MENU

Srovnání cen » Jídlo a nápoje » Potraviny » Ostatní z kategorie potraviny » Srovnání cen Centoze Riserva Extra Virgin Olive Oil 0,5 L

Ostatní z kategorie potraviny

Centoze Riserva Extra Virgin Olive Oil 0,5 L

Hodnocení: 1x
  • 4
EAN: 8034105890244

Centonze Riserva Extra Virgin Olive Oil Extra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Filtrovat: i

Doporučujeme Centoze Riserva Extra Virgin Olive Oil 0,5 L

Nejlevnější nabídky

Specifikace Centoze Riserva Extra Virgin Olive Oil 0,5 L

Kategorie Ostatní z kategorie potraviny
Výrobce Centoze
Nejnižší cena 215 Kč

Extra panenský olivový olej v certifikované kvalitě BIO, kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Díky nízké teplotě zpracování obsahuje olej Centonze vysoké množství bioak ... a dál?

Produkt Centoze Riserva Extra Virgin Olive Oil 0,5 L

Centoze Riserva Extra Virgin Olive Oil 0,5 L - parametry

Název produktu: Centoze Riserva Extra Virgin Olive Oil 0,5 L
Výrobce: Centoze
Minimální cena: 215 Kč
Maximální cena: 239 Kč
Ušetríte až: 24 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Centonze Riserva Extra Virgin Olive Oil Extra panenský speciálně namíchaný olivový olej kategorie superior, lisovaný šetrným procesem „za studena“ při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně. Olej tvoří pečlivé namíchaná směs odrůd Nocellara del Belice, Cerasuola a Biancolilla. Je pro charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným „koncem“ , nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa. Case di Latomie – místo, „kde se rodí“ Nocellara del BeliceOlivové háje se táhnou podél kopců západního pobřeží Sicílie, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde se po staletí olivovníky pěstují. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ". Majitelem panství je rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií „na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je šetrný a ohleduplný způsob pěstování a zpracování. Pěstování oliv doprovází dějiny lidu z Belice. První osídlení v této oblasti jsou v souvislosti se vznikem Selinunte, starověké kolonie Magna Grecia, která byla založena v sedmém století před naším letopočtem. Pěstování oleje se datuje do 5.století před naším letopočtem, kdy "Selinuntuni" pěstovali olivovníky a kolonizovali Valle del Belice. Záležitost, která by měla být samozřejmostí – ruční prořezávání a ruční sběr.Prořezávání se provádí ručně tradičním způsobem, který se dědí z generace na generaci. To nám umožňuje získat velké dužnaté olivy, které poskytují vysoce kvalitní olej. Nejlepší olivy se sklízejí ručně v měsících říjnu a listopadu, za studenta se lisují během 8 hodin na olej. Zvláštní povaha terénu a klimatu, staleté stromy, naše vášeň a láska k jejich růstu jsou důvody, proč jsou Centonze olivové oleje skutečným pokladem. Ihned po ruční sklizni jsou olivy transportovány na zpracování v perforovaných boxech pro zajištění maximální kvality. Nejdříve jsou očištěny od prachu, větviček a listí, následně jsou šetrně opláchnuty studenou vodou a přeneseny na vibrační mřížky pro odstranění zbývajících nečistot. Šetrné lisování „za studena“ s maximální teplotou do 27°CCelý proces probíhá ve třech fázích: 1. Drcení, 2. Sekání, 3. Extrakce. Každá z těchto operací musí být prováděna velmi šetrně za nejlepších možných podmínek, s cílem podpořit maximální kvalitu oleje. V systému kontinuálního cyklu se drcení provádí tak, že se olivy přitisknou na perforované válce, následně se olivy rovnoměrně nakrájí, přičemž se dbá, aby teplota nikdy nepřekročila 27°C. P


Přidat recenzi pro Centoze Riserva Extra Virgin Olive Oil 0,5 L

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Indiana JERKY sušené maso 100 g

Indiana JERKY sušené maso 100 g

Indiana Jerky ORIGINAL 100g Originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou příchutí masa. Sušené maso vyrobené podle »

od 158 Kč

v 8 obchodech

Indiana Jerky hovězí original 100 g

Indiana Jerky hovězí original 100 g

Indiana Jerky ORIGINAL 100g Originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou příchutí masa. Sušené maso vyrobené podle »

od 158 Kč

v 8 obchodech

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2021 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.