VITA HARMONY VitaHarmony TravelPop při cestovní nevolnosti 12ks

od 61 Kč
Zázvor zvyšuje tvorbu trávicích šťáv a neutralizuje kyseliny. Pomáhá potlačovat pocit žaludeční nevolnosti při cestování, příznivě ovlivňuje nevolnost s nucením na zvracení. Vitamin C přispívá k přirozené funkci imunitního systému, má antioxidační vlastnosti. Kozlík lékařský má uklidňující účinky. Používá se při dávení, působí konejšivě na centrální nervovou soustavu a uvolňuje pocity svírání. Meduňka lékařská působí při stresu, uklidňuje,…
Alphega
Skladem
69 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: VITA HARMONY VitaHarmony TravelPop při cestovní nevolnosti 12ks
Výrobce: VITA HARMONY
Minimální cena: 61 Kč
Maximální cena: 89 Kč
Ušetříte až: 28 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Popis produktu

  • Zázvor zvyšuje tvorbu trávicích šťáv a neutralizuje kyseliny. Pomáhá potlačovat pocit žaludeční nevolnosti při cestování, příznivě ovlivňuje nevolnost s nucením na zvracení.
  • Vitamin C přispívá k přirozené funkci imunitního systému, má antioxidační vlastnosti.
  • Kozlík lékařský má uklidňující účinky. Používá se při dávení, působí konejšivě na centrální nervovou soustavu a uvolňuje pocity svírání.
  • Meduňka lékařská působí při stresu, uklidňuje, zpříjemňuje spánek a podporuje dobré zažívání. Uvolňuje pocity strachu a úzkosti.
  • Chmel otáčivý se používá při podrážděnosti , je vhodný v kombinaci s kozlíkem při zažívacích potížích.
TravelPop® SLOŽENÍ hmot./líz. %DDD VITAMIN C 15 mg 25 ZÁZVOR (extr. 4:1) 10 mg * KOZLÍK LÉKAŘSKÝ 5 mg * CHMEL OTÁČIVÝ 5 mg * MEDUŇKA LÉKAŘSKÁ 5 mg * PŘÍDATNÉ LÁTKY cukr, škrobový sirup, kyselina citrónová (E330), citrónová příchuť, banánová příchuť, indigotin (E132), košenilová červeň A (E124)

Dávkování:

1 lízátko 1 - 4x denně. Zvolna rozpustit v ústech.

Skladování:

Na chladném a suchém místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí!

Upozornění:

Doplněk stravy. Tento produkt není běžnou cukrovinkou ani nenahrazuje řádnou lékařskou péči. Výrobek není určen dětem do 3 let. Obsahuje cukr. Nevhodné pro diabetiky. Neobsahuje gluten. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

V naší nabídce naleznete také další produkty zdravé výživy v sekci cukrovinky, čolády, tyčinky a ostatní produkty společnosti VitaHarmony.

Informace o značce VitaHarmony

 

VitaHarmony je předním českým výrobcem vitamínů, minerálů, doplňků stravy a léčebné kosmetiky již od roku 1991. Všechny doplňky jsou inspirované přírodou a splňují vysoké požadavky kladené na kvalitu, ekologii, čistotu a samozřejmě i na shodu s uváděnou deklarací. Základem pro jejich vznik jsou odborné studie a výzkumy prováděné s maximální pečlivostí. Nesmíme zapomenout ani na příznivé ceny nebo na mo

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.