Wolfberry Panenský kokosový olej BIO 300 ml

Wolfberry Panenský kokosový olej BIO 300 ml Panenský kokosový olej se připravuje z kokosu, plodu rostliny kokosovník ořechoplodý (Cocos nucifera). Má neobyčejné vlastnosti, za které vděčí především obzvláště šetrnému způsobu zpracování a způsobu pěstování kokosových palem v oblasti Pacifiku na ostrovech Filipín. Olej je lisovaný za studena, neparfémovaný, nedehydrovaný, neobsahuje cholesterol. Hodí se na vaření - smažení i pečení. Je lehce…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wolfberry Panenský kokosový olej BIO 300 ml
Výrobce: Wolfberry
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Wolfberry Panenský kokosový olej BIO 300 ml

Panenský kokosový olej se připravuje z kokosu, plodu rostliny kokosovník ořechoplodý (Cocos nucifera). Má neobyčejné vlastnosti, za které vděčí především obzvláště šetrnému způsobu zpracování a způsobu pěstování kokosových palem v oblasti Pacifiku na ostrovech Filipín.

Olej je lisovaný za studena, neparfémovaný, nedehydrovaný, neobsahuje cholesterol. Hodí se na vaření - smažení i pečení. Je lehce stravitelný, bohatý na mastné kyseliny, hydratuje a zjemňuje suchou pokožku a vytváří na ní ochrannou vrstvu, zklidňuje jemnou a citlivou pokožku, používá se na ošetření suchých a poškozených vlasů, kterým dodává lesk a novou vitalitu, je vhodný jako masážní olej.

Bod tání se pohybuje mezi 23 - 26°C. Kokosový olej je v tuhém skupenství v okamžiku kdy okolní teplota dosáhne cca 23°C, začne být tekutý. Po schladnutí opět tuhne.

Země původu: Filipíny

Obsah balení: 300 ml

Panenský kokosový olej Wolfberry se získává šetrným zpracováním kokosových ořechů na ostrovech Filipíny, kde jsou rostliny pěstovány v certifikovaném režimu BIO. Pro výrobu oleje jsou vybírány mladé, ale zralé plody, které se oloupou a kopra zevnitř se na jemno nastrouhá. Takto vzniklá jemná drť se následně zahřeje na maximálně 42°C, aby se z ní odpařila veškerá voda. Z této hmoty bez vody se pak metodou lisováním “za studena“ získává prvotřídní kokosový olej. Typickou vlastností pro panenský kokosový olej je to, že si do teploty okolo 23°C zachovává pevné skupenství, zatímco po překročení této teploty přechází do tekut&eacut Wolfberry Panenský kokosový olej BIO 300 ml, za studena lisovaný, první lisování, antioxidant, podporuje imunitu, doplněk při hubnutí. Nakupujte Wolfberry Panenský kokosový olej BIO 300 ml od výrobce Wolfberry v kategorii Superpotraviny za skvělé ceny na Awashopbrno.cz Kokosový olej panenský BIO 300ml Wolfberry se vyznačuje jemnou vůní typickou pro kokos a obsahuje výborné zdroje živin. Je vyroben v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství. Nejvyšší možná kvalita panenského kokosového oleje je docílena prvním lisovaním za studena. Z kontrolovaného ekologického zemědělství Filipín.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.