WOYKOFF Foot protect ochranná emulze na tlapky 100g

od 205 Kč
Ochranná emulze na tlapky - osvědčená stará islandská receptura! V ZIMĚ chrání před prosoleným sněhem a omrznutím V LÉTĚ chrání před rozpáleným asfaltem a hojí spáleniny Při PORANĚNÍ má hojivé účinky Obsahuje unikátní kombinaci rostlinného oleje a hydroxidu hořečnatého ve formě emulze, která vytvoří na povrchu tlapky hydrofobní film, který účinně chrání před vnějším prostředím. Tlapka navíc nezůstává mastná a neznečišťuje podlahovou krytinu.…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
224 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: WOYKOFF Foot protect ochranná emulze na tlapky 100g
Výrobce: WOYKOFF
Minimální cena: 205 Kč
Maximální cena: 293 Kč
Ušetříte až: 88 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ochranná emulze na tlapky - osvědčená stará islandská receptura!

  • V ZIMĚ chrání před prosoleným sněhem a omrznutím
  • V LÉTĚ chrání před rozpáleným asfaltem a hojí spáleniny
  • Při PORANĚNÍ má hojivé účinky

Obsahuje unikátní kombinaci rostlinného oleje a hydroxidu hořečnatého ve formě emulze, která vytvoří na povrchu tlapky hydrofobní film, který účinně chrání před vnějším prostředím. Tlapka navíc nezůstává mastná a neznečišťuje podlahovou krytinu. Přítomný hořčík má pak hojivé účinky při případných poraněních.

Nevyvolává žádné nežádoucí alergické ani jiné reakce. V případě olizování ošetřené tlapky zvířetem nehrozí žádné nebezpečí pro zvíře ani komplikace. Přípravek neobsahuje žádné konzervanty, stabilizátory a parfémy a je zcela bez alergenů. Konzervace a stabilizace výrobku probíhá pouze vysokou teplotou.

Složení:

Čištěná voda, hydroxid hořečnatý, rostlinné oleje.

Používání:

Foot protect nanášejte v dostatečném množství na jednotlivé tlapky zvířete a dobře rozetřete. Případné přebytečné množství pak otřete hadříkem.Foot protect používejte 1x denně, nejlépe vždy ráno. V případě agresivního vnějšího prostředí (solený sníh, rozpálený asfalt) používejte foot protect 2x denně, ráno i večer. Přípravek je možné používat dlouhodobě, nevyvolává žádné alergické reakce.

Balení:

100 g

Protektivní emolient.Účinné látky: hořčík, olivový olej čistoty AA100 g emulzeSložení: čištěná voda, hydroxid hořečnatý, olivový olej AA 1. Co je food protect? foot protect je ochranná emulze nové generace určená k dlouhodobé péči o tlapky Vašeho psa nebo kočky s vysokým obsahem hořčíku. Je vhodná pro běžné používání i pro extrémní prostředí, jako je solný sněhový roztok nebo rozpálený asfalt. 2. Jak správně používat foot protect? Foot protect nanášejte v dostatečném množství na jednotlivé tlapky zvířete a dobře rozetřete. Případné přebytečné množství pak otřete hadříkem.Foot protect používejte 1x denně, nejlépe vždy ráno. V případě agresivního vnějšího prostředí (solený sníh, rozpálený asfalt) používejte foot protect 2x denně, ráno i večer. Přípravek je možné používat dlouhodobě, nevyvolává žádné alergické reakce.Po otevření skleněného obalu spotřebujte přípravek do 60ti dnů. Uchovávejte jej v suchu při teplotě 10 25oC Foot protect ochranná emulze na tlapky Cílem přípravku foot protect je vytvořit na tlapce ochranný film, který účinně chrání tlapku před chemickým i tepelným poškozením a zároveň ji ošetřuje a změkčuje Tlapky jsou vystaveny riziku poškození zejména v zimním období, kdy prosolený sníh na chodnících je velmi agresivním materiálem a značně poškozuje tlapky zvířete, což může vést až k

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.