Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji 120 g

Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji 120 g

Aveiro B Tuňákové Ventresca filety oliv.olej 120g BIO Tuňákové Ventresca filety olivovém oleji 120gAveiro BIO - Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji 120gRučně zpracovávané Ventresca filety z tuňáka pruhovaného v BIO olivovém oleji. Jak si nejlépe přestavit co je Ventresca? Jedná se o to nejlepší z tuňáka, jako je svíčková z hovězího. Přesněji jde o naprostou delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je o mnoho…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji 120 g
Výrobce: AVEIRO
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Aveiro B Tuňákové Ventresca filety oliv.olej 120g BIO Tuňákové Ventresca filety olivovém oleji 120gAveiro BIO - Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji 120gRučně zpracovávané Ventresca filety z tuňáka pruhovaného v BIO olivovém oleji. Jak si nejlépe přestavit co je Ventresca? Jedná se o to nejlepší z tuňáka, jako je svíčková z hovězího. Přesněji jde o naprostou delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je o mnoho chutnější.Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Jedná se o část slabin z tuňáka, jež patří mezi naprostou delikatesu, která má velmi šťavnatou, ale zároveň křehkou strukturu. Tuňák je naložen v BIO olivovém oleji. Pro svou vysokou kvalitu zpracování a zdravotní nezávadnost jsou právem označovány jako BIO produkt. Tyto filety jsou klasickou pochoutkou každého gurmána.Složení:Složení: Filety z výběrového masa tuňáka pruhovaného, BIO olivový olej, sůl Země původu: Portugalsko Ne všechny ryby je zdravé jíst často, pozor na rtuť v levných rybách!Díky absenci moře nebyli Češi nikdy zvyklí často jíst ryby a jiné mořské plody. V posledních letech ovšem nastává velký boom v konzumaci ryb a ustálil se všeobecný názor, že čím více jíme ryb, tím zdravější budeme. Jinak jistě správný požadavek odborníků na zdravou výživu, aby lidé jedli co nejvíce ryb, vypadá jinak, uvědomíme-li si, že konzumací této potravy do těla dostáváme značné množství rtuti. Ryby a především ty mořské jsou dokonce nejvýznamnějším zdrojem tohoto jedovatého kovu pro lidský organismus.Za rtuť v rybách si můžeme samiMořské ryby totiž koncentrují ve svých tkáních rtuť, kterou lidstvo ve velkém vypouští do oceánů. Podle výzkumů amerických vědců z Connecticutské univerzity v Grotonu se ovšem problém rtuti v rybím mase, netýká jen ryb mořských. V celosvětovém měřítku se drtivá většina rtuti dostává do moře z ovzduší. Řeky, podzemní voda, usazeniny nebo dokonce i horské prameny, proto rtuť obsahují také. Organické sloučeniny rtuti tak obsahují i ryby žijící ve vnitrozemských vodách. Američtí výzkumníci připomínají, že musíme počítat s tím, že rtuť zůstane v prostředí celé desetiletí poté, co omezíme její zdroje. V Evropě a Americe k významnému omezení emisí rtuti již došlo, na druhou stranu toto omezení vyrovnává průmyslový boom ve Východní Asii.Jezte kvalitní rybySkutečnost, že ryby zůstávají největším zdrojem rtuti, pochopitelně neznamená, že bychom měli na tuto jinak bezesporu podstatnou součást lidské stravy zanevřít. Odborníci spotřebitelům doporučují, aby si pečlivě vybrali jaké ryby konzumovat. Nedoporučují těhotným ženám, kojícím ženám a malým dětem konzumovat maso žraloků, štik, candátů, mečounů a velkých makrel královských. U konzervovaných ryb jako je tuňák či sardinky je důležité jaký druh si vyberete. U oblíbeného tuňáka pozor na tuňáka žlutoploutvého, který obsahuje velké množství rtuti. Naopak se doporu

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.