BOSCH MUM 4655

Hodnocení: 68x
  • 3.76471

Máte rádi vůni právě upečeného koláče a bez pořádné kávy si neumíte představit svůj den? Potom se kuchyňský robot BOSCH MUM 4655 stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. S nastavitelným čtyřrychlostním mícháním připravíte těsto během mrknutí oka, s krouhacím, strouhacím a krájecím kotoučem připravíte zeleninu pro skvělý salát. Přístroj je vybaven přísavnými nožičkami a pojistkou opětovného zapnutí, takže o svou bezpečnost se bát nemusíte! ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Recenze BOSCH MUM 4655

Dana Hajšmanová, 11. listopadu 2011


PRO:   Maximální spokojenost, praktický, mnohostranné použití, skladný, snadná manipulace s jednotlivými díly! Všem doporučuji. .
PROTI:   Nevýhoda-další nástavce, které nejsou v základní sestavě a chcete je dokoupit, jsou dražší

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ivkato, 4. listopadu 2011


PRO:   Perfektní výrobek za velmi slušnou cenu. Roibot používám téměř denně a jsem z něj nadšená. Před tím jsem měla roboty s principem hřídele, na ktkerou se instalovaly talíře ke strouhání, či ost. příslušenství, tento mi vyhovuje hlavně na přípravu těsta, protože kopíruje ruční zporacování.
PROTI:   Zpočátku mi chvíli trvala instalace, ale při častém používání si rychle zvyknete.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Drahomíra Nastoupilová, 19. října 2011


PRO:   tento kuchyńský robot je všestranný, používám ho už dlouho a proto jsem se rozhodla že ho koupím do domáctnosti i mladým.
PROTI:   přídavné zařízení šlehač,mlýnek na maso,kryt apod.by mohl být
  nějak lepší skladný aby vše bylo v jednom pohromadě, jinak vše dobrý

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jitka, 29. září 2011


PRO:   naprosto splnil moje očekávání,jsem velmi spokojená,skvěle šlehá,michá,hněte mele
PROTI:   jen u strouhání jablek na průbehovém krouhači je nutné častěji pomáhat jablkám z dolní části pláště krouhače(pokud je neodstraníte vzniká kaše)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

lenka, 22. září 2011


PRO:   robot mám zatím jen krátce, ale už jsem v něm šlehala a strouhala brambory. Šlehač je výborný, rychlý a hlavně tichý. Strouhač je taky super, bez práce za chvilinku hotové těsto na bramboráky. Super. Můžu jen doporučit.
PROTI:   zatím jsem na nic nepřišla

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Roger, 10. září 2011


PRO:   vše dle předpokládáaného popisu
PROTI:   zatím jsme na nic nenarazili

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ilona, 4. září 2011


PRO:   doporučuji všem velmi kvalitni domaci pomocnik
PROTI:   o ničem nevim

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

kony, 5. srpna 2011


PRO:   kvalitní provedení
  cena
PROTI:   neúplný návod
  složitost sestavení
  vysoká cena doplňků

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

EMI, 1. srpna 2011


PRO:   Dosavadní hodnocení bude asi dost strohé jelikož máme tento výrobek velice krátkou dobu. Pozitívně lze ale již teď hodnotit úžasnou skladnost výrobku, nízkou hlučnost a při malých rozměrech velkou využitelnost všech prvků.
PROTI:   Dosud jsme na nic nepřišli.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ozzy, 21. července 2011


PRO:   cena za sestavu ,tichý chod
PROTI:   cena příslušenství, skládačka , návod

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

mafinka, 15. července 2011


PRO:   Celkově jsem moc spokojená, pěkný vzhled, celkem tichý, slušný výkon. Mixér, šlehač super, krouhač dobrý, mlýnek na maso jsem ještě nezkoušela.
PROTI:   Po krouhání zůstává v prostoru u kotouče dost zbytků a nacpávací otvor by mohl být větší, když se tam potravina šprajcne, jde to špatně vyndat, přerovnat. návod k použití je příšerný.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Líba, 7. července 2011


