Wader 51711 Kid Cars Železnice s městem

Wader 51711 Kid Cars Železnice s městem 4,1 m Barevná dráha se železnicí je připravena pro malé mašinfíry s jednou lokomotivou a dvěma vagónky. Malou vlakovou soupravu si kluci mohou projíždět po dráze v celkové délce 4,1 m. Trasa silnice se díky jednoduchému upínacímu systému dá pěkně měnit. Přednosti: snadný upínací systém zdravotně nezávadný plast vhodné do domácnosti i do Mateřské školky Obsah balení: 18 dílů železnice, 2 x mostní pilíř 3…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wader 51711 Kid Cars Železnice s městem
Výrobce: WADER
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Wader 51711 Kid Cars Železnice s městem 4,1 m

Barevná dráha se železnicí je připravena pro malé mašinfíry s jednou lokomotivou a dvěma vagónky. Malou vlakovou soupravu si kluci mohou projíždět po dráze v celkové délce 4,1 m. Trasa silnice se díky jednoduchému upínacímu systému dá pěkně měnit.

Přednosti:

  • snadný upínací systém
  • zdravotně nezávadný plast
  • vhodné do domácnosti i do Mateřské školky

Obsah balení:

  • 18 dílů železnice, 2 x mostní pilíř
  • 3 x dopravní prostředek

Vyberte dětem některou z hraček Wader!

Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: plast Rozměry po sestavení: 148 x 68 cm Země původu: EU

Železnice Kid Cars od Waderu seznámí Vaše malé děti s vláčkem a ukáže jim, k čemu slouží koleje. Nechte své děti nasednout do mašinky a uhánět, kam je jen fantazie zavede. Na této železnici se nemusí bát ani tmy v tunelu a vždy se bezpečně vrátí na nádraží. Ti zkušenější mohou za lokomotivu zapřáhnout i vagonek. Vše je vyrobeno z kvalitních, nezávadných a odolných plastů a určeno právě nejmenším dětem. Železnice je navíc kompatibilní s dalším výrobky Wader Kid Cars a nabízí se tak nespočet možností sestavení různě dlouhých drah pro auta nebo vlaky. Součástí balení je i mašinka s vagonkem, tunel a nádraží. Rozměry: 148 x 68 cm, délka dráhy 4,1 m Vhodné pro děti od 1 roku. Stavebnice vhodná od 1 roku. Dětská barevná stavebnice Wader - Železnice s mostem je vhodná pro děti ve věku od 1 roku.Dětská barevná stavebnice Wader - Železnice s mostem je vhodná pro děti ve věku od 1 roku. Plastovou železniční dráhu lze sestavit z 18 dílků a 2 mostních pilířů. Mašinka se dvěma vagóny vás vezme na vyhlídkovou projížďku městem.Klíčové vlastnostiMašinka a dva vagóny jsou součástí baleníJednotlivé díly jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadných plastůStavebnice je kompatibilní se všemi stavebnicemi Wader Kid Cars SeriesBezpečnost na prvním místěVšechny hračky Wader jsou vyrobeny z kvalitních, odolných a zdravotně nezávadných plastů. Technické údaje:Měs. 12Obsah balení:Dráha Kid Cars - Železnice s městem 4,1m v krabici 59x40x15cm WaderPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Pokud máte zájem o konkrétní druh nebo barvu výrobku, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce. 1 ks Kid Cars - Železnice s městem 4,1m v krabici Wader. Upozornění ! V případě, že u zboží svítí v externím skladu - je dodání zboží mezi 3 - 7prac. dny. Děkujeme za pochopení.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.