BOSCH MUM 4655

Hodnocení: 68x
  • 3.76471

Máte rádi vůni právě upečeného koláče a bez pořádné kávy si neumíte představit svůj den? Potom se kuchyňský robot BOSCH MUM 4655 stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. S nastavitelným čtyřrychlostním mícháním připravíte těsto během mrknutí oka, s krouhacím, strouhacím a krájecím kotoučem připravíte zeleninu pro skvělý salát. Přístroj je vybaven přísavnými nožičkami a pojistkou opětovného zapnutí, takže o svou bezpečnost se bát nemusíte! ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Recenze BOSCH MUM 4655

chmelová jitka, 1. února 2012


PRO:   Je senzační, tichý, ale mám jej jen krátkou dobu, nemohu podat více informací.
PROTI:   zatím nemám připomínky

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

magnetto, 28. ledna 2012


PRO:   spokojenost a doporučuji
PROTI:   vše OK

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Berušík, 19. ledna 2012


PRO:   Dobrá cena při robusní konstrukci,variabilnost.
PROTI:   Snad jen malá hnětací nádoba.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

jerry.jacobi, 14. ledna 2012


PRO:   - zatim vladnul vse co jsme zkouseli - testo, zeleninu ...
  - neni hlucny
  - pekne drzi na stole
PROTI:   - namotavani privodni snury jde trichu ztuha

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

anela-s, 11. ledna 2012


PRO:   máme už v rodině třetí. zatím mám vyzkoušené jen strouhání a šlehání.a vrchní mixer. Mlýnek na maso jsme zatím nevyzkoušeli. Vše bylo v pořádku.Je dobré že si můžu třeba nastrouhat ořechy do mísy a rovnou pak vyšlehat buchtu. Nemusím používat dvě mísy. Těsto je pěkně vyšlehané. A zelenina nebo strouhanka je taky pěkná. Akorád u strouhanky je to potřeba ještě přesát, ale to už zas není takový problém. Jinak doporučuji.
PROTI:   při 3 a 4 stupni při tužším těstě se dost klepe mísa, ale na funkci to nemá žádný vliv. Byla jsem zvyklá na starší robusnější robot který se nehnul tak možná proto mi to přijde neobvyklý.Docela dost mi chybí mísa s nožem, který si myslím , že by měl být v základní sestavě a ne ho pak dokupovat zvlášť. Bohužel je zbytečně drahý, protože k tomu dávají ty samé 3 kotouče co už máte v základním vybavení. Přijde mi to dost padlý na hlavu. A co nejvíc mě zaráží že u takového robotu není žádná pojistka. Dítě může otvorem v krytu klidně tam strčit prsty a průsvih může být hned.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Sedláček Libor, 8. ledna 2012


PRO:   Robot pracuje prozatím velmi kvalitně.
PROTI:   Kupoval jsem robota, jako dárek, bohužel chybějící součástky mě velmi mrzí.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

alda, 5. ledna 2012


PRO:   Zatím pracuje tak jak má
PROTI:   Není zde návod v Češtině!!!!!!!,velmi drahé příslušenstvý

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Roman, 5. ledna 2012


PRO:   Máme ho teprve 14 dní, zatím OK, uvidíme jak to bude po delším používání.
PROTI:   Drahé doplňky, uvítal bych možnost koupit tyto díly v rozšířeném základním provedení, nebo v různých balíčcích s výhodnější cenou pro zákazníky, kteří si již koupili základní provedení.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Robert, 4. ledna 2012


PRO:   Zatím dobré mám tento robot krátce.
PROTI:   Zatím nic

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ing., 2. ledna 2012


PRO:   Vyrobok ma zatim nezklamal. Vyzera kvalitne a po prvom pouziti stale funguje.
PROTI:   Prisavky k podlozke nebudia vela dovery. Krytka rotoru pre mixer drzi tak-tak.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hanka, 30. prosince 2011


PRO:   Tento robot je naprosto dokonalý. Pracuje bezvadně (obzvláště výborně našlehá vajíčko) a výborně se čistí. Navíc je bezpečný a snadno se s ním manipuluje. Dají se k němu přikoupit všechna možná další zařízení a náhradní díly.
PROTI:   Namá sekací nůž v základní výbavě a musí se dokoupit.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

LadaS, 28. prosince 2011


PRO:   Vše funguje jak má a dobře
PROTI:   vysoká cena doplňků

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petra.Sim.45@seznam.cz, 23. prosince 2011


PRO:   Dobrý den, manžel mi koupil tento kuchyňský robot k vánocům, ale používám ho už teď, aby měl zápřah. Podle ohlasů se snažím být opartná a dbát všech rad, které jsem si přečetla i všech negativ, které jeho uživatelé zveřejnili. Musím říci, že jsem absolutně spokojena, a že je samozřejmě nutné přihlédnout k tomu, že tento robot nedokáže všechno na světě. Každopádně všechno co jsem očekávala, tento robot splnil. Jsdem spokojená a všem doporučuji.
PROTI:   Nemám připomínek

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

mia, 20. prosince 2011


PRO:   výrobek je velmi dobře udělán,má příslušenství které mi vyhovuje
PROTI:   Velmi brzo se zlomil unašeč na mlýnku na maso

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Staňková A., 11. prosince 2011


PRO:   Vznikající pomocník v kuchyni.
PROTI:   Zatím nemám výhrady.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

mirec, 9. prosince 2011


PRO:   kvalita provedení, jednoduchost, výkon
PROTI:   popis a dostupnost dokupovaného příslušenství

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Soudruh, 6. prosince 2011


PRO:   Víceúčelový kvalitní výrobek, vše funguje tak jak má, takže zatím naprostá spokojenost
PROTI:   Zatím nic

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Andrea, 5. prosince 2011


PRO:   Jsem velmi spokojená, vřele doporučuji.
PROTI:   Chybí návod k použití v českém jazyku.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

saman, 3. prosince 2011


PRO:   Se vším.
PROTI:   Zatím není nic, co by mi nevyhovovalo.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

karsmi, 3. prosince 2011


PRO:   Zatím jsme spokojeni.
PROTI:   Výrobek jsme použili zatím jenom párkrát a nic negativního mě nenapadá.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Permoník, 29. listopadu 2011


PRO:   Vyzkoušeli jsme vše, o proti Moulinexu, který jsme měli před tím má naprosto mnoho výhod, jak při výrobě těsta, tak při krouhání. Oceňujeme i masový mlýnek.
  Doporučujeme.
PROTI:   Zatím ho nemáme ještě tak dlouho, abychom na ty záporné věci reagovali. Uvidíme co bude , až se bude muset shánět nějaký ten náhradní díl.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr, 29. listopadu 2011


PRO:   Spolehlivý, zatím bez závad, plní všechny požadované funkce
PROTI:   uvítal bych střední hrubost struhadla, jedno je hodně jemné, druhé hrubé, nic mezi tím, samostatný kotouč moc neřeší

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Mili, 29. listopadu 2011


PRO:   Skvělý! Používám hlavně na těsta a zvládne všechny druhy (kynuté, křehké, piškotové....).
PROTI:   Malý otvor podávače na strouhání.
  Po druhém použití mixéru mi nejde rozebrat spodní část, takže ho nemůžu pořádně vymýt.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dráža, 26. listopadu 2011


PRO:   super parádička
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Předchozí 1 2 3 4 Další

Přidat recenzi pro BOSCH MUM 4655

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.