TOP 32 6. Nejprodávanější
Voda po holení Davidoff Cool Water 125ml

od 466 Kč
Davidoff Cool Water Man je osvěžující mužská vůně, která pro svou oblibu získala v roce 1992 cenu nejlepšího parfému roku. Uklidňující tóny mechu, levandule a jasmínu uvolní tělo i mysl. Zemité esence santalového dřeva dodávají parfému Cool Water Man mužný základ a sexappeal. Osvěžující máta a květy pomerančovníku nabudí mysl a napumpují do vás nespoutanou energii jiskřící vody. Vaše smysly se zostří. Vaše osobnost procitne a zaujme. Stanete se…
Parfemy-elnino.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
466 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Voda po holení Davidoff Cool Water 125ml
Výrobce: DAVIDOFF
Minimální cena: 466 Kč
Maximální cena: 849 Kč
Ušetříte až: 383 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Davidoff Cool Water Man je osvěžující mužská vůně, která pro svou oblibu získala v roce 1992 cenu nejlepšího parfému roku. Uklidňující tóny mechu, levandule a jasmínu uvolní tělo i mysl. Zemité esence santalového dřeva dodávají parfému Cool Water Man mužný základ a sexappeal. Osvěžující máta a květy pomerančovníku nabudí mysl a napumpují do vás nespoutanou energii jiskřící vody. Vaše smysly se zostří. Vaše osobnost procitne a zaujme. Stanete se skutečným mužem Cool Water Man.Vstupte do vodopádu svěžesti s parfémem Davidoff Cool Water Man a získejte sílu z ryzí přírody. Luxusní parfémy značky Davidoff jsou nezapomenutelné pro svoji svěžest, smyslnost a originalitu. Buďte i vy Cool Water Man! Vstupte do jiskřivého světa Davidoff a navždy se stanete odrazem pravého mužství!

Charismatická, mužná a osvěžující jako ledová koupel. Voda po holení pro muže Davidoff Cool Water Man skvěle doplňuje toaletní vodu stejné řady. Zklidňuje podrážděnou pleť po holení, redukuje její začervenání a provoní ji chladivou vůní, která dodává sílu a vitalitu.

Vůně vody po holení evokuje záhadnost vody a její zklidňující síly. Nejprve ucítíte aromatický rozmarýn, koriandr, svěží mátu a levanduli. Poté se rozvoní jasmín, mech a hřejivé santalové dřevo. Základ vůně stojí na tónech ambry a pižma, jež vydrží na kůži nejdéle.

Vlastnosti:

  • svěží citrusová vůně s rozmarýnem, mátou a koriandrem
  • doplňuje a zvýrazňuje vůni ze stejné řady
  • zklidňuje podrážděnou pleť po holení
  • redukuje začervenání pleti
  • dodává pocit svěžesti
Svěží vůně uvedena na trh v roce 1988 výrazně mužská, azurová, přirozená Pro muže: sportovního, energického, je si vědom své mužnosti. Vůně Cool Water byla vytvořena v roce 1988 a od té doby slaví mimořádný úspěch. Dynamická, sportovní, chladivá a posilující vůně pro jedince, který si věří a je si vědom své mužnosti. Stanete se skutečným mužem Cool Water Man. Vstupte do vodopádu svěžesti s toaletní vodou Davidoff Cool Water Man a získejte sílu z ryzí přírody. Luxusní parfémy značky Davidoff jsou nezapomenutelné pro svoji svěžest, smyslnost a originalitu. Buďte i vy Cool Water Man! Vstupte do jiskřivého světa Davidoff a navždy se stanete odrazem pravého mužství!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.