Beko DPY 8506 GXB1

Hodnocení: 51x
  • 4

Není nic horšího, než když pospícháte do práce, ale použité oblečení je v koši na prádlo a vyprané šaty jsou stále mokré. S kondenzační sušičkou Beko DPY 8506 GXB1 se vám už nic takového nestane! Přístroj vysuší až 8 kg prádla najednou, dobu sušení lze navíc načasovat - třeba na chvíli, kdy budete v práci. A pokud byste potřebovali vysušit prádlo ve chvíli, kdy jste doma, o svůj klid se bát nemusíte – hlučnost sušičky je 65 decibelů, což odpovídá hluku běžného rozhovoru. ...a dál?

Recenze Beko DPY 8506 GXB1

Hansek, 7. ledna 2018


PRO:   Sušička funguje dle očekávání, hlučnost není vysoká, doba sušení se zkracuje dle senzoru vlhkosti prádla, klesla vlhkost v bytě proti sušení na sušáku.
  Rychlost dodání a komunikace e-shopu výborná.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie Houfová, 5. ledna 2018


PRO:   Sušička splnila to co jsme očekávali. MAX spokojenost
PROTI:   zatím jsem na žádné nepřišla
  - nenosí prádlo do skříně :)

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michaela, 15. prosince 2017


PRO:   Sušičku mám 2 měsíce. Prádlo je suché a čisté, některé kousky jako nové, k neuvěření kolik prachu máme v oblečení. Spodní prádlo je měkké a jemné, což ocení páni, boxerky z bavlny nejsou ve švech tvrdé a manžel je spokojený. Nežehlím, prádlo složím ještě teplé a vyžehlí se ve skříni. Nejlepší program je bavlna do skříně. Sice po zapnutí naběhne čas 2h:50min, ale díky senzorům snímání vlhkosti prádla se mi nestalo, že bych sušila déle než hodinu, max hoďku a pár minut. Suším tak skoro všechno. Dětská trika s obrázky naruby. Sušila jsem současně džíny a pánské tepláky najednou, džíny suché, měkké, tepláky měli vlhčí gumu v pase, ale to spraví 5 minut na topení nebo přes židli. Dobře se manipuluje s filtry, i s nádobou na vodu. Není zas tak hlučná, nějaký randál to dělat musí, když tam nacpu něco s knoflíky a zipy, tak to cinká, ale to je jasný. za ty peníze bych si ji asi koupila znovu, uvidíme podle toho jak dlouho vydrží. Má Invertorový motor a životnost 10 let. Ale chce to opravdu důkladně čistit oba filtry, nic náročného.
PROTI:   Světlo je super, ale mohlo by svítit déle. Po sušení svítí čištění filtru a zásobníku na vodu, po vypnutí a zapnutí spotřebiče to ale zmizí, mělo by to svítit dál, pokud to neudělám, takže nesmí člověk zapomenout.
  Dětská pojistka se dá lehce překonat, pokud je zapnutá, stejně jde zmáčknout pauza a spotřebič zbytečně stojí.
  Jinak absolutně nic, možná ještě hloubka sušičky je větší, než je udáno..

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

bronislava zemanova, 6. října 2017


PRO:   je super naprosta spokojenost :-)
PROTI:   zatim nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petra, 3. října 2017


PRO:   Sušička funguje dle očekávání. Není příliš hlučná, snadno se ovládá. Zbytečně jsme nenapojovali na odpad- vylít šuplík na vodu zabere jen chvíli a neriskujete, že se vám bude vracet pach z odpadu a pod. Za mě super!!!

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomáš Třešňák, 16. března 2017


PRO:   Prádlo je pěkně suché. Jednoduché čištění filtrů a vylévání vody z nádržky. Větší hlučnost, ale díky umístění v prádelně ve sklepě nám to nevadí.
PROTI:   Zatím jsem nepřišel na program, který by tolik prádlo nemačkal. Ale to přijde.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Miluše, 3. února 2017


PRO:   - úsporná, šetrná
  - prádlo je krásně nadýchané
  - pokud včas vytáhnu prádlo a tak aby se nepomačkalo, nemusím vůbec žehlit
  - úžasný pomocník, úspora času
  - jen lituji, že jsem si ji nekoupila dříve
PROTI:   - vůbec nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ondra, 13. ledna 2017


PRO:   Přítelkyně naprosto spokojená
  Ušetření žehlení
  Vše nadýchané
PROTI:   Nedostali jsme české nálepky k programům. Bratr koupil tuto stejnou na jiném webu a dostal je :(

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

HR, 27. prosince 2016


PRO:   Dovolím si napsat recenzi po roce používání:
  po roce každodenního používání, někdy i několikrát denně, opět mohu jen doporučit. Za ten rok nedošlo k žádnému problému, byť kosmetickému. Sušička je stále jako nová, suší pořád stejně a koupila bych ji znova. Kdo váháte, mohu jen doporučit. Na mé doporučení zakoupilo i pár mých známých a rovněž spokojenost. DOPORUČUJI!!!!
PROTI:   po roce užívání nebylo žádné "proti" odhaleno ...

