Zapf Creation BABY Born Chlapecký kroj

od 320 Kč
Baby Born Oblečení Chlapecký kroj pro panenku Sada oblečků vytvářející tématický kroj je určena pro panenku ve velikosti do 43 cm. Vestička je tmavě modré barvy, košile s dlouhým rukávem je bílá. Krátké kalhoty jsou světle béžové barvy se vzorkem. V sadě nechybí ani botky. Oblečení se snadno sundává i nasazuje. Přednosti: rozvíjejí dětskou představivost rozšiřují možnosti hry Obsah balení: vestička, košile krátké kalhoty, boty, ramínko …
Patro.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
333 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Zapf Creation BABY Born Chlapecký kroj
Výrobce: ZAPF CREATION
Minimální cena: 320 Kč
Maximální cena: 386 Kč
Ušetříte až: 66 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Baby Born Oblečení Chlapecký kroj pro panenku

Sada oblečků vytvářející tématický kroj je určena pro panenku ve velikosti do 43 cm. Vestička je tmavě modré barvy, košile s dlouhým rukávem je bílá. Krátké kalhoty jsou světle béžové barvy se vzorkem. V sadě nechybí ani botky. Oblečení se snadno sundává i nasazuje.

Přednosti:

  • rozvíjejí dětskou představivost
  • rozšiřují možnosti hry

Obsah balení:

  • vestička, košile
  • krátké kalhoty, boty, ramínko

Doplňte holčičkám oblečky pro jejich panenku!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: textil, plast Rozměry balení: 28 x 36 cm

Doplněk pro panenky pro holky, doporučený věk od 3 let . Panenka Baby Born se chystá na alpské slavnosti, proto by se měla převléknout do slušivého kroje, ve kterém bude moc roztomilá. Chlapecký kroj zahrnuje bílou košilku, modrou vestu, kožené krátké kalhoty a hnědé botky. Kroj je velmi kvalitně proveden. Obleček se snadno obléká. Vhodné pro děti od tří let. Klíčové vlastnosti chlapeckého kroje pro panenku Baby BornOriginální doplněk pro panenku Baby BornChlapecký kroj se snadno se obléká Kvalitní provedeníVhodné pro děti od tří let Stylové oblečky, které budou tvoji panence Baby Born parádně slušet!!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.