Carne Labs L-Glutamine 350 kapslí
Nejprodávanější aminokyseliny
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Popis produktu
Glutamin aminokyselina s mnoha funkcemi v metabolismu lidského těla. Suplementace glutaminem snižuje atrofii svalu při katabolických stavech a šetří tělesné proteiny anabolickým působením-urychlením proteosyntetických dějů. Glutamin příznivě podporuje integritu střevní sliznice a imunitní funkce. Náš výrobek obsahuje glutamin, který je vyráběn fermentační technologí. Vysoce kvalitní a šetrná výroba suroviny, neobsahuje žádná rezidua, která mohou vznikat při klasické výrobě. Glutamin fermented je prvním svého druhu na našem trhu. Glutamin má mimořádně vysokou čistotu a kvalitu. Pozor ve vodě glutamin cyklizuje je nestabilní!!!!!!!!!!!!
Dávkování:
3 kapsle ráno, 3 kapsle 60 minut před tréninkem a 3 kapsle 40 minut po tréninku nebo večer před spaním.
Složení:
1 kapsle obsahuje:
- L-glutamine 500mg
Vlastnosti produktu
L-Glutamin, pocházející z fermentace, je vyráběn mikrobiální fermentací a čištěn extrakcí, purifikací atd. Velmi zřídka kdy je v tomto procesu výroby používána jakákoli těkavá látka. Proto tento druh L-Glutaminu patří k přírodním produktům a splňuje koncept „Green Enviromental Protection“ = „ochrany životního prostředí“. Na druhé straně, při použití L-Glutamové kyseliny, jako hlavního surového materiálu pro výrobu L-Glutaminu, pocházejícího z chemické syntézy, je zapotřebí několika toxických chemických sloučenin, jako jsou například methanol, CS2, čpavek atd. Proto tento druh L-Glutaminu nelze řadit k přírodním produktům.
Účinnost v lidském těle
L-Glutamim pocházející z fermentace si osvojuje mikrobiální fermentaci a využívá pro svůj vznik enzymatické reakce. Proto je stupeň jeho biologického využití vysoký a jeho vstřebatelnost, funkce a vliv jsou pro lidské tělo příznivé. Na druhé straně, u L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy, nejsou jeho funkce a vliv tak dobré jako u produktu vyrobeného fermentací. Samozřejmě může mít také v lidském těle vedlejší účinky kvůli těkavým organickým nečistotám a zbytkům.
Kvalita produktuToxické a škodlivé sloučeniny, jako jsou methanol, CS2, čpavek atd., jsou při výrobě L-Glutaminu chemickou syntézou nezbytné. Methanol, sulfidy a jiné látky je však složité z produktu odstranit dokonce i iontovou výměnou, destilací atd. Zůstanou více či méně v konečném produktu a po požití jsou lidskému tělu škodlivé. Dále je v chemickou syntézou získaném L-Glutaminu zřetelnější pachuť pocházející z čpavku a sulfidů. Tato pachuť získaná chemickou syntézou je v produktu při spolknutí stále patrná, přestože čichem není postřehnutelná. Fermentací získaný L-Glutamine nepotřebuje při své výrobě žádnou z výše zmiňovaných toxických nebo škodlivých látek, čímž se předchází zbytkům organických těkavých nečistot v produktu a nevýhodám chemické syntézy.
Výrobní prostředí
L-Glutamin pocházející z mikrobiální fermentace je vyráběn skrze biochemické reakce v podmí
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Aminokyseliny Amix
- Aminokyseliny Scitec Nutrition
- Aminokyseliny Nutrend
- Aminokyseliny GymBeam
- Aminokyseliny Extrifit
- Aminokyseliny BioTech Nutrition
- Aminokyseliny MAXXWIN
- Aminokyseliny NutriWorks
- Aminokyseliny Olimp Sport Nutrition
- Aminokyseliny Aminostar
- Aminokyseliny LSP nutrition
- Aminokyseliny Weider
- Aminokyseliny HI TEC NUTRITION
- Aminokyseliny MyProtein