Bosch MUM48R1

Hodnocení: 45x
  • 3.06667

Jeho retro design snad připomíná roztomilý šicí stroj, ale multifunkční robot Bosch MUM48R1 je moderní kuchyňský ďábel. Červenou barvu doplňuje kontrastující ovládací panel a nerezová mixovací mísa. Pod kapotou se skrývá motor s výkonem 600 W. Všechny nástavce pohání planetárním pohybem, který potraviny důkladně a rovnoměrně promísí či nakrájí. Čtyři rychlosti využijete pro pestrou škálu příslušenství. Multifunkční rameno nabízí 3 stupně pohonu v různých polohách a bezpečnou parkovací pozici. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Recenze Bosch MUM48R1

Eva Zontková, 22. ledna 2018


PRO:   - velmi hezký vzhled
  - jednoduchost
  - přijatelná cena
PROTI:   - - bylo by potěšující, kdyby se dala dokoupit nějaká např. police nebo stojan (např. na uchycení ke stěně), na který se dá robot tak, aby byl stále po ruce

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Brigita Brojáčová, 16. ledna 2018


PRO:   Za skvělou cenu skvělý pomocník do kuchyně

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radim Labuda, 30. července 2017


PRO:   Vybrala si ho manželka a chválí si ho...
PROTI:   Trochu složitější montáž prvků ale vzhledem k bezpečnosti při chodu asi musí být...

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Šárka, 3. srpna 2016


PRO:   skoro žádná hlučnost, praktické, zatím vyzkoušeno hnětení směsi na chléb a spokojenost výborná

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

František, 31. července 2016


PRO:   Zatím jsme zkoušeli pouze hnětení těsta. Tichý chod. Těsto je uhněteno kvalitně a rychle. Maximální spokojenost.
PROTI:   Návod je dost stručný. Při prvním sestavení jsme se řídili pouze obrázkem, bohužel obrázek zobrazuje i kroky, které se při sestavování nedělají (asi se tak dělo u staršího typu). Takže jsme chvíli tápali, než se to podařilo správně složit.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Josef Dvořák, 18. března 2016


PRO:   Výborný poměr cena za kvalitu
  Nerezová mísa
PROTI:   Celkem hlučný ale nic hroznýho
  Návod k použití by mohl být lépe napsán

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kamila, 27. prosince 2015


PRO:   Kynuté těsto na knedlíky i piškotové těsto zvládl dobře,u kynutého se třásl a trochu naříkal.
  Ideální velikost,aby mohl zůstat

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ládes, 17. prosince 2015


PRO:   dárek pro rodiče .. jsou nadšeni a prý pracuje perfektně a vypadá taky dobře

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ivet, 5. února 2015


PRO:   Výrobek jsem zakoupila na doporučení kamarádky, která jej používá už asi 10let. Dají se dokoupit díly a přesně mi vyhovuje barevné provedení. Používám skoro denně.
PROTI:

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

hana, 24. září 2013


PRO:   nezabírá na kuch. lince moc místa, červená barva vyhovuje k estetizaci kuchyně, je lehce ovladatelný....
PROTI:   Je prezentován jako hnětač, šlehač a krouhač a chybí zde základní kotouč na strouhání brambor, který si myslím, že nechybí jenom mě, ale i jiným zákazníkům.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Iva, 7. srpna 2013


PRO:   relativně tichý, výkonný, hezký, nezabere příliš místa, nádherně nadýchaná těsta!
PROTI:   Trouchu náročnější montáž a úplně mi nevyhovuje systém strouhání - když se strouhá, zelenina dost lítá i mimo mísu.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

yorga, 5. května 2013


PRO:   Design, jednoduché používání, jsem spokojená s výrobkem jako s celkem.
PROTI:   Problém vidím v tom, že ač se všude proklamuje, že výrobky dovezené do Česka musí mít návod v českém jazyce, tak tady chybí. Ovšem při troše fištrónu to i žena v domácnosti, alespoň trochu technicky nadaná, poskládá podle obrázku. Jde mi jen o princip. Výrobce by na to měl vzít zřetel.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

