VIVACO SUN SENSITIVE opalovací mléko pro citlivou pleť OF 10 200 ml

Širokospektrální ochranné mléko na obličej a tělo pro dospělé i děti chrání kůži poškozením způsobeným UVA i UVB zářením. Snižuje riziko tvorby pigmentových skvrn, slunečních alergiích a chrání před předčasným stárnutím pokožky. Vzácný arganový olej pokožku hloubkově hydratuje a předchází tak jejímu nadprůměrnému vysušování a loupání. Podporuje krásné a dlouhotrvající opalení. Použití: Naneste na pokožku vystavenou slunečnímu záření. Aplikujte…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: VIVACO SUN SENSITIVE opalovací mléko pro citlivou pleť OF 10 200 ml
Výrobce: VIVACO
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Širokospektrální ochranné mléko na obličej a tělo pro dospělé i děti chrání kůži poškozením způsobeným UVA i UVB zářením. Snižuje riziko tvorby pigmentových skvrn, slunečních alergiích a chrání před předčasným stárnutím pokožky. Vzácný arganový olej pokožku hloubkově hydratuje a předchází tak jejímu nadprůměrnému vysušování a loupání. Podporuje krásné a dlouhotrvající opalení.

Použití:

Naneste na pokožku vystavenou slunečnímu záření. Aplikujte před záhájením slunění. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení.

Dávkování:

Na ochranu pokožky dospělé osoby průměrné velikost je třeba 36g opalovacího přípravku, tj.přibližně 6 čajových lžiček. Snížené množství použitého přípravku podstatně snižuje stupeň ochrany pokožky.

Doporučení:

Nezustávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímemu slunci. Nadměrná expozice slunci přestavuje vážné zdravotní riziko. Snížením množství snižujete významně ochranu.

Balení:

200 ml

Vivaco Sun opalovací mléko s Bio-arganovým olejem SPF10 200 ml:Pro rychlé zhnědnutí s bio arganovým olejem s praktickým rozprašovačem. Opalovací mléko s komplexním UVB + UVA faktorem poskytuje ochranu před spálením a předčasným stárnutím pokožky vlivem slunečního záření. Vzácný arganový olej chrání pokožku před vysoušením a urychluje její zhědnutí. Arganový olej je díky svému složení nazýván elixírem krásy a mládí. Ochranný faktor 10 - nízká ochrana. Vhodné pro děti od 3 let. Objem: 200 ml. Značka: Sun Vital. Výrobce: Vivaco.POUŽITÍ:Mléko naneste na pokožku vystavenou slunečnímu záření. Aplikujte před zahájením slunění. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem.SLOŽENÍ:Aqua, Octocrylene,Barlum Sulfate, Caprylic/Capric Triglyceride,Argania Spinosa Kemel Oil, Cannabis Sativa Seed Oil Cocos Nucifera Oll,Butyl Methoxydlbenzoyimethane Glycerin, Ceteary Alcohol, Glycery Stearate, Ceteareth-20 Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Allantoin, Panthenol, Tocophery Acetate, Beta-Carotene,Phenoxyethanol, Ehyhexyiglycenin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate Triethanolamine,Carbomer,VP/A copolymer, Parfum.UPOZORNĚNÍ:Určeno k zevnímu použití. Uchovávejte při teplotě 5°C-30°C.ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ:Zcela prázdný a čistý obal je možné recyklovat.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.