jelikož problém byl furt stejný a nic opraveno mi nebylo. Když jsem dávala telefon reklamovat po 3 a chtěla odstoupit od kupni smlouvy bylo mi řečeno že musí byt 3 stejný závady.Ze 3 reklamace mi byl telefon vrácen udajne jako plně funkční ,vyzkoušela sem s Vašim kolegou telefon hned na prodejně a nešel ani zapnout!!! Nechali jsme ho cca 45min na nabijecce abychom zjistili zda není vybity,vybity nebyl takže jsme ho posílali zpět na 4 reklamaci.Ze 4 reklamace mi byl telefon vrácen jelikož se prý žádná závada nenašla .Tak to mi teda řeknelěte mobil se mi vrati z reklamace nejde zapnout ale žádná zaváda se nenašla?!Přijde mi to jak když jste si to vymysleli aby jste mi nemuseli vracet peníze protože jsem reklamovala telefon 4x a se stejnou zavadou!!! signál vypadá doteď!jelikož se reklamace táhli tak dlouho a nebyli jste schopný mi vyhovět ted uz v záruce neni .Pouze mám od vás zaplacené pojištění.Mám už toho dost !!! Člověk čeká měsíc na vyjádření reklamace a pak mi ho 2x vrátíte nefunkční ?? Tohle jsem ještě nikdy nezažila .Nikdy už bych si od Vás nic nekoupila protože takovýdle jednani to je už na mě dost!!! Takže telefon který sem si zakoupila se táhl dobu po reklamacich a nakonec stejně blbne! Takže sem jen tak 5000 vyhodila z okna protože telefon se nedá používat!! Kdo by taky chtěl telefon ze kterého se nedá dovolat......

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 27.6.2017


PRO:
  • dobrá dostupnost, super parkování
PROTI:
  • žádnénamám

super skvělé

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jirka , 6.6.2017

PROTI:
  • Ulhaný arogantní personál
  • Neochota
  • Už nikdy Datart

Dnes jsem koupil v Datartu na Novodvorské zastřihovač vlasů. Aniž by mi vybraný zastřihovač prodavač ukázal s veškerým příslušenstvím, dal mi kód zboží ať zaplatím na pokladně. Koupené zboží jsem si v autě před nákupním centrem prohlédl a zjistil jsem, že toto kopyto co mi prodali je pro mě nevyhovující. Šel jsem do obchodu nevyhovující zboží vrátit, ale drze mi řekli, že je zboží používané a proto ho nemohou vzít zpět. Nesmyslnými argumenty mě odbyli a peníze nevrátili, přestože jsem si chtěl koupit podobný střihač, dražší, ale vyhovující. Pokud se opravdu rozhodnete v Datartu něco kupovat, dobře si to rozmyslete a důkladně si zboží prohlédněte, protože zboží nelze vrátit.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Jana Procházková , 12.4.2017

PROTI:
  • Negativní recenze na servis společnosti Datart

Koupila jsem si zde fotoaparát-zrcadlovku Nikon,který jsem 3x reklamovala se stejnou závadou,nikdy se dle záručního servisu žádná neprojevila,až po skončení záruky tam najednou je,samozřejmě mi ji velmi rádi opraví,ale opravu si již musím zaplatit sama.Je divné,že v záruce zde žádná závada nebyla.Jsem velmi nespokojená a u této spolećnosti si již nekoupím vůbec nic.Jana Procházková

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

Jan Hämerle , 11.2.2017


PRO:
  • v DATARU mají výhodné odeslání,a již jsem tam kupoval.
PROTI:
  • měl jsem zaplacenou instalaci,ta nebyla provedena,byla zima a TV musí aspon hodinu stát v pokojové teplotě,dále jsem mél původní kabel na anténu-značky.TOSHIBA.ale ta tam podle nic nešla,koupil jsem u nich jiný obyčejný,po dni jsem tam zapojil ten můj původní.asi měli naspěch.

jinak až na provozce co tento televizor dovezl,DATAR hodnotím jako výborné,za dopravce nemohou.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

Jan Bílek , 23.1.2017

PROTI:
  • Když je většina z vás tak nadšená kvalitou služeb, tak proč Datart nabízí televizi Philips 32 PFS4131cenu za 5490,- Kč, když po rozkliknutí je na na stránkách Datartu uvedena částka 6990,-

Klamavá reklama.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Zdeněk , 8.1.2017


PRO:
  • Rychlé vyřízení objednávky, včetně dopravy a vynesení pračky do třetího poschodí a odvozu staré pračky.
PROTI:
  • Nic.