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva Černá, 16. prosince 2016


PRO:   Prádlo mi nepokálí žádný hmyz či pták, "neovoní" mi ho sousek když pálí na zahradě listí nebo zatopí v kotli ... prostě pro tohle jsem ji kupovala a zatím spokojenost
PROTI:   zatím jsem na nic nepřišla, akorát ten zvukový signál by mohl být hlasitější

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

David Tvrdík, 16. prosince 2016


PRO:   Sušičkou jsem mile překvapen. Je tichá, komfortní, snadné cisteni

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jitka, 24. listopadu 2016


PRO:   Moje první sušička, tak nemohu porovnávat, ale jsem spokojená
PROTI:   Při vyndávání se prádlo často znečistí okolním prachem, který ulpí na okraji těsnění dvířek (u prachového filtru)

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

nejsusicky.cz, 6. listopadu 2016



Beko patří mezi výrobce, kteří se svými inovacemi a kvalitou výrobků probojovali mezi TOP značky v Evropě. Sušička prádla Beko DPY 8506 GXB1 je toho jasným příkladem. Široká škála programů nabízí nejrůznější možnosti a kombinace. Celý test najdete na: http://nejsusicky.cz/susicka-beko-dpy8506gxb1-recenze/

Zobrazit celou recenzi
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Libor Krejci, 17. října 2016


PRO:   Mnoho programů
  Tichá
  Rychlá
  Prádlo nesmrdí
  Jsme velice spokojeni. Předčila naše očekávání.
PROTI:   Absolutně nic!

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michal, 14. srpna 2016


PRO:   Relativne ticha
  Intuitivni ovladani
  Rozpoznani vlhkosti pradla a automaticka uprava konce suseni
PROTI:   Zatim po mesici skoro denniho pouzivani bez negativ

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dvořáková, 3. srpna 2016


PROTI:   Dlouhá doba nejvíc používaného sušení (bavlna do skříně).

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marie, 29. června 2016


PRO:   Úsporná, tichá
  Zároveň pochvala obchodu. Mám za dobrou cenu (V.I.P) a tel.velmi dobrá domluva, vstřícnost.
PROTI:   Jen hloubka je větší než uváděných 62cm. Nepočítá s vystouplými částmi. Těsně za dveře , kam jsem plánovala ji umístit to nešlo.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Veronika Kubíčková, 12. května 2016


PRO:   Suché prádlo hned, je to luxus. To žehlení o 90% míň.
  Nemusím věšet a hlídat, aby prádlo nezmoklo ;-)

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jiří Gross, 21. března 2016


PRO:   kvalita sušení, nízká hlučnost, jednoduchost obsluhy
PROTI:   nenašel jsem prozatím žádnou chybu

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Robert, 4. ledna 2016


PRO:   Vzhledem k tomu, že je to naše první sušička, neumíme porovnávat s jinými výrobky, ale výhody sušiček obecně jsou poměrně jasné - úspora času (většina usušeného prádla se nemusí žehlit, snížení vlhkosti v bytě, pokud se v něm prádlo dříve sušilo, snížení prašnosti (sušička zachytí spoustu drobných vláken). Hlučnost není znatelně vyšší než u pračky. .
PROTI:   Některé prádlo se srazí, jednotlivé programy je třeba odzkoušet, než dokážete vybrat ten optimální pro daný druh prádla

Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zuzana, 30. prosince 2015


PRO:   Sušička je perfektní, žehličku vůbec nepotřebuji. Je to moje první sušička a jsem nadšená po každém sušení. Tolika prachu, nitek a chloupků, co sušička vytáhne z prádla je neskutečné.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Luboš Jedlička, 19. prosince 2015


PRO:   úspora jak energie, tak času
  doba sušení se sama upravuje podle vlhkosti prádla, takže program mám na bavlnu na 2:30 min a nakonec suší třeba 1:30 min
  hlučnost je v normě, mám sušičku dole v prádelně, takže ji prakticky neslyším
  filtry se také dobře čistí a jsou dobře přístupné
  už bych bez sušičky nebyla, vypne se , vše se složí do skříně a nikde žádné koše a sušáky s prádlem :D během dne 3 pračky prádla vyprané a vysušené - večer je prádlo ve skříni a já mám zase na 14 dní klid :D
PROTI:   signál dosušení by mohl být hlasitější, je málo slyšet i když stojíte v prádelně vedle sušičky :(

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Karel Kubín, 17. prosince 2015


PRO:   -nízká spotřeba
  -jednoduchá obsluha
PROTI:   -nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Roman Plesník, 4. prosince 2015


PRO:   kvalitní výrobek
  pro mě 5 let záruka
  pracuje jak má žena je velice spokojena odpadlo hromadu žehlení
  spotřeba +++ 8 kg
  hluk v normě čekal jsem že bude hlučnější
PROTI:   absolutně nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další

Přidat recenzi pro Beko DPY 8506 GXB1

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.