Beko DS 7434 CSRX

Hodnocení: 17x
  • 3.17647

Čeká na vás hromada prádla k vyžehlení? Ušetřte si svá bolavá záda se sušičkou Beko DS7434CSRX! Disponuje 16 programy. Speciální program Džíny zajistí sušení prádla ze silnější látky. Pospícháte? Pomocí programu Xpress usušíte 8 košil za pouhou půl hodinku. Sušička je navíc vybavena speciální funkcí proti zmačkání. Díky senzoru FlexySense si sušička sama určí optimální teplotu. A díky vnitřnímu osvětlení si můžete vše zkontrolovat. Vaše skříň bude teď stále plná vašich oblíbených věcí. ...a dál?

Recenze Beko DS 7434 CSRX

Anna Kordová, 7. ledna 2018


PRO:   jsem naprosto spokojená,výborně suší,tichá,
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michal Najman, 17. prosince 2017


PRO:   Sušičku jsme pořídili především kvůli sušení prádla v zimě. Super je pětiletá záruka a odvod kondenzátu do odpadu. Se spotřebičem jsme naprosto spokojeni.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

spaman, 22. října 2017


PRO:   Jednoznačně malé rozměry - hlavní kritérium pro výběr. Zatím vše funguje jak má..
  5 let záruka není k zahození..
PROTI:   Je poněkud hlučnější ale nemám sčím srovnávat.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Stanislav Procházka, 19. října 2017


PRO:   vše OK
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavel Skopal, 14. srpna 2017


PRO:   Vše O.K.
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hana Špačková, 24. května 2017


PRO:   Všem můžu určitě doporučit, pro nás byly rozhodující rozměry a kvalita sušení. Zbaví domácnost spousty prachu, skvělé pro alergiky.
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Klára, 27. března 2017


PRO:   Suší výborně a rychle, většinou se program zkrátí a je vysušeno cca po hodině, nemívám várku prádla na 7 kg, jak je nastaveno. Mám srovnání s AEG Lavatherm. Šikovné čištění filtru. Odvod kondenzátu. 5 let záruka, cena v akci.
PROTI:   Jen džíny mají vlhké pasy, ale to je u sušiček běžné.Prádlo více zmačkané, než jsem byla zvyklá, ale stejně nežehlím, po vyvěšení nebo složení se vyhladí. Nemá dostatečnou zvukovou signalizaci, pokud nestojíte u ní, nic není slyšet, natož za zavřenými dveřmi, to je fakt škoda, prádlo se pak zbytečně mačká. Nemá možnost rozsvícení bubnu. Při vyndavání svítí jen omezenou dobu a vypne. Většinou to ale nestačím vyndat :-).

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radek, 23. března 2017


PRO:   Nízká cena,5 letá záruka,kladné recenze,splnila mé očekávání
PROTI:   zvukový signál po ukončení programu je slabý i po nastavení na max

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dana Pavlů, 27. února 2017


PRO:   Se sušičkou jsem velmi spokojená, hlavně nyní v zimě. Prádlo před vložením protřepu a po usušení hned složím.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radek Jerman, 5. února 2017


PRO:   Naše první sušička, zdá se opravdu perfektní.
PROTI:   Nic negativního jsem neshledal.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Stanislav Karásek, 19. ledna 2017


PRO:   Byl to dárek a manželka je nadšená. Suší přesně jak je popsáno. Děkuji

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Karel Hajer, 14. ledna 2017


PRO:   Suší dobře,jednoduché čištění filtrů.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Karel Hajer, 14. ledna 2017


PRO:   Výborná,suší dobře.Jednoduché čištění filtrů.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomáš, 28. prosince 2016


PRO:   Cena
  Záruka
  Obsluha
PROTI:   Hlučnost

Spokojenost, nevím proč jsem si jí nepořídil už dříve. A záruka 5 let je prostě bomba
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petra D., 12. září 2016


PRO:   jednoduchá obsluha, zatím vše funguje dle očekávání
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radka Franková, 7. června 2016


PRO:   Sušička Beko splnila naše očekávaní, je velmi dobrý pomocník do domácnosti.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zlata Funková, 16. února 2016


PRO:   Jsem velice spokojená s výrobkem

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.165
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Beko DS 7434 CSRX

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.