Zapf Creation BABY Annabell Deluxe Oblečení Letní sen

Doplněk pro panenky pro holky, doporučený věk od 3 let . Má vaše dceruška jednu z panenek Baby Annabell? Pokud ano, určitě bude potřebovat tuto krásnou sadu oblečení. Sada s názvem Letní sen Deluxe obsahuje roztomilé šatičky s potiskem berušky a ovečky a tylovou sukénkou, botičky s motivem ovečky a růžovou čepičku s krásnou mašlí. Miminku to bude úžasně slušet a na procházce s kočárkem nebo při hraní na dece v parku bude nepřehlédnutelné. Sada…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Zapf Creation BABY Annabell Deluxe Oblečení Letní sen
Výrobce: ZAPF CREATION
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Doplněk pro panenky pro holky, doporučený věk od 3 let . Má vaše dceruška jednu z panenek Baby Annabell? Pokud ano, určitě bude potřebovat tuto krásnou sadu oblečení. Sada s názvem Letní sen Deluxe obsahuje roztomilé šatičky s potiskem berušky a ovečky a tylovou sukénkou, botičky s motivem ovečky a růžovou čepičku s krásnou mašlí. Miminku to bude úžasně slušet a na procházce s kočárkem nebo při hraní na dece v parku bude nepřehlédnutelné. Sada oblečení Letní sen Deluxe nesmí chybět ve výbavě vaší holčičky a jejího miminka Baby Annabell! Klíčové vlastnosti doplňku Baby Annabell - oblečení Letní sen DeluxeDoplněk k panenkám Baby Annabell - sada oblečení Letní sen DeluxeV sadě najdete roztomilé šatičky s potiskem a tylovou sukénkou, botičky a čepičku s mašlíMiminku to bude moc slušetDetailně propracovaný doplněk, kvalitní zpracováníVhodné pro děti od 3 let Baby Annabell Deluxe Oblečení Letní sen pro panenku. Léto, slunce, letní snění… Baby Annabell to tak sluší, když v jejím novém oblečku Letní sen Deluxe sedí na louce plné květin. Sukýnka šatiček rozhodně nejde přehlédnout - je vyrobena z lehkého letního tylu. Horní část šatiček zdobí potisk berušky a ovečky. Nechybí ani botičky s roztomilým motivem ovečky a růžová čepička s malou elegantní mašličkou. Originální obleček pro panenky Baby Annabell. Pečlivě navržené doplňky rozvíjejí dětskou představivost a otevírají nové možnosti a témata hry. Baby Annabell Deluxe Oblečení Letní sen se šatičkami, čepičkou a botičkami. Upozornění ! V případě, že u zboží svítí v externím skladu - je dodání zboží mezi 3 - 7prac. dny. Děkujeme za pochopení.

Baby Annabell Deluxe Oblečení Letní sen

Souprava letního oblečení pro panenky Baby Annabell. Sada obsahuje: šatičky s potiskem berušky a oveky, čepičkou a botičkami.

Vhodné pro panenky o velikosti 46 cm.

Vhodné pro děti od 3 let.

Baleno v okrasné krabici

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.