Cukrářská výroba III
Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

od 330 Kč
Publikace: Cukrářská výroba III. - Bláha;Conková;Kadlec. Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven…
Sevt.cz
Za dopravu 124 Kč Skladem
330 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Cukrářská výroba III
Minimální cena: 330 Kč
Maximální cena: 330 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: Cukrářská výroba III. - Bláha;Conková;Kadlec. Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven. Publikace: Cukrářská výroba III. - Bláha;Conková;Kadlec. Anotace: Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. František Kadlec; Ludvík Bláha; Věra ConkováINFORMATORIUMKniha, čeština, 186 stran

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.