Wonderworld Kuličková dráha TRIX Rána kladivem

Wonderworld Kuličková dráha TRIX Rána Kladivem Kuličková dráha Rána kladivem ze série TRIX® od firmy Wonderworld, která je držitelem českého ocenění “Správná hračka – vybráno odborníky”! Díky své variabialitě, nápaditosti a propracovanému konceptu celé série TRIX® se jedná o velmi hodnotnou hračku, kterou ocení jak děti tak dospělí hráči. Základní stavební cihly jsou vyrobeny z kombinace plastu a dřevěných pilin, vlastní dráha pak z masivního…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wonderworld Kuličková dráha TRIX Rána kladivem
Výrobce: Wonderworld
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Wonderworld Kuličková dráha TRIX Rána Kladivem

Kuličková dráha Rána kladivem ze série TRIX® od firmy Wonderworld, která je držitelem českého ocenění “Správná hračka – vybráno odborníky”!

Díky své variabialitě, nápaditosti a propracovanému konceptu celé série TRIX® se jedná o velmi hodnotnou hračku, kterou ocení jak děti tak dospělí hráči.

Základní stavební cihly jsou vyrobeny z kombinace plastu a dřevěných pilin, vlastní dráha pak z masivního dřeva. Promyšlený způsob spojování s trny pak dává celé stavbě výbornou stabilitu.

Podporuje tak dětskou představivost a fantazii při nalézání nových drah vzájemnou kombinací jednotlivých základních setů.

Hračka je certifikovaná dle EN71, barvená nezávadnými, vodou ředitelnými barvami. Všechny kuličkové dráhy ze série TRIX® jsou vzájemně kombinovatelné, což přináší této hře další rozměr.

Obsahuje: 11 kostek, 5 kuliček a další potřebné prvky.

Věk: 3+ Materiál: masivní dřevo Rozměry sestavené dráhy: 8 x 94 x 26 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.