Victorinox Classic champagne gold Alox LE 2019

Victorinox Classic Alox 2019 limitovaná edice kapesní zavírací nůž multifunkční Kapesní nůž o velikosti 84 mm vhodný jako přívěsek na klíče, pro běžné použití, cestování a turistiku.Velmi elegantní provedení střenek z materiálu Alox. Limitovaná edice „ALOX“ pokračuje pátým rokem a jako obvykle obsahuje tři modely kapesních nožů - Classic, Cadet a Pionner. V letošním roce je tato edice nožů vyrobena v exkluzivní barvě "Champagne". V průběhu…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Victorinox Classic champagne gold Alox LE 2019
Výrobce: VICTORINOX SWISS ARMY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Victorinox Classic Alox 2019 limitovaná edice kapesní zavírací nůž multifunkční

Kapesní nůž o velikosti 84 mm vhodný jako přívěsek na klíče, pro běžné použití, cestování a turistiku.Velmi elegantní provedení střenek z materiálu Alox.

Limitovaná edice „ALOX“ pokračuje pátým rokem a jako obvykle obsahuje tři modely kapesních nožů - Classic, Cadet a Pionner. V letošním roce je tato edice nožů vyrobena v exkluzivní barvě "Champagne". V průběhu anodického procesu dochází k nánosu ochranné vrstvy na hliníkové střenky coby dodatečná ochrana proti poškození a korozi.

  • vysoce kvalitní švýcarský kapesní nůž
  • střenka s helvétským křížem
  • 5 funkcí
  • obsahuje nástroje:
    • nůž
    • pilníček na nehty
    • šroubovák
    • nůžky
    • nerezový kroužek na klíče

Barva: zlatá

Rozměry: 58 x 18 x 6 mm

Materiál:

  • čepel: nerezová ocel 440
  • střenka: Alox

Hmotnost: cca 17 g

Užití:

Kapesní nože Vitrorinox - jsou multifunkční nástroje sloužící nejen k řezání a krájení,ale i k stříhání,šroubování,pilování,otevírání konzerv a k mnoha dalším způsobům užití,vždy podle konkrétního typu nože .Použitím některé součásti kapesního nože k jinému účelu,než ke kterému je podle své povahy určena,může dojít k poškození.

Údržba a čištění:

Nůž pravidelně čistěte,neboť látky,které na noži zůstavají (prach,špína,zbytky jídla atd.) se zanáší mezi želízka a ty jdou potom těžko otvírat.Pokud se Vám stane,že nůž nejde v důsledku znečištění otevírat,ponořte jej do teplé vody a želízka rozhýbejte,poté dosucha otřete čistým hadříkem a nůž nechte přibližně 20 min. otevřený,aby se z něj odpařila voda,která nebyla odstraněna otřením.

Agresivní látky ( např.ovocné kyseliny,slaná voda atd.) mohou způsobit korozi materiálu,proto nůž po takovém použití omyjte v teplé vodě,poté dosucha otřete čistým hadříkem a nůž nechte přibližně 20 min. otevřený,aby se z něj odpařila voda,která nebyla odstraněna otřením.

Nůž nejméně 1x za 6 měsíců promazávejte olejíčkem Viktorinox č. 4.3301.

Výrobce: Victorinox

Nůž zavírací, 5 funkcí, délka čepele 33 mm, délka nože 58 mm, hmotnost 16,5 g . Victorinox Classic champagne gold Alox LE 2019 je kapesním zavíracím nožem, který zaujme již na první pohled luxusním designem. Kromě toho vyniká svým praktickým provedením a dokonalou přenosností. Střenka nože je vyrobena z hliníku a doplněna o korozivzdornou eloxovanou povrchovou úpravu. Nůž disponuje 5 funkcemi, díky nimž je nepostradatelným doplňkem do outdoorové a campingové výbavy. Skrývá v sobě nůž, pilníček na nehty, šroubovák, nůžky a nerezový kroužek na klíče. Výjimečný design nože Victorinox Classic si zaslouží luxusní dárkové balení, ve kterém je dodávaný. Klíčové vlastnosti nože Victorinox Classic champagne gold Alox LE 2019Kapesní zavírací nůž v luxus

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.