Cukrářská výroba II
Nejprodávanější učebnice/Odborná literatura
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. Cukrářská výroba II - Karel Bláha. Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. Cukrářská výroba II - Karel Bláha od nakladatelství INFORMATORIUM, spol. s r.o. v kategorii Knihy | | | | Gastronomie za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. Autor: Karel BláhaVazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7333-098-9Počet stran: 184Rozměry: 205,0 x 145,0 x 10,0 Autor: Karel BláhaNakladatelství: INFORMATORIUMVazba: Brožovaná bez přebalu leskláPočet stránek: 184Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x10 mmISBN: 978-80-7333-098-9
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Učebnice/Odborná literatura Oxford University Press
- Učebnice/Odborná literatura Grada
- Učebnice/Odborná literatura Wolters Kluwer
- Učebnice/Odborná literatura Klett
- Učebnice/Odborná literatura Fraus
- Učebnice/Odborná literatura STU
- Učebnice/Odborná literatura Lingea
- Učebnice/Odborná literatura Ikar
- Učebnice/Odborná literatura Penguin
- Učebnice/Odborná literatura ACADEMIA
- Učebnice/Odborná literatura Fontána
- Učebnice/Odborná literatura CPress
- Učebnice/Odborná literatura INFOA
- Učebnice/Odborná literatura TRITON