Wooky Perfektní nehty

Potěšte slečny oblíbenou kosmetikou! Vhodné pro děti od 8 let Wooky Style Me Up Perfektní nehty Set pro úpravu nehtů malých parádnic. Takové malé kosmetické studio pro holky, které mají rády originální zdobení. Sobě nebo kámošce mohou nalakovat nehty a hlavně je originální způsobem dozdobit. Kromě setu Perfektní nehty nabízí kolekce Style Me Up další zajímavé sady, které mohou malé slečny potěšit. Obsah balení: 6 x lahvička laku na nehty po…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wooky Perfektní nehty
Výrobce: Wooky
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Potěšte slečny oblíbenou kosmetikou!

Vhodné pro děti od 8 let

Wooky Style Me Up Perfektní nehty

Set pro úpravu nehtů malých parádnic. Takové malé kosmetické studio pro holky, které mají rády originální zdobení. Sobě nebo kámošce mohou nalakovat nehty a hlavně je originální způsobem dozdobit. Kromě setu Perfektní nehty nabízí kolekce Style Me Up další zajímavé sady, které mohou malé slečny potěšit.

Obsah balení:

  • 6 x lahvička laku na nehty po 30 ml
  • pera k dekoraci nehtů
  • 1 x šablona a návod

Zajistěte pro své slečny některou sadu z kolekce Style Me Up!

Vhodné pro děti od 8 let Rozměry: 23 x 23 x 2 cm

Style Me Up! Nalakuj si nehty a pak si na ně s touto skvělou sadou namaluj originální obrazce. Můžeš se pochlubit kamarádkám. S kompletní sadou si budeš připadat jako v salónu krásy. Style Me Up! Nalakuj si nehty a pak si na ně s touto skvělou sadou namaluj originální obrazce. Můžeš se pochlubit kamarádkám. S kompletní sadou si budeš připadat jako v salónu krásy. Kreativní sada na lakování nehtů s perem k dozdobení. S kamarádkami si vytvoříte neuvěřitelné a nevšední designové nehty. Vymýšlejte stále nové a nové kombinace. Balení obsahuje 5 lahviček laků na nehty, šablonu a pera k dekoraci nehtů. Vhodné pro děti od 8 let. Barevné provedení na fotografiích je pouze ilustrativní, dodáváme dle skladových zásob.

Vytvoř si vlastní originální zdobení nehtů!

Laky na nehty s perem k dozdobení.

Balení obsahuje: 5 lahviček laků na nehty a pera k dekoraci nehtů.

Dodáváno jako assort = dostupnost jednotlivých druhů je závislá na aktuální dodávce zboží od dodavatele. Uvedená cena je za jeden kus.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.