Srovnání cen » Mobily a komunikace » Mobilní telefony » Smartphone » Recenze Apple iPhone 6S

Smartphone

Apple iPhone 6S

Hodnocení: 58x
  • 3.08621

Znáte ikoničtější telefon, než je iPhone od společnosti Apple? Pověsti tento smartphone předbíhají – a rozhodně jsou pravdivé! Telefon je vybaven technologií 3D Touch, která snímá sílu dotyku a umožní vám ovládat iPhone 6S opravdu „do hloubky“. Sdílejte své zážitky s přáteli pomocí 12Mpix fotoaparátu, nebo se jednoduše bavte – dvoutaktový procesor o výkonu 1,4 GHz vás jednoduše nepodrazí. Ukažte světu, jak design iPhonu 6S ladí s vaším osobitým stylem! ...a dál?

Recenze Apple iPhone 6S

Lenka, 1. prosince 2016


PRO:   jednoduché ovládání
  kvalitní displej
PROTI:   uplně mi nesedí oblý design

telefon je perfektní
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marie, 6. září 2016


PRO:   Lehké ovládání, Výdrž baterie.

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 16. srpna 2016


PRO:   Není třeba hodnotit. Nejlepší telefon.

Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva Válková, 19. června 2016


PRO:   Celková, velká spokojenost.
PROTI:   Vyhovuje mi všechno.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 7. ledna 2016

Radek K., 29. prosince 2015


PRO:   Se vším
PROTI:   Není nic takového. Vše dle očekávání.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dušan, 28. prosince 2015


PRO:   Jsem velice spokojen s Iphone 6s 64 GB.Je to spolehlivý mobil a proto jsem u Vás koupil dva,jeden jako dárek a druhý pro sebe.
PROTI:   Nemám připomínky.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

N2by, 22. prosince 2015


PRO:   Propojení systému Applu je naprosto perfektní.
  - kdyz se jedno zařízení vybije, nebo chci psat delsi text tak prechazim na jine zarizeni - bez problemu presne kde jsem byl na jinem zarizeni. Jak mezi iOS tak i mezi MAC OS - poznámky, kalendář, úkoly, safari atp....
  - Hry podporujici iCloud save plne funkcni prechazeni mezi zarizenimi iPhone / iPad a pokracovani v rozehrane hre.
  Rychlost telefonu je tak rychla, ze nekdy kdyz chci volany hovor zrusit, tak uz je pozde ;-).
  Da se volat i z jinich zarizeni diky iPhonu - pripojeni zarizeni na stejne Wifi a apple ID dokaze telefonni sluzby presmerovat na iPad nebo MAC. Nemusim tak hledat kde se telefon válí.
  Bezpecny a funkcni iOS.
  Spárování bluetooth mezi nejablečnýma věcma bez problému (Sport tester - Garmin Vivoactive, Bluetooth pro volani v aute - Hyundai i30).
  Nektere aplikace a hry jsou vice optimalizovany pro iPhone, takze se na nem lip pracuje/hraje.
  Velikost telefonu jeste rozumna, do upnutych kalhot, nebo mensich kapes se vejde (nekdy jen tak tak), ale vetsi uz bych nechtel.
  Kvalita zpracovani perfektni.
  Oproti iPhonu 6 ma vyrazne odolnejsi konstrukci a udajne vydrzi i vice "nehod" s vodou.
  Do plus dam i moznost pojisteni u Datartu, protoze rozbit omylem takhle drahy zarizeni by bylo sileny. Takhle je proste riziko na pojistce :-).
PROTI:   Cena je jednoznacne MEGA zadrhel a nejen diky Applu, ale i praci CNB (aktualne o 1/5 drazsi nez loni kvuli kurzu dolaru a koruny)!
  Nemožnost dělat v režimu na šířku mimo aplikace. Jsem na to zvykly z iPadu a nevidim duvod to zakazovat - ale neni to tak dulezity.
  Vydrz telefonu 1-1,5 dne (mam ale porad zapnute uplne vsechno - bluetooth, wifi, datovy tarif, polohove sluzby).

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Bohuslav Rybín, 19. prosince 2015


PRO:   Špičkové zpracování, svižný,super smartphone - prostě iPhone!
PROTI:   Jako vždy a u každého modelu: poněkud vyšší cena - prostě Apple!

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Milan, 28. listopadu 2015


PRO:   Perfektní telefon, prostě dokonalost Apple. Přechod z 5s neuvěřitelný, ve všem rychlejší, mnohem vyšší výkon.
PROTI:   Oproti 5s se občas zasekne na setinu vteřiny, to bude ale pravděpodobně jen neodladenost systému, která bude v další verzi ios odstraněna. Škoda, že Siri ještě neumí cestinu

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Apple iPhone 6S

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.