Versace Vanitas toaletní voda pro ženy 50 ml

Dámský parfém Versace Vanitas Eau de Toilette vytvořila v roce 2012 parfumérka Dora Baghriche-Arnaud jako volné pokračování Versace Vanitas z roku 2011. Stejně jako její předchůdkyně představuje i Vanitas Eau de Toilette symbol návrhářství a módy. Její jemné tóny jsou oproti původnímu Vanitas koncipovány ještě více svěže a spolu s designem obalu jsou určeny pro ženy, které milují eleganci a exkluzivitu – tedy celkové DNA luxusní značky Versace.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Versace Vanitas toaletní voda pro ženy 50 ml
Výrobce: Versace
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Parametry

Tester:
Ne

Popis produktu

Dámský parfém Versace Vanitas Eau de Toilette vytvořila v roce 2012 parfumérka Dora Baghriche-Arnaud jako volné pokračování Versace Vanitas z roku 2011. Stejně jako její předchůdkyně představuje i Vanitas Eau de Toilette symbol návrhářství a módy. Její jemné tóny jsou oproti původnímu Vanitas koncipovány ještě více svěže a spolu s designem obalu jsou určeny pro ženy, které milují eleganci a exkluzivitu – tedy celkové DNA luxusní značky Versace. Vůně jako taková je popisována jako květinovo-dřevitá. V prvních nótách zaujme souhra frézie a růže, které v srdci vystřídá oliva libovonná a gardénie tiaré. Zakončení dokresluje cedr spolu s esencí čaje. Vanitas Eau de Toilette je vůní střední intenzity a výdrže, která se hodí zejména k dennímu nošení do práce i volný čas na jaře a v létě.

Parfémy Versace Vanitas jsou jako okamžiky pomíjivé krásy zachycené v jasné a svůdné vůni, provokující zároveň smysly i představivost. Vznáší se ve vzduchu, její neodbytné kouzlo omámí váš čich, jenž ji zhmotní v nádhernou skutečnost. Je tu zcela nová část ženského ega - ta nejopravdovější, ztělesněná v parfému. Je tu Versace Vanitas! Parfém Versace Vanitas - to je spojení ryzích elementů vybraných a zkombinovaných s důrazem na jejich dokonalou harmonii. Bohaté a dráždivě smyslné květy Tiaré jsou podpořeny a povznášeny tóny limetky a frézie a zahaleny do smyslných akcentů cedrového dřeva a fazole Tonka.

Po velkém úspěchu Vanitas parfémované vody uvádí dílna Versace v roce 2012 také toaletní edici. Jedná se o svěžejší verzi v novém "obalu".  Květinově - svěží vůně  Versace Vanitas - krása má mnoho podob. Název nové toaletní vody značky Versace vyjadřuje samu esenci jejího stylu - od chvíle jejího zrodu až po současnost. Uvedením dámské toaletní vody Vanitas se právě nyní začíná psát nová kapitola bohatého příběhu Versace. Je to lehoučká vůně, ideální na léto. Hlava - frézie, růže Srdce - osmanthus, tiaré Základ - fazole tonka, cedr Doprava do 24 hodin na Versace Vanitas. Parfém Versace Vanitas je ovocně-kvetinová vůně pro ženy. Vůně Versace Vanitas je oslňující a svěží kompozice vytvořená na zářivých tónech limetky, květinové vlny tiaré a frézie doplněné smyslnými tóny dřev a fazole tonky. Vůně byla uvedena na trh v roce 2010.. EDT, toaletní voda, eau de toilet Hlava: limetka Srdce: frezie, tiare Základ: virginské dřevo, fazole tonka Versace Vanitas EDT 50 ml. Dámská toaletní voda Výrobce:

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.