V Datartu jsem už nakoupil více výrobku, vždy jsem byl naprosto spokojen. zakoupené výrobky (především elektronika) výborně fungují. Doufám, že v tomto případě pračka Whirlpool bude taky dobře sloužit. Doporučuji všem k nakupování.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Zdeněk , 8.1.2017


PRO:
  • Rychlé vyřízení objednávky, včetně dopravy a vynesení pračky do třetího poschodí a odvozu staré pračky.
PROTI:
  • Nic.

V Datartu jsem už nakoupil více výrobku, vždy jsem byl naprosto spokojen. zakoupené výrobky (především elektronika) výborně fungují. Doufám, že v tomto případě pračka Whirlpool bude taky dobře sloužit. Doporučuji všem k nakupování.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jaroslava , 28.12.2016


PRO:
  • Příznivá cena, rychlé dodání.
PROTI:
  • nic

V tomto obchodě jsem již nakupovala vícekrát a vždy bez problémů.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 4

Veronika , 6.10.2016

PROTI:
  • Podávají nepravdivé informace

Necháte si pojistit výrobek u české pojišťovny dostane k tomu certifikát a ve finále máte spoluúčast 10% a jestě staří produktu co měsíc to 2% k tomu. Což mě bylo uvedeno úplně něco jiného. Pokud se mi cokoliv stane s výrobkem na náklady pojišťovny my to opraví a nebo mi vrátí peníze a to prej takové za kolik se v dané situaci bude výrobek prodávat.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Martin , 30.8.2016


PRO:
  • Kupóny za ibody jsou super.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vyjádření obchodu: Datart.cz, 31.8.2016 11:03

Dobrý den Milane, děkujeme za hodnocení:-) Mějte se pěkně, Lucka


milan , 30.8.2016


PRO:
  • Diky sleve jsem koupil novy strojek za priblizne stejnou cenu jako starsi pred sesri lety. Dodavka druhy den v Datartu. Tak se mi to libi. Jeste byla moznost po registraci ziskat triletou garanci.
PROTI:
  • -

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vyjádření obchodu: Datart.cz, 31.8.2016 11:03

Dobrý den Milane, jsem ráda, že jste byla s našimi službami spokojen:-) Hezký den, Lucka


Cody , 30.8.2016


PRO:
  • Objednali jsme vestavěnou myčku i s instalací, vše v pořádku, až na dlouhou dodací lhůtu kvůli dopravě.
PROTI:
  • Ačkoliv zboží bylo v Datartu na skladě, nejbližší termín dopravy byl až za cca 10 dní. Prý byla doba dovolených.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vyjádření obchodu: Datart.cz, 1.9.2016 11:37

Dobrý den Cody, mrzí mě, že došlo ke zdržení instalace Vašeho zboží. Snažíme se síť servisů postupně rozšiřovat tak, aby k prodlení nedocházelo. Hezký den, Lucka


Tomix89 , 30.8.2016


PRO:
  • Rychla reakcia, tovar som mal za par hodin pripraveny na predajni.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vyjádření obchodu: Datart.cz, 31.8.2016 11:04

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení:-) Mějte se pěkně, Lucka


Tiligua , 30.8.2016


PRO:
  • spokojena po objednání na internetu rychlé dodání na prodejnu
PROTI:
  • obsluha v prodejně netušila, že tel. přístroj, který sháním vůbec existuje a že jej Datart prodává. To, že nebyl k mání na prodejně je samozřejmě OK, nemůže tam být vše.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vyjádření obchodu: Datart.cz, 31.8.2016 11:05

Dobrý den Tiliguo, moc mě mrzí, že jste na prodejně nedostala adekvátní informace:-( Pokud máte zájem, napište mi bližší informace na email Lucie.Fialova@datart.cz Přeji příjemný den, Lucka


MODUS , 30.8.2016


PRO:
  • OK

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ondřej Pirčak , 30.8.2016


PRO:
  • Jsem velmi spokojen, nakupuji na Datartu rád. Vždy se snaží co nejlépe a co nejdříve vyhovět

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vyjádření obchodu: Datart.cz, 31.8.2016 11:04

Dobrý den Ondřeji, jsem ráda, že jste naším stálým zákazníkem a budeme se těšit na Váš další nákup:-) Hezký den, Lucka


zlato , 30.8.2016


PRO:
  • doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 .. 1690Další

Přidat recenzi pro Datart.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.