VIVACO Body Tip Norkové tělové mléko hydratační koenzym Q10 400 ml

od 109 Kč
Vyživující mléko s obsahem norkového oleje a vitamínem E pro ošetření a hydrataci unavené a ochablé pokožky. Chrání před nepříznivými vlivy prostředí a napomáhá udržovat její přirozenou rovnováhu. Díky jemnému složení na přírodním základě je vhodné pro péči o všechny typy pleti. Body Tip Norkové hydratační tělové mléko s koenzymem Q10 vyživuje unavenou a ochablou pokožku. Díky anti-age účinku, obsahu norkového oleje a koenzymu Q10 ošetřuje a…
Alza.cz
Skladem
109 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: VIVACO Body Tip Norkové tělové mléko hydratační koenzym Q10 400 ml
Výrobce: VIVACO
Minimální cena: 109 Kč
Maximální cena: 109 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Vyživující mléko s obsahem norkového oleje a vitamínem E pro ošetření a hydrataci unavené a ochablé pokožky. Chrání před nepříznivými vlivy prostředí a napomáhá udržovat její přirozenou rovnováhu. Díky jemnému složení na přírodním základě je vhodné pro péči o všechny typy pleti.

Body Tip Norkové hydratační tělové mléko s koenzymem Q10 vyživuje unavenou a ochablou pokožku. Díky anti-age účinku, obsahu norkového oleje a koenzymu Q10 ošetřuje a hydratuje unavenou pokožku a chrání ji před nepříznivými vlivy prostředí. Přírodní antioxidant koenzym Q10 podporuje přirozenou obnovu buněk. Díky jemnému složení na přírodní bázi pečuje o všechny typy pokožky. Balení obsahuje 400 ml. Body Tip Norkové tělové mléko hydr.koenz.Q10 400ml od výrobce VIVACO za výhodnou cenu. Z internetové lékárny Dr. Mario.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.