White Label

od 10 348 Kč
Pokud si chcete pohodlně posedět, tak je designové křeslo Bon přesně pro vás! Křeslo je skvělým doplňkem do kanceláře, či obývacího pokoje. Skořepina je vyrobena z překližky a obalena pěnovou výplní. Sedák je čalouněn ekokůží a společně s černou podnoží tvoří dokonalou kombinaci, která vnese do každého interiéru prvek luxusu a elegance. Dopřejte si stylový odpočinek s křeslem Bon. Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: White Label
Minimální cena: 10 348 Kč
Maximální cena: 10 490 Kč
Ušetříte až: 142 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pokud si chcete pohodlně posedět, tak je designové křeslo Bon přesně pro vás! Křeslo je skvělým doplňkem do kanceláře, či obývacího pokoje. Skořepina je vyrobena z překližky a obalena pěnovou výplní. Sedák je čalouněn ekokůží a společně s černou podnoží tvoří dokonalou kombinaci, která vnese do každého interiéru prvek luxusu a elegance. Dopřejte si stylový odpočinek s křeslem Bon.

Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Křesla Nejlevnější křesla