WoodWick Mint Leaves & Oak svíčka loď 456,6g

od 599 Kč
  Mátové listy a dub Vůně čerstvých lístků máty dodává zářivou svěžest dřevitému akordu zeleného mechu, ohořelého dubu a cypřiše. Hlava: bergamot, cypřiš, pepř Srdce: lístky máty, zelený mech, ohořelý dub Základ: oud, naplavené dřevo, ambra   Oblíbené balení našich svíček pro extra senzační zážitek z vůně a plamínku. Díky jedinečnému knotu HEARTHWICK® FLAME přináší tento typ svíčky zážitek dokonalého pohodlí u hořícího krbu. Jemný zvuk praskání…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Neznámá dodací lhůta
629 Kč
Za dopravu 118 Kč Neznámá dodací lhůta
629 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: WoodWick Mint Leaves & Oak svíčka loď 456,6g
Výrobce: WoodWick
Minimální cena: 599 Kč
Maximální cena: 999 Kč
Ušetříte až: 400 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

 

Mátové listy a dub

Vůně čerstvých lístků máty dodává zářivou svěžest dřevitému akordu zeleného mechu, ohořelého dubu a cypřiše.

Hlava: bergamot, cypřiš, pepř

Srdce: lístky máty, zelený mech, ohořelý dub

Základ: oud, naplavené dřevo, ambra

 

Oblíbené balení našich svíček pro extra senzační zážitek z vůně a plamínku. Díky jedinečnému knotu HEARTHWICK® FLAME přináší tento typ svíčky zážitek dokonalého pohodlí u hořícího krbu. Jemný zvuk praskání a dlouhý tančící plamen vytváří neopakovatelnou atmosféru. Vůně probouzí vaše nejhezčí vzpomínky a vytváří nové, a to v přívětivém a útulném prostředí. Není to jen svíčka, je to zážitek - protože domov je tam, kde hoří oheň.

Hoří 30-40 hodin.

TIP: Rozpusťte svíčku vždy až ke kraji, nechejte jí hořet 3-4 hodiny

Složení: směs prémiového parafínu a sójového vosku s vysoce koncentrovanými vůněmi zajišťuje čisté hoření bez nepříjemných zbytků. Vonné esence byly pečlivě vybrané, aby naplnily místnost dlouhotrvající vůní. Otevřený tvar svíčky zvyšuje plochu odpařování vonných esencí z voskového jezírka a zajišťuje rovnoměrný vonný zážitek.

Unikátní knoty

Značka WoodWick® používá ve svých svíčkách pouze vonné složky nejvyšší kvality, zkombinované mistry parfémáři tak, aby se jednotlivé vrstvy vůně krásně rozvoněly do vrchních, středních a nakonec spodních tónů. Parfémové kompozice přinášejí intenzívní a autentické vůně - bohaté a sofistikované vonné akordy výjimečného charakteru.

Svíčky tvoří elegantní sklenice krásného tvaru, stylová dřevěná víčka, atraktivně zbarvená hladká směs nejkvalitnějšího parafínu a sójového vosku, nasycená vysoce koncertovanou vůní, a dřevěný knot, který zajistí rovnoměrný plamen a rozptýlení vůně po celé místnosti.

Právě díky dvěma unikátním typům knotů z přírodního dřeva pak vonné svíčky WoodWick® přinášejí jedinečný zážitek z jemného zvuku praskání.

HEARTWICK®

Tento exkluzívní dlouhý dřevěný knot je u našich zákazníků tradičně oblíbený. Vytváří krásný dlouhý tančící plamen, který připomíná oheň v krbu a vytváří příjemnou atmosféru, díky svému světlu a jemnému efektu praskání. U svíček ve tvaru lodě dochází k vytvoření extra širokého voskového jezírka, proto je rozptýlení vůně po místnosti velmi intenzívní.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.