Claudia Piras: Culinaria Španělsko
Claudia Piras: Culinaria Španělsko

Claudia Piras: Culinaria Španělsko

Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Claudia Piras: Culinaria Španělsko
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem. Podtitul: Kulinární průvodceRok vydání­: 2009Vazba: Pevná s přebalem leskláISBN: 978-80-7391-269-7Počet stran: 488Rozměry: 260,0 x 230,0 x 29,0

Culinaria Španělsko navazuje na knihu Culinaria Francie, ale tentokrát vás vezme spisovatel Josep Pla za rozmanitostmi španělské země, přírody, kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně.

Co se v knize Culinaria Španělsko dočtete?

  • odlišné plodiny rostoucí v různých částech Španělska
  • recepty reprezentující jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím
  • nabídne vám vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie

Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku – cesta k srdci vede zkrátka přes žaludek.

Rozměry: 22,3 x 25,8 cm

Jazyk: český jazyk

Vazba: pevná

Rok vydání: 2009

Počet stran: 488

ISBN: 978-80-7391-269-7

Objednat si můžete také průvodce Culinaria Čína a Culinaria Francie.

 

 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.