Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country - Nintendo Switch

od 779 Kč
Veďte skupinu legendárních válečníků na cestě tragickou historií, která zničila království a navedla hrdinu na temnou cestu 500 let před událostmi Xenoblade Chronicles 2. Ubraňte se před Malosem a jeho silami s vervou a maximálně vyladěným bojovým systémem, který vám dovolí bojovat i jako umělé formy života, známé jako Blade a jejich mistry, Drivery. Noví hrdinové a příběh, který se stal 500 let před událostmi v Xenoblade Chronicles 2 Návrat…
Smarty.cz
Skladem
999 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country - Nintendo Switch
Minimální cena: 779 Kč
Maximální cena: 999 Kč
Ušetříte až: 220 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Parametry

Česká lokalizace:
Ne

Popis produktu

Veďte skupinu legendárních válečníků na cestě tragickou historií, která zničila království a navedla hrdinu na temnou cestu 500 let před událostmi Xenoblade Chronicles 2. Ubraňte se před Malosem a jeho silami s vervou a maximálně vyladěným bojovým systémem, který vám dovolí bojovat i jako umělé formy života, známé jako Blade a jejich mistry, Drivery.

  • Noví hrdinové a příběh, který se stal 500 let před událostmi v Xenoblade Chronicles 2
  • Návrat známých postav, jako Mythra, Jin a další
  • Vylepšený bojový systém - nyní můžete ovládat Drivera i Blade!
  • Nový Titán k prozkoumání - Království Torna
  • Dostupné všem majitelům Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass
  • Neobsahuje původní hru Xenoblade Chronicles 2
  • Obsahuje kód pro Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass, Expansion Pass je hratelný pouze s původní hrou Xenoblade Chronicles 2 (prodávaná samostatně)
Žánr: RPG Lokalizace: Angličtina PEGI: 12 Platforma: Nintendo Switc Hra Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country je určena pro Nintendo Switch. Vedete v ní skupinu bojovníků, kteří ztratili své království, a to je přivedlo na temnou cestu. Příběh se odehrává 500 let před událostmi v Xenoblade Chronicles 2. Při vašem putování se musíte ubránit Malosovi a jeho silám. Hra nabídne propracovaný bojový systém, ve kterém můžete bojovat i jako neživé formy života, známé jako Blade. Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.