ZIAJA Kozí mléko Maska na vlasy 200 ml

od 59 Kč
Vyživující krémová maska na vlasy s komplexem složek kozího mléka pro intenzivní regeneraci suchých, poškozených vlasů. Komplex složek kozího mléka obsahuje proteiny, lipidy, uhlovodany a vitamíny A a D. Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu. Zvyšuje pružnost a oddaluje proces stárnutí. Chrání pleť před působením volných radikálů. Vyživuje a dokonale hydratuje. Maska na vlasy účinně regeneruje narušenou strukturu vlasů, navrací vlasům jemnost a…
Alza.cz
Skladem
59 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: ZIAJA Kozí mléko Maska na vlasy 200 ml
Výrobce: Ziaja
Minimální cena: 59 Kč
Maximální cena: 180 Kč
Ušetříte až: 121 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Vyživující krémová maska na vlasy s komplexem složek kozího mléka pro intenzivní regeneraci suchých, poškozených vlasů. Komplex složek kozího mléka obsahuje proteiny, lipidy, uhlovodany a vitamíny A a D. Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu. Zvyšuje pružnost a oddaluje proces stárnutí. Chrání pleť před působením volných radikálů. Vyživuje a dokonale hydratuje. Maska na vlasy účinně regeneruje narušenou strukturu vlasů, navrací vlasům jemnost a hebkost. Obsahuje keratin a proteiny kozího mléka, které obnovují vlasy v místech, kde jsou poškozeny, a navíc nový vysoce efektivní kondicionér - Polyquaternium-70. Ani s vysokou koncentrací účinných látek nezatěžuje vlasy, díky účinkům je doporučená na vlasy, které jsou často vystavené kadeřnickým procedurám.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO

Působení

- Účinně regeneruje poškozenou strukturu vlasů - Obnovuje hladkost a hydrataci vlasů

- Obsahuje nový vysoce účinný kondicionér

- Polyquaternium-70

- Zanechává vlasy jemné a hladké na dotek

- Chrání konečky před roztřepením

- Nezatěžuje vlasy ani s vysokou koncentrací účinných látek

- Doporučeno na vlasy, které jsou často vystavené kadeřnickým procedurám Aktivní látky

- Komplex složek kozího mléka - Fytokeratin

Typ vlasů suché, poškozené, bez lesku

Použití

Naneste masku na vlhké vlasy. Vmasírujte a nechte působit 3-5 minut. Důkladně opláchněte. V případě zničených a roztřepených konečků masku vmasírujte do konečků vlasů a neoplachujte.

Složení

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-70, Dipropylene Glycol, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Goat Milk Extract, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid. )

Maska na vlasy pro poškozené a suché vlasy, účinek: hydratace a výživa a regenerace, oplachová . Krémová maska na vlasy ZIAJA Kozí mléko o objemu 200 ml je speciálně vyvinutá pro péči o poškozené, suché a drsné vlasy. Intenzivně regeneruje jejich narušenou strukturu a chrání je před negativními důsledky některých kadeřnických zákroků. Zlepšuje pružnost vlasů a dodává jim potřebnou hydrataci. Usnadňuje jejich rozčesávání a následnou úpravu. Zanechává je krásně lesklé a hladké. Její bohaté složení obsahuje přírodní keratin a proteiny kozího mléka. Přípravek byl dermatologicky testován. Hýčkejte své vlasy luxusní péčí posilující masky na vlasy ZIAJA Kozí mléko pro jejich nádherný a zdravý vzhled.Aktivní látky:Keratin je důležitým stavebním prvkem vlasového vláknaProteiny kozího mlékaPolyquaternium-70 představuje super efektivní kondicionérPoužití:Přípravek aplikujte do vlhkých vlasů, vmasírujte a nechejte působit po dobu tří až pěti minut. Poté vlasy důkladně opláchněte. V případ Popis

Aktivní látky:

  • keratin,
  • proteiny kozího mléka - intenzivně regenerují a vyhlazují vlasové vlákno.

Vlastnosti:

  • maska pro suché a matné v

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.