TOP 31
Webkamera Logitech Rally Kamera PTZ, Ultra HD, automatické ovládání, pro Logitech Rally

od 25 910 Kč
  NEPŘEKONATELNÁ VÝKONNOST. VÝJIMEČNÁ VŠESTRANNOST. Díky prvotřídnímu průmyslovému provedení a Ultra HD obrazovému systému představuje kamera Rally špičku v sestavě samostatných videokamer společnosti Logitech®. Kamera Rally, vybavená moderní optikou a převratnými technologiemi, se vyznačuje prvotřídním výkonem v profesionálních konferenčních prostorech všech tvarů a velikostí. Kamera Rally, s dokonale tichým mechanickým otáčením/naklápěním…
vmSHOP
Doprava zdarma Skladem
28 359 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Webkamera Logitech Rally Kamera PTZ, Ultra HD, automatické ovládání, pro Logitech Rally
Výrobce: LOGITECH
Minimální cena: 25 910 Kč
Maximální cena: 32 129 Kč
Ušetříte až: 6 219 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

  NEPŘEKONATELNÁ VÝKONNOST. VÝJIMEČNÁ VŠESTRANNOST.

Díky prvotřídnímu průmyslovému provedení a Ultra HD obrazovému systému představuje kamera Rally špičku v sestavě samostatných videokamer společnosti Logitech®. Kamera Rally, vybavená moderní optikou a převratnými technologiemi, se vyznačuje prvotřídním výkonem v profesionálních konferenčních prostorech všech tvarů a velikostí. Kamera Rally, s dokonale tichým mechanickým otáčením/naklápěním/zoomem, perfektně ostrým 15x HD zoomem, širokým 90° zorným polem a výkonným senzorem 4K, zachycuje každou osobu v místnosti ve skutečně fenomenální obrazové kvalitě.

OBRAZ VE STUDIOVÉ KVALITĚ

Díky Ultra HD obrazovému systému se kamera Rally vyznačuje dokonale ostrým obrazem, mimořádnými barvami a výjimečnou optickou věrností při rozlišení až 4K. Technologie Logitech RightLight™ optimalizuje vyvážení světla za účelem zvýraznění obličejů a vykreslení přirozených odstínů pleti, a to i při nedostatku světla či při protisvětle.

 

 

  ELEGANTNÍ PRŮMYSLOVÝ DESIGN

Kamera Rally je vybavena optikou Logitech světové úrovně a senzorem 4K v prvotřídním průmyslovém provedení vhodném pro libovolné profesionální využití. Kameru Rally, opatřenou elegantním povrchem v barvě matné černi a břidlicově šedou kovovou lištou, lze umístit na stůl, usadit na stativ nebo připevnit ke stěně pomocí přiloženého upevňovacího materiálu. V případě instalace nad hlavu kamera sama rozpozná, že je obráceně a automaticky upraví orientaci obrazu a ovládacích prvků kamery.

IDEÁLNÍ ZÁBĚR VŠECH OSOB

Ovládání kamery Logitech RightSight™ automaticky posouvá a nastavuje objektiv tak, aby spolehlivě zabíral účastníky konference v místnostech všech tvarů a velikostí. Díky vylepšenému, dokonale tichému motoru PTZ je přechod mezi předvolbami plynulejší. S perfektně ostrým 15x HD zo

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.