PRO:   hlavně internetová cena, mlýnek na maso,tichý chod...
PROTI:   vše v pořádku

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Amidorek, 26. června 2011


PRO:   Výborný poměr cena-výkon. Opravdu skvěle míchá těsto a dost slušně strouhá.
PROTI:   Je to trošku skládačka, je třeba se ji naučit :-)

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kulda, 20. června 2011


PRO:   Výbava
PROTI:   Hlučnost

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zákazník, 13. června 2011


PRO:   Tichý chod.
PROTI:   Návod v českém jazyce je docela nesrozumitelný. Překopírované obrázky jsou rozmazené. Vypomohla jsem si textem v originále.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Máca, 7. června 2011


PRO:   Robot máme vyzkoušený už řadu let, doporučila jsem ho známým, nejčastěji používáme mlýnek na maso na mletí masa do klobás po zabíjačce a tam se opravdu osvědčil.
PROTI:   vše vyhovuje

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hana S., 5. června 2011


PRO:   Dobrý den. Tento robot Mám krátce. Zatím jsem ho použila na šlehání,strouhání a mletí masa.Pokud takhle bude sloužit tak jsem při koupi neudělala chybu.Hana
PROTI:   Zatím spokojenost, nemám žádné výhrady.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dana Bártová, 2. června 2011


PRO:   jednoduché složení, rozložení a ovládání
  rychlé a jednoduché umývání
  překvapil mě výkon při míchání těsta /nezadýchává se jako já/
  bez problému zvládne i mletí většího množství masa při zabíjačce
  jsem maximálně spokojená a ráda, že jsem dala na radu kamarádky a koupila si tuhle značku
PROTI:   el. šňůra se mi při zasunutí do schránky v robotu již 2x zauzlovala,
  proto ji při ukládání roboru nechávám venku omotanou kolem
  těla robotu, ale to je to nejmenší

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radka, 26. května 2011


PRO:   Zcela se vším, používám ho téměř denně.
PROTI:   Nemá chybu

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radka, 19. května 2011


PRO:   Jednoduchá obsluha, málo hlučný. Naprostá spokojenost, doporučuji!
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 19. května 2011

Helena, 14. dubna 2011


PRO:   Nelze posoudit
PROTI:   Výrobek se po zapnutí ani nerozběhl

Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kubíková, 13. dubna 2011


PRO:   Mixér jsem si koupila na základě dTestu a musím říct, že jsem celkově velmi spokojená. Tento typ má navíc spoustu příslušenství. Přesto doporučuji dokoupit ještě jednu mísu. Já sama navíc dokoupila další mísu, "zmrzlinovač", krouhač na brambory-bramboráky a nástavec na strouhání rohlíků. Nemáme ještě vše odzkoušené, ale alespoň prvotní poznatky-mixér je vcelku tichý, velkou výhodu spatřuji v tom, že metličky se v nádobě točí elipsovitě, tudíž nic neulpívá na bocích nádoby. Co se týká "zmrzlinovače" na ten se nejvíc těšily děti a nezklamal ;-) -jen musíme ještě doladit recepty :-). Takže závěrem-tento mixér rozhodně doporučuji a za cenu, kterou jsem ho koupila to nemá opravdu chybu ! :-)
PROTI:   Je mi líto, že další příslušenství není nejlevnější. Dále jsem zkoušela strouhat brambory na bramborák a zůstává dost "odpadu" pod krouhacím kotoučem. Při strouhání menšího množství zeleniny to může být docela problém.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Babička Jana, 6. dubna 2011


PRO:   Spolehlivost,výkon a snadná obsluha.
PROTI:   Nemohu nic vytknout.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Předchozí 1 2 3 4 Další

Přidat recenzi pro BOSCH MUM 4655

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.