David, 1. května 2013


PRO:   - Výborné zpracování i vzhled
  - výborně uhněte těsto, krájí šlehá atd.
  - dostatečný výkon
  S přístrojem jsme spokojeni.
PROTI:   Manuál pro sestavení je naprosto nedostatečný a je třeba hodně představivosti pro montá přístroje.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

itosnar, 30. listopadu 2012


PRO:   Pracuje dobře.
PROTI:   Poměrně složitá montáž příslušenství, ale snad si na to časem zvykneme.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

spokojený zákazník, 24. září 2012


PRO:   Šlehání, hnětení, třené těsto
PROTI:   Zatím jsem nezkoušela struhadla

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dáša, 18. září 2012


PRO:   Je tichý, výkonný, dobře se s ním manipuluje. Vypadá hezky. Mohu jen doporučit.
PROTI:   Přístroji není co vytknout. Ovšem český návod je víceméně k ničemu. Krouhač lze sestrojit podle obrázků v cizojazyčném návodu, česká verze se tímto nezabývá.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

olry, 9. září 2012


PRO:   Tichý chod , dobrý výkon, výborně zpracuje těsta
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

babulenka, 30. března 2012


PRO:   jednoduchá obsluha, splnil očekávání, dobrý pomocník, umíchá vše co potřebuji
PROTI:   za velký nedostatek považuji nedodání návodu v češtině
  přivítala bych struhadlo se střední hrubostí strouhání, to co je v základní výbavě, je buď velmi hrubé nebo velmi jemné

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martina, 15. března 2012


PRO:   S cenou. Jinak je přístroj perfektní.
PROTI:   Málo u výrobku byl popsáno jak se sestavuje. Po chvíli zkoušení jsem na to přišla. U hnětení těsta se přístroj trochu klepe, ale jinak vše perfektní. Funguje bezvadně. DVD co je přiložené k robotu je prakticky o ničem.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marie - Brno, 15. března 2012


PRO:   Výrobek mám krátce, ale zatím jsem s ním spokojena. Dobře se sním manipuluje, šlehá a míchá perfektně.Na strouhanku se nemusí kupovat spec. nástavec, dá se použít kotouč na jemné strouhání. Robot je rozměrově menší, takže se dá v pohodě umístit na linku a nemusí se schovávat.
PROTI:   Uvítala bych delší přívodní šňůru, ale to je detail. O ničem jiném zatím nevím.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana, 7. března 2012


PRO:   Zatím mám vyzkoušené jen šlehání a hnětení a jsem naprosto nadšená. Je to prostě super, měla jsem robot Moulinex masterchef 8000, ovšem tam vymíchat těsto bylo něco hrozného, prostě to nešlo. Takže super, ještě vyzkouším krouhače.
PROTI:   Měla jsem problém sestavit krouhač, v návodu pro ženskou těžko pochopitelné.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hana, 1. března 2012


PRO:   Funkce hnětání a šlehání naprosto v pořádku, splnila očekávání.
PROTI:   Nedostatečný manuál, vůbec se nevěnuje tomu, jak sestavit nástavec se struhadly, takže jsme na to zatím nepřišli.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

a, 16. února 2012


PRO:   na krémy dobrý, těsto jsem ještě nezkoušela
PROTI:   nejde najemno na struhadlech nastrouhat cibule

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dagmar, 28. ledna 2012


PRO:   Výrobek mám krátce, mohu ohodnotit zatím jen hnětení a šlehání, které je výborné.
  Manipulace s přístrojem je jednoduchá.
PROTI:   Český návod nebyl přiložen, byl dodán z centrály až na mou žádost.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.57508
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další

Přidat recenzi pro Bosch MUM48R1

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.