Warwick SP 30316 SG

od 819 Kč
Zámky na popruh Stylové kovové zámky na řemen od firmy Schaller poskytují již několik desetiletí muzikantům z celého světa pocit bezpečí a záruku proti nežádoucímu odepnutí řemenu od kytary, které končí v lepším případě lehkým trapasem na stage, v horším pádem nástroje na zem a jeho poškozením. Bezpečnostní zámky jsou vhodné pro elektrické/akustické kytary a baskytary. Plstěné podložky zamezují styku kovových částí zámku s lakem kytary a jeho…
Kytary.cz
Skladem
819 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Warwick SP 30316 SG
Výrobce: WARWICK
Minimální cena: 819 Kč
Maximální cena: 819 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Zámky na popruh

Stylové kovové zámky na řemen od firmy Schaller poskytují již několik desetiletí muzikantům z celého světa pocit bezpečí a záruku proti nežádoucímu odepnutí řemenu od kytary, které končí v lepším případě lehkým trapasem na stage, v horším pádem nástroje na zem a jeho poškozením.

Bezpečnostní zámky jsou vhodné pro elektrické/akustické kytary a baskytary. Plstěné podložky zamezují styku kovových částí zámku s lakem kytary a jeho poškození. Balení obsahuje extra dlouhé šroubky pro modely kytar Gibson. Uzamykací systém pro kytarový popruh sloužící na bezpečné uchycení pásu na elektrickou kytaru. Vhodný také pro použití s akustickými kytarami a baskytarami. Hlavní části jsou vyrobeny z kovu. Je kompatibilní s většinou kytarových pásů. Součástí balení je i sada umělohmotných podložek pro dokonalou ochranu kytary a pár přídavných šroubů pro použití na modelech Gibson. Systém je prodáván v páru. Barevné provedení: Gold žalud se zámkem na řeměn, pro el. kytary nebo baskytary, pozlacený, obsah balení: koncový čep, šroub, zámek (s maticí a podložkou), v balení jsou 2 kusy zámků Zámky na popruh zabraňují kytaře její vyvlíknutí z očka popruhu.Pro hráče nepostradatelná věc, chránící jeho nástroj.v balení dva kusy zámků .

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.