Srovnání cen » Obchody » Beryko.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.86533
(5x)

Beryko.cz

Beryko s.r.o.       

Filtrovat:

Uživatelské recenze Beryko.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Pavel , 21.11.2017


PRO:
  • Skvela a rychla komunikace!
  • Dostupnost zbozi
  • Dobre ceny

S Beryko.cz jsem dlouhodobe spokojen. Nakupuji zde rad. Libi se mi osobni pristup a kratka dodaci lhuta. Jen tak dal!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 1.11.2017


PRO:
  • Sehnal mi obal na mobil rychle.
PROTI:
  • Neměl obal na můj mobil na skladě.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 11.10.2017


PRO:
  • Obchod byl přehledný, snadná orientace.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 7.10.2017


PRO:
  • Ochotně vyřešili mé zmatkování s platbou.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

foldas , 14.9.2017


PRO:
  • rychlost, cena
PROTI:
  • zatím nic

dobrý

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 2

Neznámý , 11.9.2017

PROTI:
  • Koupili jsme 3ochrana skla na Xiaomi redmi 4x,všechny 3praskly do 10dnu bez mechanického poškození dle e-mailu s prodejci nelze reklamovat

Nedoporučuji vzhledem ke vzniklym problémům a ochotou řešit je

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Radim , 29.8.2017


PRO:
  • cena
PROTI:
  • balení zboží

koupě 2 telefonů za cenu ke které se konkurence nepřiblížila. Nicméně zabalení do bublinkové obálky bych čekal od čínského obchodníka na Aliexpressu, nikoli od někoho, kdo si chce vybudovat jméno oficiálního distributora.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 26.8.2017


PRO:
  • dobrá komunikace
  • výhodná cena
PROTI:
  • nic

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 25.8.2017


PRO:
  • cenou výrobku a dopravy
PROTI:
  • nevedel som nájsť komponenty na LENOVO S580 ale stým je všade problém

Ďakujem tovar došiel v poriadku a plní 100% účel na čo bol zakúpený

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 24.8.2017


PRO:
  • vším
PROTI:
  • ničím

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 3

Jana V , 15.8.2017


PRO:
  • Zbozi jsem objednala ve ctvrtek vecer, informaci o zaslani obdrzela hned v patek.
  • Na muj emailovy dotaz ze soboty odpovedel obchod hned v pondeli rano.
  • K fakture mi prisel do emailu i cesky navod.
  • Vyborna cena + skladovost.
  • prijemny je i darek zdarma (byt nefunguje) a doprava zdarma.
PROTI:
  • Nic

Zbozi jsem objednala ve ctvrtek vecer, informaci o zaslani obdrzela hned v patek. Zbozi melo byt doruceno v sobotu, coz se ale nestalo - nebyla to chyba obchodu.
S telefonem jsem proste nadsena, po mem utopenem IPhonu a vyzkousenych dalsich 3 telefonech (Samsung, Lenovo, HTC) je tohle telefon, ktery proste slape. Neuveritelne rychle odezvy, vyborne fotky. Jdine co mi chybi je volba rozlozeni klavesnice, jinak intelginetni ucici se klavesnice je opravdu prijemna a "chytra". Vsechny appky, co pravidelne vyuzivam funguji bez prodleni, nemam co vytknout. Dostatecne kapacita vnitrni pameti, rychlost MEM a procesoru na jednicku. Kovove telo paradni. Displej je hodne citlivy, coz muze pri jen letmem doteku vadit. Rychlost telefonu, design, kvalita provedeni, foceni i nahravani videi a vydrz baterie = Proste Bomba!
Jen dodavany darek MiKey je k nicemu. Telefon ho ani nerozpozna.
S reklamaci nemam zkusenosti a doufam, ze ani v budoucnu nebudu mit :-)

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Neznámý , 9.8.2017


PRO:
  • rychlo, lacno

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 5.8.2017


PRO:
  • Rychlost, kvalita

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 4.8.2017


PRO:
  • Zásielkovňa je v centre mesta

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Hannah , 4.8.2017


PRO:
  • Veliká spokojenost, rychlé dodání i komunikace. Objednávám prvidelně.

*

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 2.8.2017


PRO:
  • Blízko bydliště,obch. centra
PROTI:
  • Jde o stavebniny,takže pokud někdo nakupuje ve velkém,počkáte si

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 26.7.2017


PRO:
  • +

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 25.7.2017


PRO:
  • Cenama
PROTI:
  • Asi ničím.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

EVA , 22.7.2017


PRO:
  • RYCHLÉ,SPOLEHLIVÉ

DOPORUČUJI

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 21.7.2017


PRO:
  • Rychlost a kvalita zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Předchozí 1 2 3 4 5 .. 69Další

Přidat recenzi pro Beryko.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.