Wiky Domino Krteček

od 81 Kč
Domino pro 2–4 hráče, doporučený věk od 3 let, alespoň na 10 min hraní, česká lokalizace . Klasická nestárnoucí hra Domino potěší malé i velké. Děti najdou na hracích kartičkách svého oblíbeného Krtečka a jeho kamarády - slepičku, kachnu, kozu, ovečku, krávu, koníka i prasátko. Hra je vyrobena z kvalitní překližky a podporuje logické myšlení. Pravidla jsou jednoduchá. Hráči přikládají kartičky se stejným symbolem. Vyhrává ten, kdo se zbaví…
Wikyhracky.cz
Skladem
129 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wiky Domino Krteček
Výrobce: Wiky
Minimální cena: 81 Kč
Maximální cena: 149 Kč
Ušetříte až: 68 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Věk od:
Rok vydání:
Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ne
Retro hry:
Ne

Popis produktu

Domino pro 2–4 hráče, doporučený věk od 3 let, alespoň na 10 min hraní, česká lokalizace . Klasická nestárnoucí hra Domino potěší malé i velké. Děti najdou na hracích kartičkách svého oblíbeného Krtečka a jeho kamarády - slepičku, kachnu, kozu, ovečku, krávu, koníka i prasátko. Hra je vyrobena z kvalitní překližky a podporuje logické myšlení. Pravidla jsou jednoduchá. Hráči přikládají kartičky se stejným symbolem. Vyhrává ten, kdo se zbaví kartiček jako první. Klíčové vlastnosti domina KrtečekKlasická hra domino pro malé i velkéMotiv Millerova Krtečka a jeho kamarádůJednoduchá pravidla, rychlá hraVyrobeno z kvalitního materiáluDomino je vhodné pro děti od 3 let Počet hracích kartiček:28Rozměry:16 × 9 × 4,5 cm Hra Domino Krtek 28 dílků dřevo. Místo bodů jsou na herních kartičkách obrázky Krtečka a jeho kamarádů. Hráči se snaží vyložit všechny kartičky, které jsou ve hře. Přikládají je stejným obrázkem k sobě. Vyhrává ten, kdo se jako první zbaví všech kartiček. Díky použití veselých obrázků je hra vhodná i pro malé děti. Krteček je nejoblíbenější česká kreslená postavička, známá z 63 filmů a řady knížek. Nerozlučný kamarád mnoha generací u nás i ve světě. Autorem je velmi populární český výtvarník pan Zdeněk Miler, který první příběh s Ktečkem nakreslil již v roce 1956. Vhodné pro děti od 10 měsíců. Balení obsahuje 28 dílků Materiál: dřevo Cebna je uvedena za 1ks hračky. Domino je tradiční logická hra, která baví celou rodinu. Rozvíjí hlavně logické myšlení a to vše zábavnou a hranou formou. Toto domino je s motivem zvířátek pana Müllera. 28 ks kostiček v dřevěné krabičce 16x9x4 cm.Vhodné od 3 let.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Domino zvířátka pana Müllera společenská hra dřevo 28ks v dřevěné krabičce 16x9x4cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Domino z příjemného dřevěného materiálu má motiv zvířátek. Autorem zvířátek je výtvarník pan Zdeněk Miler, jehož seriál Krteček nebo Štěnátko, ve kterých tato zvířátka vystupují znají děti u nás doma i ve světě.

Obsah balení:

  • 28 dřevěných dílků

Zahrajte si s Vašimi dětmi pěkné Domino!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Rozměr: 15 x 17 x 5 cm

Domino Krtek je společenská hra v milém provedení, inspirovaném oblíbeným dětským hrdinou krtečkem a jeho kamarády. Hra obsahuje 28 destiček z překližky v dřevěné krabičce. Rozměry krabičky jsou cca 16 × 9 × 5 cm. Věk: 3+ Domino Krtečkovi kamarádiZahraj si se svými kamarády domino s motivem Krtečka a jeho kamarádůBezva zábava pro volné chvíle, společenské hry jsou tou správnou volbou.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.