Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus

od 790 Kč
Stálá radost pro každou chvíliYeelight lze pohodlně řezat a vložit pod televizor, bar a pohovku. Barevná atmosféra přetrvává a zbarvuje váš domov s větší radostí.Definujte svou náladu zbarvením atmosféryBarvy mohou být výrazem nálad. Ať už máte pocit klidné modré nebo teplé žluté, může vám Yeelight přizpůsobit náladu různým možnostem barev.Vysoká použitelnost pro setkání s domácími potřebamiYeelight je dostatečně flexibilní, aby byl snadno…
Patro.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
1 191 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus
Výrobce: yeelight
Minimální cena: 790 Kč
Maximální cena: 1 191 Kč
Ušetříte až: 401 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Stálá radost pro každou chvíli

Yeelight lze pohodlně řezat a vložit pod televizor, bar a pohovku. Barevná atmosféra přetrvává a zbarvuje váš domov s větší radostí.

Definujte svou náladu zbarvením atmosféry

Barvy mohou být výrazem nálad. Ať už máte pocit klidné modré nebo teplé žluté, může vám Yeelight přizpůsobit náladu různým možnostem barev.

Vysoká použitelnost pro setkání s domácími potřebami

Yeelight je dostatečně flexibilní, aby byl snadno tvarován na jakýkoliv předmět, což vám umožní dosáhnout nejobtížnějších DIY projektů. Využijte svou představivost k tomu, abyste své vzory přivedli k životu. Můžete pohodlně načrtnout svůj herní stůl a užít si vzrušení, když světla zazní hrami.

Více inteligentních funkcí

Společnost Yeelight je kompatibilní se službami Google Assistant a Amazon Alexa pro inteligentní ovládání hlasem a podporuje ovládání vypínače osvětlení, jasu, scén a další. Stejně tak můžete synchronizovat pásek s aplikacemi Yeeight APP a Mi HOME APP, které pro vaše pohodlí zahrnují přednastavené světelné scény, například narozeninový večer, filmový večer nebo romantickou večeři.

Nechte světlo tancovat podle hudby

Synchronizujte osvětlení s oblíbenou hudbou a podívejte se na světelné barvy, které se mění na rytmus písní. Ať už se jedná o večírek nebo oslavu, tato světla představují ideální doplněk k hudbě na pozadí a vytvářejí radostné prostředí.

Technické parametry:
  • Jmenovitý vstup: 100-240V ~ 50 / 60Hz 0,17A (2m), 100-240V ~ 50 / 60Hz 0.6A (10m)
  • Jmenovitý výkon: 7,5 W (2 m), 26,6 W (10 m)
  • WiFi připojení: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
  • Systémová podpora: Android 4.4 nebo iOS 8.0 nebo vyšší
  • Frekvenční pásmo: 2400MHz-2483.5MHz

Zábavný a flexibilní osvětlovací systém Xiaomi Yeelight Lightstrip nabídne jedinečné možnosti osvětlení a integraci do chytré domácnosti. Kombinujte pásky do sebe, vyberte si ze škály 16 miliónů barev a ovládejte světla z vašeho chytrého zařízení.

Nechte vaši kreativitu pracovat a vytvořte si vlastní chytré osvětlení přesně podle vašich představ. Xiaomi Yeelight Lightstrip je flexibilní LED osvětlovací pás, který je možný nainstalovat do libovolného prostoru a vytvořit tak zcela unikátní hlavní zdroj světla v místnosti. Výběrem ze RGB škály 16 milionů barev navodíte přesně se hodící atmosféru.

Dvoumetrový samo-lepící pásek s 60 LEDkami lze skrze prodloužení rozšířit až na 10metrovou délku.Ovládání probíhá skrze aplikaci ve vašem chytrém zařízení skrze aplikaci Mi Home, takže bude vždy na dosah vaší ruky. Pokud využíváte hlasové asistenty jako je Alexa a Google Assistant, tak vás jistě potěší, že s nimi si ovládání také rozumí.

Specifikace:

*Chytrý LED pás

*Integrace do systému Mi Home

*Doprovodná aplikace Yeelight

*Široká paleta barev i svítivosti

*Wi-Fi konektivita

*Rozšiřitelnost až na 10 m

* Android, iOS

LED pásek 2m, lze prodloužit až na 10m, RGBW 2200-6500, až 16 mil

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.